Przetarg 7564716 - Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół ...

   
Analizuj Zamówienie 7564716 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-07-01
przedmiot ogłoszenia
Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach
Numer refer
encyjny: ZP/ZSP/343/1/2020

Część 1
1. Boczek wp kg 100
2. Łopatka b/k kg 630
3. Karkówka b/k kg 250
4. Schab b/k kg 320
5. Szynka b/k- kulka kg 230
6. Wołowina- rozbef kg 100
7. Kości ze schabu kg 400
8. Słonina kg 20
9. Boczek wędzony parzony kg 25
Część 2
1. Kiełbasa golonkowa kg 60
2. Kiełbasa delikatesowa kg 20
3. Pieczeń wiosenna kg 50
4. Szynka b. w siatce kg 70
5. Szynkowa wieprzowa kg 70
6. Blok mozaikowy kg 40
7. Blok szynkowy kg 50
8. Kiełbasa żywiecka kg 60
9. Kiełbasa krakowska kg 70
10. Szynka staropolska kg 115
11. Ogonówka kg 115
12. Szynka kanapkowa kg 40
13. Polędwica drobiowa kg 150
14. Polędwica drobiowa z koperkiem kg 40
15. Polędwica sopocka kg 80
16. Kiełbaski delikatesowe białe cienkie kg 100
17. Kiełbaski śląskie cienkie kg 100
18. Kiełbasa śląska kg 180
19. Kabanosy Kg 40
20. Szynka firmowa Kg 50
21. Szynka konserwowa Kg 40
22. Parówka wieprzowa Kg 45
Część 3
1. Filet mrożony z miruny op. 6800 kg 230
2. Makrela wędzona tusza kg 40
3. Filet śledziowy a la Matias 2,5 kg op. Szt. 12
4. Konserwa rybna w pomidorach 170 g Szt. 130
5. Filet śledziowy bez skóry w oleju wiejskim op. 2,5 kg Szt. 5
6. Filet śledziowy w oleju 170 g Szt. 50
7. Sałatka z makreli 300 g Szt. 50
8. Tuńczyk w sosie własnym 170 g Szt. 40
9. Paprykarz 341 g Szt. 30
Część 4
Pyzy paczka 10 szt. Paczka 240
Część 5
1. Filet drobiowy kg 500
2. Kurczak kg 210
3. Udka drobiowe kg 400
4. Porcje rosołowe kg 250
5. Żołądki drobiowe kg 30
6. Mięso gulaszowe drobiowe kg 350
7. Kiełbasa drobiowa kg 35
8. Pierś królewska kg 10
9. Parówka drobiowa folia kg 230
10. Parówkowa drobiowa z fileta kg 30
11. Pasztet domowej roboty kg 50
12. Szynka prasowana z indyka kg 10
13. Filet dymiony kg 30
14. Pasztet drobiowy typu Drop 160g* szt. 250
Część 6
1. Mleko 2% we woreczku nie mniejszym niż 0,9 l szt. 1200
2. Śmietana ukwaszona 12% 400g szt. 1400
3. Śmietana 30% 250 ml szt. 35
4. Masło 82% 250 g typu Śrem* kg 650
5. Ser salami kg 75
6. Ser twardy 26% typu Olecko* kg 290
7. Ser wiedeński biały 240g szt. 180
8. Ser twarożek "Mój ulubiony"* - 1 kg szt. 280
9. Jogurt naturalny 150g szt. 800
10. Ser biały chudy kg 30
11. Jogurt grecki typu Kościan* 370 g szt. 70
12. Ser typu Almette* 150 g szt. 300
13. Twarożek kanapkowy 100g - mix smaków szt. 230
14. Ser salami z ziołami kg 65
15. Ser półtłusty kg 80
16 Ser topiony krążek typu Hochland* 200g szt. 250
17 Ser topiony bloczek 90g szt. 100
18 Serek wiejski 200g szt. 100
19 Ser topiony w plasterkach 130g szt. 100
Część 7
1. Bułka żytnia 60g szt. 14000
2. Chleb zwykły 1000g szt. 630
3. Drożdżówka 150 g szt. 1600
4. Bagietka żytnia 400g szt. 280
5. Chleb ciemny żytni 400g szt. 830
6. Chleb wiejski z ziarnem 400g szt. 820
7. Chleb słonecznikowy 400g szt. 820
8. Chleb graham 400g szt. 820
9. Bułka zwykła 90g szt. 5000
10. Pączki 60g szt. 1600
11. Bagietka pszenna 400g szt. 180
Część 8
1. Kasza kuskus 500g Szt. 60
2. Oliwa z oliwek 1l Szt. 15
3. Olej słonecznikowy 1l Szt. 50
4.Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród * Szt. 340
5. Dżem 280g 100 % typu Łowicz* mix smaków Szt. 530
6. Soki różne smaki 100% 1 litr bez cukru Szt. 350
7. Margaryna miękka rodzinna bez aromatu 500g Szt. 40
8. Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki * Szt. 60
9. Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna* Szt. 140
10. Ketchup łagodny 380g typu Kotlin* (120g pomidorów w 100g gotowego produktu) Szt.500
11. Mus jabłkowy 900 ml bez cukru Szt. 70
12. Majonez 400g typu Winiary* Szt. 320
13. Margaryna 250 g palma typu Bielmar * Szt. 800
14. Olej rzepakowy 1 litr Szt. 300
15. Ocet 10% 0,5 litra Szt. 80
16. Musztarda stołowa 200g szt. 120
17. Ocet winny z jabłek 6% 0,5 litra Szt. 20
18. Ryż 1000 g Szt. 300
19. Bułka tarta 500g Szt. 300
20. Cukier 1000 g Szt. 500
21. Kasza jęczmienna 1000g Szt. 200
22. Cynamon mielony 20g Szt. 15
23. Sól 1000 g o niskiej zawartości sodu Szt. 230
24. Kukurydza konserwowa bez dodatku cukru 330 g Szt. 120
25. Oregano 10g Szt. 75
26. Bazylia 10g Szt. 75
27. Rozmaryn 10g Szt. 30
28. Estragon 10g Szt. 30
29. Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta* Szt. 240
30. Lubczyk 10g Szt. 220
31. Drożdże piekarskie 100g Szt. 30
32. Herbata liściasta 100g Szt. 320
33. Kakao ciemne extra 100g Szt. 40
34. Kisiel truskawkowy bez cukru na 0,75l typ-Delecta* Szt. 150
35. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 200
36. Liść laurowy 20g typu Galeo * Szt. 10
37. Majeranek 20g typu Galeo * Szt. 80
38. Papryka słodka 20 g typu Galeo * Szt. 120
39. Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek* Szt. 350
40. Czosnek granulowany 20g typu Galeo * Szt. 200
41. Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo * Szt. 270
42. Ziele angielskie 20g typu Galeo * Szt. 15
43. Żelatyna czysta 50g typu Cykoria* Szt. 40
44. Kawa zbożowa 500g Szt. 25
45. Płatki kukurydziane, opakow. 250g typu "Nestle"* Szt. 60
46. Tymianek 10g Szt. 30
47. Imbir, op.min. 20 g Szt. 15
48. Gałka muszkatołowa, op. min. 15 g Szt. 15
49. Płatki ryżowe 200g Szt. 15
50. Płatki owsiane błyskawiczne 200g Szt. 15
51. Miód 25g Szt. 3000
52. Woda Aqua* niegazowana 5 litrów Szt. 100
53. Żur w butelkach 480 ml Szt. 100
54. Przyprawa gyros 30g Szt. 100
55. Marynata Staropolska do mięsa 50g Szt. 50
56. Cukier wanilinowy typu Delecta* 32g Szt. 80
57. Papryka konserwowa 900 ml typu Słoneczny Ogród* Szt. 120
58. Seler konserwowy 300 ml typu Rolnik* Szt. 40
59. Mąka tortowa 450 typu Kraszewice* kg 400
60. Mąka ziemniaczana 1000 g kg 40
61. Makaron 500 g kolanka, świderki, muszelki Szt. 400
62. Makaron nitka 250g Szt. 330
63. Makaron spahgetti 500g Szt. 200
64. Makaron pełnoziarnisty typu Lubella* 400g Szt. 20
65. Słonecznik łuskany p. 100g Szt. 30
66. Pestki dyni p. 100g Szt. 5
67. Śliwka suszona bez cukru p. 200g Szt. 50
68. Morela suszona bez cukru p. 200g Szt. 30
69. Rodzynki bez cukru p. 150g Szt. 40
70. Jabłko suszone bez cukru p. 100g Szt. 25
71. Pieczarki konserwowe 0,9 l Szt. 25
72. Pasztet drobiowy 50g Szt. 250
73. Curry 20g Szt. 30
74. Kurkuma Szt. 30
75. Szparagi w słoiku 1.7 l Szt. 10
76. Papryka ostra Szt. 120
77. Olej Rama Combi Profi Szt. 7
Część 9
1. Jajka kurze duże L ( od 63g do 73g) I klasa Szt. 12500
Część 10
1. Kalafior mrożony op. 2,5 kg Szt. 60
2. Szpinak mrożony op. 450g Szt. 130
3. Frytki do piekarnika op. 2,5 kg Szt. 50
4. Wiśnie mrożone op. 2 kg Szt. 10
5. Groszek mrożony op. 2,5 kg Szt. 45
6. Groszek mrożony op. 450g Szt. 5
7. Fasolka cięta mrożona op. 2,5 kg Szt. 50
8. Brokuł mrożony op. 2kg Szt. 60
9. Mieszanka kompotowa op. 2,5 kg Szt. 50
10. Truskawka mrożona op. 2,5 kg Szt. 20

Część 11
1. Buraki Kg 350
2. Cebula Kg 150
3. Kapusta młoda-biała Szt. 300
4. Kapusta biała Kg 600
5. Kapusta czerwona Kg 250
6. Kapusta czerwona Szt. 80
7. Kapusta kiszona 1 kg Kg 350
8. Marchew Kg 1200
9. Ogórek szklarniowy Kg 350
10. Ogórek kiszony Kg 180
11. Koperek Pęczek 450
12. Pietruszka korzeń Kg 350
13. Pomidor Kg 700
14. Por Szt. 230
15. Por Kg 100
16. Sałata Szt. 600
17. Banany Kg 800
18. Jabłka Kg 1000
19. Brokuły Szt. 100
20. Seler Kg 420
21. Ziemniaki Kg 6000
22. Kalafior Szt. 120
23. Fasola średni Jaś Kg 60
24. Groch łuskany Kg 45
25. Pieczarki Kg 400
26. Natka pietruszki Pęczek 420
27. Rzodkiewka Pęczek 550
28. Czosnek Szt. 20
29. Kapusta pekińska Kg 250
30. Szczypiorek Pęczek 450
31. Kalarepa Szt. 50
32. Papryka Kg 170
33. Winogrono ciemne Kg 130
34. Winogrono jasne Kg 130
35. Fasolka szparagowa Kg 40
36. Mandarynka Kg 500
37. Pomarańcza Kg 700
38. Sałata lodowa Szt. 300
39. Rabarbar Kg 2025
40. Cytryna Kg 100
41. Kiwi Szt. 1300
42. Truskawka krajowa Kg 80
43. Truskawka import Kg 30
44. Czereśnia Kg 30
45. Ogórek małosolny Kg 20
46. Cebula czerwona Kg 10
47. Seler naciowy Szt. 30
48. Rzodkiew biała Kg 60
49. Gruszka Kg 250
50. Nektaryna Kg 150
51. Brzoskwinie Kg 120
52. Bób Kg 40
53. Kapusta włoska Szt. 45
54. Śliwki Kg 90
55. Morele kg 40
56. Arbuz Kg 100
57. Rukola op. 50
58. Borówka 1kg szt. 5

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Mięso
1. Boczek wp kg 100 2. Łopatka b/k kg 630 3. Karkówka b/k kg 250 4. Schab b/k kg 320 5. Szynka b/k- kulka kg 230 6. Wołowina- rozbef kg 100 7. Kości ze schabu kg 400 8. Słonina kg 20 9. Boczek wędzony parzony kg 25 1. Boczek wp kg 100 2. Łopatka b/k kg 630 3. Karkówka b/k kg 250 4. Schab b/k kg 320 5. Szynka b/k- kulka kg 230 6. Wołowina- rozbef kg 100 7. Kości ze schabu kg 400 8. Słonina kg 20 9. Boczek wędzony parzony kg 25

Część nr: 2 Nazwa: Wędliny
1. Kiełbasa golonkowa kg 60 2. Kiełbasa delikatesowa kg 20 3. Pieczeń wiosenna kg 50 4. Szynka b. w siatce kg 70 5. Szynkowa wieprzowa kg 70 6. Blok mozaikowy kg 40 7. Blok szynkowy kg 50 8. Kiełbasa żywiecka kg 60 9. Kiełbasa krakowska kg 70 10. Szynka staropolska kg 115 11. Ogonówka kg 115 12. Szynka kanapkowa kg 40 13. Polędwica drobiowa kg 150 14. Polędwica drobiowa z koperkiem kg 40 15. Polędwica sopocka kg 80 16. Kiełbaski delikatesowe białe cienkie kg 100 17. Kiełbaski śląskie cienkie kg 100 18. Kiełbasa śląska kg 180 19. Kabanosy Kg 40 20. Szynka firmowa Kg 50 21. Szynka konserwowa Kg 40 22. Parówka wieprzowa Kg 45 1. Kiełbasa golonkowa kg 60 2. Kiełbasa delikatesowa kg 20 3. Pieczeń wiosenna kg 50 4. Szynka b. w siatce kg 70 5. Szynkowa wieprzowa kg 70 6. Blok mozaikowy kg 40 7. Blok szynkowy kg 50 8. Kiełbasa żywiecka kg 60 9. Kiełbasa krakowska kg 70 10. Szynka staropolska kg 115 11. Ogonówka kg 115 12. Szynka kanapkowa kg 40 13. Polędwica drobiowa kg 150 14. Polędwica drobiowa z koperkiem kg 40 15. Polędwica sopocka kg 80 16. Kiełbaski delikatesowe białe cienkie kg 100 17. Kiełbaski śląskie cienkie kg 100 18. Kiełbasa śląska kg 180 19. Kabanosy Kg 40 20. Szynka firmowa Kg 50 21. Szynka konserwowa Kg 40 22. Parówka wieprzowa Kg 45

Część nr: 3 Nazwa: Ryby i konserwy rybne
1. Filet mrożony z miruny op. 6800 kg 230 2. Makrela wędzona tusza kg 40 3. Filet śledziowy a la Matias 2,5 kg op. Szt. 12 4. Konserwa rybna w pomidorach 170 g Szt. 130 5. Filet śledziowy bez skóry w oleju wiejskim op. 2,5 kg Szt. 5 6. Filet śledziowy w oleju 170 g Szt. 50 7. Sałatka z makreli 300 g Szt. 50 8. Tuńczyk w sosie własnym 170 g Szt. 40 9. Paprykarz 341 g Szt. 30 1. Filet mrożony z miruny op. 6800 kg 230 2. Makrela wędzona tusza kg 40 3. Filet śledziowy a la Matias 2,5 kg op. Szt. 12 4. Konserwa rybna w pomidorach 170 g Szt. 130 5. Filet śledziowy bez skóry w oleju wiejskim op. 2,5 kg Szt. 5 6. Filet śledziowy w oleju 170 g Szt. 50 7. Sałatka z makreli 300 g Szt. 50 8. Tuńczyk w sosie własnym 170 g Szt. 40 9. Paprykarz 341 g Szt. 30

Część nr: 4 Nazwa: Pyzy
Pyzy paczka 10 szt. Paczka 240 Pyzy paczka 10 szt. Paczka 240

Część nr: 5 Nazwa: Drób
1. Filet drobiowy kg 500 2. Kurczak kg 210 3. Udka drobiowe kg 400 4. Porcje rosołowe kg 250 5. Żołądki drobiowe kg 30 6. Mięso gulaszowe drobiowe kg 350 7. Kiełbasa drobiowa kg 35 8. Pierś królewska kg 10 9. Parówka drobiowa folia kg 230 10. Parówkowa drobiowa z fileta kg 30 11. Pasztet domowej roboty kg 50 12. Szynka prasowana z indyka kg 10 13. Filet dymiony kg 30 14. Pasztet drobiowy typu Drop 160g* szt. 250 1. Filet drobiowy kg 500 2. Kurczak kg 210 3. Udka drobiowe kg 400 4. Porcje rosołowe kg 250 5. Żołądki drobiowe kg 30 6. Mięso gulaszowe drobiowe kg 350 7. Kiełbasa drobiowa kg 35 8. Pierś królewska kg 10 9. Parówka drobiowa folia kg 230 10. Parówkowa drobiowa z fileta kg 30 11. Pasztet domowej roboty kg 50 12. Szynka prasowana z indyka kg 10 13. Filet dymiony kg 30 14. Pasztet drobiowy typu Drop 160g* szt. 250

Część nr: 6 Nazwa: Nabiał: Mleko i przetwory mleczarskie
1. Mleko 2% we woreczku nie mniejszym niż 0,9 l szt. 1200 2. Śmietana ukwaszona 12% 400g szt. 1400 3. Śmietana 30% 250 ml szt. 35 4. Masło 82% 250 g typu Śrem* kg 650 5. Ser salami kg 75 6. Ser twardy 26% typu Olecko* kg 290 7. Ser wiedeński biały 240g szt. 180 8. Ser twarożek "Mój ulubiony"* - 1 kg szt. 280 9. Jogurt naturalny 150g szt. 800 10. Ser biały chudy kg 30 11. Jogurt grecki typu Kościan* 370 g szt. 70 12. Ser typu Almette* 150 g szt. 300 13. Twarożek kanapkowy 100g - mix smaków szt. 230 14. Ser salami z ziołami kg 65 15. Ser półtłusty kg 80 16 Ser topiony krążek typu Hochland* 200g szt. 250 17 Ser topiony bloczek 90g szt. 100 18 Serek wiejski 200g szt. 100 19 Ser topiony w plasterkach 130g szt. 100 1. Mleko 2% we woreczku nie mniejszym niż 0,9 l szt. 1200 2. Śmietana ukwaszona 12% 400g szt. 1400 3. Śmietana 30% 250 ml szt. 35 4. Masło 82% 250 g typu Śrem* kg 650 5. Ser salami kg 75 6. Ser twardy 26% typu Olecko* kg 290 7. Ser wiedeński biały 240g szt. 180 8. Ser twarożek "Mój ulubiony"* - 1 kg szt. 280 9. Jogurt naturalny 150g szt. 800 10. Ser biały chudy kg 30 11. Jogurt grecki typu Kościan* 370 g szt. 70 12. Ser typu Almette* 150 g szt. 300 13. Twarożek kanapkowy 100g - mix smaków szt. 230 14. Ser salami z ziołami kg 65 15. Ser półtłusty kg 80 16 Ser topiony krążek typu Hochland* 200g szt. 250 17 Ser topiony bloczek 90g szt. 100 18 Serek wiejski 200g szt. 100 19 Ser topiony w plasterkach 130g szt. 100

Część nr: 7 Nazwa: Pieczywo
1. Bułka żytnia 60g szt. 14000 2. Chleb zwykły 1000g szt. 630 3. Drożdżówka 150 g szt. 1600 4. Bagietka żytnia 400g szt. 280 5. Chleb ciemny żytni 400g szt. 830 6. Chleb wiejski z ziarnem 400g szt. 820 7. Chleb słonecznikowy 400g szt. 820 8. Chleb graham 400g szt. 820 9. Bułka zwykła 90g szt. 5000 10. Pączki 60g szt. 1600 11. Bagietka pszenna 400g szt. 180 1. Bułka żytnia 60g szt. 14000 2. Chleb zwykły 1000g szt. 630 3. Drożdżówka 150 g szt. 1600 4. Bagietka żytnia 400g szt. 280 5. Chleb ciemny żytni 400g szt. 830 6. Chleb wiejski z ziarnem 400g szt. 820 7. Chleb słonecznikowy 400g szt. 820 8. Chleb graham 400g szt. 820 9. Bułka zwykła 90g szt. 5000 10. Pączki 60g szt. 1600 11. Bagietka pszenna 400g szt. 180

Część nr: 8 Nazwa: Artykuły spożywcze
1. Kasza kuskus 500g Szt. 60 2. Oliwa z oliwek 1l Szt. 15 3. Olej słonecznikowy 1l Szt. 50 4.Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród * Szt. 340 5. Dżem 280g 100 % typu Łowicz* mix smaków Szt. 530 6. Soki różne smaki 100% 1 litr bez cukru Szt. 350 7. Margaryna miękka rodzinna bez aromatu 500g Szt. 40 8. Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki * Szt. 60 9. Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna* Szt. 140 10. Ketchup łagodny 380g typu Kotlin* (120g pomidorów w 100g gotowego produktu) Szt.500 11. Mus jabłkowy 900 ml bez cukru Szt. 70 12. Majonez 400g typu Winiary* Szt. 320 13. Margaryna 250 g palma typu Bielmar * Szt. 800 14. Olej rzepakowy 1 litr Szt. 300 15. Ocet 10% 0,5 litra Szt. 80 16. Musztarda stołowa 200g szt. 120 17. Ocet winny z jabłek 6% 0,5 litra Szt. 20 18. Ryż 1000 g Szt. 300 19. Bułka tarta 500g Szt. 300 20. Cukier 1000 g Szt. 500 21. Kasza jęczmienna 1000g Szt. 200 22. Cynamon mielony 20g Szt. 15 23. Sól 1000 g o niskiej zawartości sodu Szt. 230 24. Kukurydza konserwowa bez dodatku cukru 330 g Szt. 120 25. Oregano 10g Szt. 75 26. Bazylia 10g Szt. 75 27. Rozmaryn 10g Szt. 30 28. Estragon 10g Szt. 30 29. Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta* Szt. 240 30. Lubczyk 10g Szt. 220 31. Drożdże piekarskie 100g Szt. 30 32. Herbata liściasta 100g Szt. 320 33. Kakao ciemne extra 100g Szt. 40 34. Kisiel truskawkowy bez cukru na 0,75l typ-Delecta* Szt. 150 35. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 200 36. Liść laurowy 20g typu Galeo * Szt. 10 37. Majeranek 20g typu Galeo * Szt. 80 38. Papryka słodka 20 g typu Galeo * Szt. 120 39. Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek* Szt. 350 40. Czosnek granulowany 20g typu Galeo * Szt. 200 41. Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo * Szt. 270 42. Ziele angielskie 20g typu Galeo * Szt. 15 43. Żelatyna czysta 50g typu Cykoria* Szt. 40 44. Kawa zbożowa 500g Szt. 25 45. Płatki kukurydziane, opakow. 250g typu "Nestle"* Szt. 60 46. Tymianek 10g Szt. 30 47. Imbir, op.min. 20 g Szt. 15 48. Gałka muszkatołowa, op. min. 15 g Szt. 15 49. Płatki ryżowe 200g Szt. 15 50. Płatki owsiane błyskawiczne 200g Szt. 15 51. Miód 25g Szt. 3000 52. Woda Aqua* niegazowana 5 litrów Szt. 100 53. Żur w butelkach 480 ml Szt. 100 54. Przyprawa gyros 30g Szt. 100 55. Marynata Staropolska do mięsa 50g Szt. 50 56. Cukier wanilinowy typu Delecta* 32g Szt. 80 57. Papryka konserwowa 900 ml typu Słoneczny Ogród* Szt. 120 58. Seler konserwowy 300 ml typu Rolnik* Szt. 40 59. Mąka tortowa 450 typu Kraszewice* kg 400 60. Mąka ziemniaczana 1000 g kg 40 61. Makaron 500 g kolanka, świderki, muszelki Szt. 400 62. Makaron nitka 250g Szt. 330 63. Makaron spahgetti 500g Szt. 200 64. Makaron pełnoziarnisty typu Lubella* 400g Szt. 20 65. Słonecznik łuskany p. 100g Szt. 30 66. Pestki dyni p. 100g Szt. 5 67. Śliwka suszona bez cukru p. 200g Szt. 50 68. Morela suszona bez cukru p. 200g Szt. 30 69. Rodzynki bez cukru p. 150g Szt. 40 70. Jabłko suszone bez cukru p. 100g Szt. 25 71. Pieczarki konserwowe 0,9 l Szt. 25 72. Pasztet drobiowy 50g Szt. 250 73. Curry 20g Szt. 30 74. Kurkuma Szt. 30 75. Szparagi w słoiku 1.7 l Szt. 10 76. Papryka ostra Szt. 120 77. Olej Rama Combi Profi Szt. 7 1. Kasza kuskus 500g Szt. 60 2. Oliwa z oliwek 1l Szt. 15 3. Olej słonecznikowy 1l Szt. 50 4.Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród * Szt. 340 5. Dżem 280g 100 % typu Łowicz* mix smaków Szt. 530 6. Soki różne smaki 100% 1 litr bez cukru Szt. 350 7. Margaryna miękka rodzinna bez aromatu 500g Szt. 40 8. Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki * Szt. 60 9. Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna* Szt. 140 10. Ketchup łagodny 380g typu Kotlin* (120g pomidorów w 100g gotowego produktu) Szt. 500 11. Mus jabłkowy 900 ml bez cukru Szt. 70 12. Majonez 400g typu Winiary* Szt. 320 13. Margaryna 250 g palma typu Bielmar * Szt. 800 14. Olej rzepakowy 1 litr Szt. 300 15. Ocet 10% 0,5 litra Szt. 80 16. Musztarda stołowa 200g szt. 120 17. Ocet winny z jabłek 6% 0,5 litra Szt. 20 18. Ryż 1000 g Szt. 300 19. Bułka tarta 500g Szt. 300 20. Cukier 1000 g Szt. 500 21. Kasza jęczmienna 1000g Szt. 200 22. Cynamon mielony 20g Szt. 15 23. Sól 1000 g o niskiej zawartości sodu Szt. 230 24. Kukurydza konserwowa bez dodatku cukru 330 g Szt. 120 25. Oregano 10g Szt. 75 26. Bazylia 10g Szt. 75 27. Rozmaryn 10g Szt. 30 28. Estragon 10g Szt. 30 29. Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta* Szt. 240 30. Lubczyk 10g Szt. 220 31. Drożdże piekarskie 100g Szt. 30 32. Herbata liściasta 100g Szt. 320 33. Kakao ciemne extra 100g Szt. 40 34. Kisiel truskawkowy bez cukru na 0,75l typ-Delecta* Szt. 150 35. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 200 36. Liść laurowy 20g typu Galeo * Szt. 10 37. Majeranek 20g typu Galeo * Szt. 80 38. Papryka słodka 20 g typu Galeo * Szt. 120 39. Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek* Szt. 350 40. Czosnek granulowany 20g typu Galeo * Szt. 200 41. Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo * Szt. 270 42. Ziele angielskie 20g typu Galeo * Szt. 15 43. Żelatyna czysta 50g typu Cykoria* Szt. 40 44. Kawa zbożowa 500g Szt. 25 45. Płatki kukurydziane, opakow. 250g typu "Nestle"* Szt. 60 46. Tymianek 10g Szt. 30 47. Imbir, op.min. 20 g Szt. 15 48. Gałka muszkatołowa, op. min. 15 g Szt. 15 49. Płatki ryżowe 200g Szt. 15 50. Płatki owsiane błyskawiczne 200g Szt. 15 51. Miód 25g Szt. 3000 52. Woda Aqua* niegazowana 5 litrów Szt. 100 53. Żur w butelkach 480 ml Szt. 100 54. Przyprawa gyros 30g Szt. 100 55. Marynata Staropolska do mięsa 50g Szt. 50 56. Cukier wanilinowy typu Delecta* 32g Szt. 80 57. Papryka konserwowa 900 ml typu Słoneczny Ogród* Szt. 120 58. Seler konserwowy 300 ml typu Rolnik* Szt. 40 59. Mąka tortowa 450 typu Kraszewice* kg 400 60. Mąka ziemniaczana 1000 g kg 40 61. Makaron 500 g kolanka, świderki, muszelki Szt. 400 62. Makaron nitka 250g Szt. 330 63. Makaron spahgetti 500g Szt. 200 64. Makaron pełnoziarnisty typu Lubella* 400g Szt. 20 65. Słonecznik łuskany p. 100g Szt. 30 66. Pestki dyni p. 100g Szt. 5 67. Śliwka suszona bez cukru p. 200g Szt. 50 68. Morela suszona bez cukru p. 200g Szt. 30 69. Rodzynki bez cukru p. 150g Szt. 40 70. Jabłko suszone bez cukru p. 100g Szt. 25 71. Pieczarki konserwowe 0,9 l Szt. 25 72. Pasztet drobiowy 50g Szt. 250 73. Curry 20g Szt. 30 74. Kurkuma Szt. 30 75. Szparagi w słoiku 1.7 l Szt. 10 76. Papryka ostra Szt. 120 77. Olej Rama Combi Profi Szt. 7

Część nr: 9 Nazwa: Jaja
1. Jajka kurze duże L ( od 63g do 73g) I klasa Szt. 12500 1. Jajka kurze duże L ( od 63g do 73g) I klasa Szt. 12500

Część nr: 10 Nazwa: Mrożonki warzywno - owocowe
1. Kalafior mrożony op. 2,5 kg Szt. 60 2. Szpinak mrożony op. 450g Szt. 130 3. Frytki do piekarnika op. 2,5 kg Szt. 50 4. Wiśnie mrożone op. 2 kg Szt. 10 5. Groszek mrożony op. 2,5 kg Szt. 45 6. Groszek mrożony op. 450g Szt. 5 7. Fasolka cięta mrożona op. 2,5 kg Szt. 50 8. Brokuł mrożony op. 2kg Szt. 60 9. Mieszanka kompotowa op. 2,5 kg Szt. 50 10. Truskawka mrożona op. 2,5 kg Szt. 20 1. Kalafior mrożony op. 2,5 kg Szt. 60 2. Szpinak mrożony op. 450g Szt. 130 3. Frytki do piekarnika op. 2,5 kg Szt. 50 4. Wiśnie mrożone op. 2 kg Szt. 10 5. Groszek mrożony op. 2,5 kg Szt. 45 6. Groszek mrożony op. 450g Szt. 5 7. Fasolka cięta mrożona op. 2,5 kg Szt. 50 8. Brokuł mrożony op. 2kg Szt. 60 9. Mieszanka kompotowa op. 2,5 kg Szt. 50 10. Truskawka mrożona op. 2,5 kg Szt. 20

Część nr: 11 Nazwa: Warzywa i owoce
1. Buraki Kg 350 2. Cebula Kg 150 3. Kapusta młoda-biała Szt. 300 4. Kapusta biała Kg 600 5. Kapusta czerwona Kg 250 6. Kapusta czerwona Szt. 80 7. Kapusta kiszona 1 kg Kg 350 8. Marchew Kg 1200 9. Ogórek szklarniowy Kg 350 10. Ogórek kiszony Kg 180 11. Koperek Pęczek 450 12. Pietruszka korzeń Kg 350 13. Pomidor Kg 700 14. Por Szt. 230 15. Por Kg 100 16. Sałata Szt. 600 17. Banany Kg 800 18. Jabłka Kg 1000 19. Brokuły Szt. 100 20. Seler Kg 420 21. Ziemniaki Kg 6000 22. Kalafior Szt. 120 23. Fasola średni Jaś Kg 60 24. Groch łuskany Kg 45 25. Pieczarki Kg 400 26. Natka pietruszki Pęczek 420 27. Rzodkiewka Pęczek 550 28. Czosnek Szt. 20 29. Kapusta pekińska Kg 250 30. Szczypiorek Pęczek 450 31. Kalarepa Szt. 50 32. Papryka Kg 170 33. Winogrono ciemne Kg 130 34. Winogrono jasne Kg 130 35. Fasolka szparagowa Kg 40 36. Mandarynka Kg 500 37. Pomarańcza Kg 700 38. Sałata lodowa Szt. 300 39. Rabarbar Kg 2025 40. Cytryna Kg 100 41. Kiwi Szt. 1300 42. Truskawka krajowa Kg 80 43. Truskawka import Kg 30 44. Czereśnia Kg 30 45. Ogórek małosolny Kg 20 46. Cebula czerwona Kg 10 47. Seler naciowy Szt. 30 48. Rzodkiew biała Kg 60 49. Gruszka Kg 250 50. Nektaryna Kg 150 51. Brzoskwinie Kg 120 52. Bób Kg 40 53. Kapusta włoska Szt. 45 54. Śliwki Kg 90 55. Morele kg 40 56. Arbuz Kg 100 57. Rukola op. 50 58. Borówka 1kg szt. 5 1. Buraki Kg 350 2. Cebula Kg 150 3. Kapusta młoda-biała Szt. 300 4. Kapusta biała Kg 600 5. Kapusta czerwona Kg 250 6. Kapusta czerwona Szt. 80 7. Kapusta kiszona 1 kg Kg 350 8. Marchew Kg 1200 9. Ogórek szklarniowy Kg 350 10. Ogórek kiszony Kg 180 11. Koperek Pęczek 450 12. Pietruszka korzeń Kg 350 13. Pomidor Kg 700 14. Por Szt. 230 15. Por Kg 100 16. Sałata Szt. 600 17. Banany Kg 800 18. Jabłka Kg 1000 19. Brokuły Szt. 100 20. Seler Kg 420 21. Ziemniaki Kg 6000 22. Kalafior Szt. 120 23. Fasola średni Jaś Kg 60 24. Groch łuskany Kg 45 25. Pieczarki Kg 400 26. Natka pietruszki Pęczek 420 27. Rzodkiewka Pęczek 550 28. Czosnek Szt. 20 29. Kapusta pekińska Kg 250 30. Szczypiorek Pęczek 450 31. Kalarepa Szt. 50 32. Papryka Kg 170 33. Winogrono ciemne Kg 130 34. Winogrono jasne Kg 130 35. Fasolka szparagowa Kg 40 36. Mandarynka Kg 500 37. Pomarańcza Kg 700 38. Sałata lodowa Szt. 300 39. Rabarbar Kg 2025 40. Cytryna Kg 100 41. Kiwi Szt. 1300 42. Truskawka krajowa Kg 80 43. Truskawka import Kg 30 44. Czereśnia Kg 30 45. Ogórek małosolny Kg 20 46. Cebula czerwona Kg 10 47. Seler naciowy Szt. 30 48. Rzodkiew biała Kg 60 49. Gruszka Kg 250 50. Nektaryna Kg 150 51. Brzoskwinie Kg 120 52. Bób Kg 40 53. Kapusta włoska Szt. 45 54. Śliwki Kg 90 55. Morele kg 40 56. Arbuz Kg 100 57. Rukola op 50 58. Borówka 1kg szt. 5

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 540122870-N-2020 z dnia: 2020-07-10
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: II
Punkt: 4
W ogłoszeniu jest:
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (...)
39. rabarbar kg 2025
W ogłoszeniu powinno być:
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (...)
39. rabarbar kg 20


Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: CZĘŚĆNAZWAWARZYWAIOWOCE
Punkt: 1)
W ogłoszeniu jest:
39. Rabarbar Kg 2025
W ogłoszeniu powinno być:
39. Rabarbar Kg 20


Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: 6.2
W ogłoszeniu jest:
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-07-10, godzina: 08:45,
W ogłoszeniu powinno być:
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-07-14, godzina: 08:45,
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin