Przetarg 6876407 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH ORAZ OPAKOWAŃ...

   
Analizuj Zamówienie 6876407 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2019-07-04
przedmiot ogłoszenia
DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH ORAZ OPAKOWAŃ STYROPIANOWYCH I PLASTIKOWYCH NA POTRZEBY KUCHNI GŁÓWNEJ WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA SPEC
JALISTYCZNEGO
Numer referencyjny: DZP/48/2019

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych oraz opakowań styropianowych i plastikowych na potrzeby kuchni głównej Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego im. błogosławionego księdza Jerzego Popiełuszki we Włocławku przez okres 18 miesięcy licząc od dnia zawarcia umowy. Dokładny opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załącznikach niniejszego ogłoszenia.
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Mleko i produkty mleczarskie oraz masło
L.p. OPIS PRODUKTU. Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. VAT - 5% na wszystkie produkty. 1. Mleko spożywcze 2% litr 55000 2. Maślanka litr 1200 3. Śmietana 30% tł. litr 1200 4. Ser biały półtłusty krajanka kg 3800 5. Ser topiony kremowy kg 600 6. Jogurt naturalny 180g szt. 6000 7. Jogurt owocowy 150g szt. 2600 8. Ser żółty kg 200 9. Masło mix(76% tłusz.do smarowania) 200g szt. 21000 10. Serek homogenizowany 150g szt. 600 11. Margaryna 250g szt. 1300

Część nr: 2 Nazwa: Jaja kurze
L.p. OPIS PRODUKTU. Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy 1. Jaja kurze o wadze 55-70g szt 69 000- Vat 5%.

Część nr: 3 Nazwa: Produkty spożywcze sypkie, przyprawy, przetwory, ryby.
L.p. OPIS PRODUKTU. Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. VAT %. 1. Cukier a' 1kg kg 3000 -8% 2. Płatki owsiane a'1kg kg 1250 -5% 3. Sól a'1kg kg 1800 -23% 4. Ryż a'1kg kg 1500 -5% 5. Mąka pszenna a'1kg kg 4600 -5% 6. Mąka ziemniaczana a'1kg kg 90 -8% 7. Kasza manna a'1kg kg 1300 -5% 8. Kasza jęczmienna a'1kg kg 900 -5% 9. Kisiel a'1kg kg 60 - 8% 10. Budyń a'1kg kg 50 -8% 11. Galaretka a'1kg kg 46 -8% 12. Żelatyna a'1kg kg 30 -8% 13. Soki owocowo warzywne 0,33l Szt. 3000 -5% 14. Sok pomidorowy a'1l l 500 -5% 15. Musztarda kg 120 -23% 16. Ketchup kg 100 -8% 17. Przecier pomidorowy kg 216 -8% 18. Majonez 620 ml Szt. 100 -8% 19. Marmolada/dżem a'1kg kg 380 -8% 20. Miód naturalny 320 ml Szt. 10 -5% 21. Olej a'1l litr 180 -5% 22. Cynamon kg 4 -23% 23. Kwasek cytrynowy kg 40 -23% 24. Przyprawa jarzynka kg 365 -8% 25. Pieprz czarny mielony kg 30 -23% 26. Majeranek kg 20 -8% 27. Liść laurowy kg 5 -23% 28. Przyprawa w płynie litr 365 -8% 29. Ziele angielskie kg 3 -5% 30. Ocet litr 350 -23% 31. Makaron kg 2300 -5% 32. Herbata owocowa expresowa kg 30 -8% 33. Kawa zbożowa kg 365 -8% 34. Mięta expresowa kg 30 -23% 35. Herbata granulowana kg 146 -23% 36. Chrzan kg 100 -8% 37. Papryka mielona kg 3 -23% 38. Ciastka kruche kg 120 -23% 39. Krakersy kg 150 -23% 40. Pieczywo chrupkie kukurydziane a'125g Szt. 720 -5% 41. Biszkopty kg 50 -23% 42. Chrupki kukurydziane a'80g Szt. 150 -5% 43. Wafle ryżowe a'90g Szt. 400 -5% 44. Fasola sucha kg 400 -5% 45. Groch suchy połówki kg 120 -5% 46. Soczewica sucha czerwona kg 120 -5% 47. Płatki kukurydziane kg 40 -5% 48. Suchary b/cukru Szt. 100 -5% 49. Ćwikła 0,32 słoik Szt. 500 -8% 50. Ryż paraboliczny kg 1300 -5% 51. Filet mrożony z miruny lub morszczuka z/s,płat pojedynczy +180-200g shatterpack kg 1000- 5% 52. Śledź płat solony matjas kg 200 -5% 53. Makrela wędzona kg 250 -5% 54. Kasza gryczana op.4x100g Szt. 60 -5% 55. Kasza jaglana op.4x100g Szt. 60 -5% 56. Przecier ogórkowy a' 900ml Szt. 576 -8%

Część nr: 4 Nazwa: Mrożonki
L.p. OPIS PRODUKTU. Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat 5% na wszystkie produkty. 1. Mieszanka warzywna 6-składnikowa mrożona kg 640 2. Włoszczyzna paski mrożona kg 300 3. Marchew z groszkiem mrożona kg 500 4. Marchew kostka mrożona kg 500 5. Marchew plastry mrożona kg 500 6. Kalafior mrożony kg 900 7. Brokuł mrożony kg 900

Część nr: 5 Nazwa: Pieczywo i wyroby cukiernicze
L.p. OPIS PRODUKTU .Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. VAT %. 1. Chleb zwykły krojony 500g szt. 35000 -5% 2. Bułka kielecka krojona 500g szt. 12000 -5% 3. Chleb razowy krojony 500g szt. 14500 -5% 4. Bułka zwykła 90g szt. 4000 -5% 5. Bułka tarta kg 160 -5% 6. Suchary kg 150 -8% 7. Ciasto drożdżowe kg 80 -8% 8. Rogaliki kg 50 -8% 9. Drożdżówka szt. 2200 -8% 10. Pączki kg 60 -8% 11. Ciasta (babka cytrynowa, makowiec) kg 40 -8%

Część nr: 6 Nazwa: Warzywa i owoce
L.p. OPIS PRODUKTU. Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat% - poz. od 1 do 30 - 5%, poz. 33 - 5%, poz. 31, 32, 34 - 8%. 1. Ziemniaki kg 45000 2. Marchew kg 8000 3. Pietruszka korzeń kg 2000 4. Seler kg 2000 5. Por kg 400 6. Buraki kg 5000 7. Cebula kg 500 8. Kapusta biała kg 1600 9. Kapusta czerwona kg 300 10. Kalafior ok 2 kg szt. 500 11. Brokuł ok.1,5 kg szt. 500 12. Ogórek świeży kg 2000 13. Pomidory kg 3000 14. Pieczarki kg 150 15. Sałata główka szt. 4500 16. Rzodkiewka pęczek szt. 2000 17. Papryka kg 200 18. Szczypior pęczek szt. 300 19. Fasola szparagowa kg 100 20. Botwinka pęczek szt. 200 21. Koperek pęczek szt. 3000 22. Natka pietr. pęczek szt. 3000 23. Cukinia kg 50 24. Ogórek kiszony kg 800 25. Kapusta kiszona kg 600 26. Jabłka kg 5000 27. Gruszki kg 160 28. Truskawki kg 180 29. Śliwki kg 160 30. Wiśnie kg 60 31. Pomarańcze mandarynki kg 800 32. Banany kg 500 33. Arbuz kg 500 34. Cytryny kg 30

Część nr: 7 Nazwa: Mięso czerwone i drób bez nastrzyków, wędliny i tłuszcze pochodzenia zwierzęcego
L.p. OPIS PRODUKTU. Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat 5% na wszystkie produkty. 1. Łopatka wieprzowa b/k kg 5500 2. Karkówka b/k kg 650 3. Schab b/k kg 840 4. Wątroba wieprzowa kg 400 5. Słonina kg 120 6. Kości schabowe, kark kg 1800 7. Smalec luz kg 120 8. Udziec z indyka kg 1600 9. Pierś z kurczaka z/k kg 1600 10. Udko ćwiartka z kurczak kg 3600 11. Żołądki z kurczaka kg 450 12. Boczek wędzony b/k parzony zawartość mięsa 80-85% kg 160 13. Mielonka wieprzowa zawartość mięsa 50-60% kg 350 14. Metka wieprzowa zawartość mięsa 80-85% kg 350 15. Kiełbasa zwyczajna zawartość mięsa 50-60% kg 180 16. Kiełbasa podwawelska, chłopska itp kg 350 17. Parówki cienkie waga70g kg 1000 18. Parówkowa, serdelki ok.100g kg 120 19. Kiełbasa biała parzona kg 350 20. Szynka wieprzowa wędzona zawartość mięsa 70-80% kg 600 21. Baleron gotowany wędzony zawartość mięsa 70-80% kg 350 22. Szynkowa wieprzowa zawartość mięsa 50-60% kg 800 23. Krakowska parzona zawartość mięsa 50-60% kg 1000 24. Polędwica sopocka zawartość mięsa 70-80% kg 600 25. Polędwica z indyka zawartość mięsa 70-80% kg 1500 26. Szynka drobiowa zawartość mięsa 50-60% kg 1500 27. Salceson zawartość mięsa 70-75% kg 300 28. Pasztet pieczony zawartość mięsa 50-60% kg 350 29. Pasztetowa zawartość mięsa 50-60% kg 350 30. Pieczeń wieprzowa zawartość mięsa 50-60% kg 300 31. Kaszanka kg 200 32. Żywiecka zawartość mięsa 50-60% kg 350 33. Wędliny wieprzowe zawartość mięsa 50-60% kg 400

Część nr: 8 Nazwa: Produkty do żywienia niemowlaków
L.p. OPIS PRODUKTU. Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat 8% na wszystkie produkty. 1. Nan 1 350g szt. 120 2. Nan 2 350g szt. 90 3. Kleik ryżowy 160g szt. 100 4. Kaszka ryżowa owocowa 180g szt. 140 5. Kaszka mleczno- ryżowa owocowa 180g szt. 140 6. Zupki małe 125g szt. 800 7. Zupki duże 190g szt. 800 8. Deserki małe 125g szt. 800 9. Deserki duże 190g szt. 800

Część nr: 9 Nazwa: Mleko początkowe i następne do żywienia niemowląt
L.p. OPIS PRODUKTU. Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat 8% na wszystkie produkty. 1. Bebiko 1 350g szt. 180 2. Bebiko 2 350g szt. 120 3. Bebiko 3 350g szt. 90 4. Bebiko 2R 350g szt. 70 5. Bebiko 3R 350g szt. 70 6. Bebiko 1 AR 350g szt. 12 7. Bebiko 2 AR 350g szt. 12 8. Bebilo 1 350g szt. 100 9. Bebilon 2 350g szt. 80 10. Bebilon comfort 1 400g szt. 12 11. Bebilon comfort 2 400g szt. 12 12. Bebilon PROSYNEO HA 1 400g szt. 12 13. Bebilon PROSYNEO HA 2 400g szt. 12 14. Bebilon b/laktozy 400g szt. 12

Część nr: 10 Nazwa: Naczynia jednorazowe
L.p. OPIS PRODUKTU. Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. VAT 23% na wszystkie produkty.. 1. Kubek styropianowy 225 ml szt. 48000 2. Miseczka styropianowa 460 ml szt. 48000 3. Wieczko plastikowe do miseczki styropianowej szt. 6 000 4. Talerz plastikowy 22cm szt. 16800 5. Talerzyk plastikowy 18cm szt. 12000 6. Łyżka plastikowa szt. 12 000 7. Widelec plastikowy szt. 6 000 8. Box styropianowy dwudzielny szt. 4 500 9. Woreczki śniadaniowe 18x4x35 a'100 szt op 96 10. Reklamówki HDPE biała 30x55 a'200 szt op 60 11. folia spożywcza rolka 96 12. Taśma Dw Biała 26x16 op 5 szt op 12

Część nr: 11 Nazwa: Kubek jednorazowy plastikowy
L.p. OPIS PRODUKTU. Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat 23%. 1. Kubek jednorazowy plastikowy 220 ml (op 100 szt) szt. 3 600

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 540138585-N-2019 z dnia: 2019-07-08
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: IV.6.2)
W ogłoszeniu jest:
Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2019-07-12, godzina: 10:00
W ogłoszeniu powinno być:
Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2019-07-17, godzina: 10:00


****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 540140936-N-2019 z dnia: 2019-07-10
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: III
Punkt: 1.3)
W ogłoszeniu jest:
niniejszy warunek Zamawiający uzna za spełniony jeżeli Wykonawca wykonał, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie co najmniej 1 dostawę w zakresie:
Część nr od 1 do 9 - dostawy artykułów żywnościowych,
Część nr 10 - dostawy opakowań styropianowych i plastikowych
Część nr 11 – dostawy jednorazowych opakowań plastikowych
o wartości minimum PLN brutto:
Tabela nr 1
Część nr 1 101 700,00 PLN Część nr 7 126 200,00 PLN
Część nr 2 13 800,00 PLN Część nr 8 10 200,00 PLN
Część nr 3 46 000,00 PLN Część nr 9 6 700,00 PLN
Część nr 4 6 300,00 PLN Część nr 10 12 700,00 PLN
Część nr 5 30 300,00 PLN Część nr 11 72,00 PLN
Część nr 6 88 400,00 PLN
w ramach jednego kontraktu – odpowiednio w każdej Części. W przypadku gdy Wykonawca składa ofertę na kilka Części, Zamawiający dopuszcza wykazanie się przez Wykonawcę jedną dostawą w ramach jednego kontraktu na wartość równą lub wyższą od sumy wartości wskazanych w ww. warunku obliczonych dla danych Części.
Np. w przypadku gdyby Wykonawca składał ofertę na Część nr 1, Część nr 3 oraz Część nr 6 to może wykazać się doświadczeniem w wykonaniu co najmniej 1 dostawy w ramach jednego kontraktu na wartość co najmniej 236 100,00 PLN brutto.

W ogłoszeniu powinno być:
niniejszy warunek Zamawiający uzna za spełniony jeżeli Wykonawca wykonał, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie co najmniej 1 dostawę w zakresie:
Część nr od 1 do 9 i część nr 12 - dostawy artykułów żywnościowych,
Część nr 10 - dostawy opakowań styropianowych i plastikowych
Część nr 11 – dostawy jednorazowych opakowań plastikowych
o wartości minimum PLN brutto:
Tabela nr 1
Część nr 1 101 700,00 PLN Część nr 7 126 200,00 PLN
Część nr 2 13 800,00 PLN Część nr 8 10 200,00 PLN
Część nr 3 33 000,00 PLN Część nr 9 6 700,00 PLN
Część nr 4 6 300,00 PLN Część nr 10 12 700,00 PLN
Część nr 5 30 300,00 PLN Część nr 11 72,00 PLN
Część nr 6 88 400,00 PLN Część nr 12 12 900,00 PLN
w ramach jednego kontraktu – odpowiednio w każdej Części. W przypadku gdy Wykonawca składa ofertę na kilka Części, Zamawiający dopuszcza wykazanie się przez Wykonawcę jedną dostawą w ramach jednego kontraktu na wartość równą lub wyższą od sumy wartości wskazanych w ww. warunku obliczonych dla danych Części.
Np. w przypadku gdyby Wykonawca składał ofertę na Część nr 1, Część nr 3 oraz Część nr 6 to może wykazać się doświadczeniem w wykonaniu co najmniej 1 dostawy w ramach jednego kontraktu na wartość co najmniej 223 100,00 PLN brutto.



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: III
Punkt: 5.1)
W ogłoszeniu jest:
7. Zamawiający wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 uPzp, w następującym zakresie:
1) na potwierdzenie spełniania warunku, o którym mowa w rozdziale IV ust. 1 lit. c SIWZ Zamawiający wymaga przedłożenia wykazu wykonanych dostaw na zasadach określonych poniżej (w zakresie warunków udziału w postępowaniu określonych w rozdziale IV ust. 1 lit. a i b SIWZ Zamawiający nie żąda przedłożenia dokumentów):
1a) - wykazu wykonanych dostaw, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie – co najmniej 1 dostawę w zakresie:
Część nr od 1 do 9 - dostawy artykułów żywnościowych,
Część nr 10 - dostawy opakowań styropianowych i plastikowych,
Część nr 11 – dostawy jednorazowych opakowań plastikowych,
o minimalnej wartości brutto wskazanej w rozdziale IV w tabeli nr 1 ust. 1 lit. c, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - oświadczenie wykonawcy.
• w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu;
• jeżeli wykaz, oświadczenia lub inne złożone przez wykonawcę dokumenty budzą wątpliwości Zamawiającego, może on zwrócić się bezpośrednio do właściwego podmiotu, na rzecz którego roboty budowlane, dostawy lub usługi były wykonane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, o dodatkowe informacje lub dokumenty w tym zakresie.

W ogłoszeniu powinno być:
7. Zamawiający wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 uPzp, w następującym zakresie:
1) na potwierdzenie spełniania warunku, o którym mowa w rozdziale IV ust. 1 lit. c SIWZ Zamawiający wymaga przedłożenia wykazu wykonanych dostaw na zasadach określonych poniżej (w zakresie warunków udziału w postępowaniu określonych w rozdziale IV ust. 1 lit. a i b SIWZ Zamawiający nie żąda przedłożenia dokumentów):
1a) - wykazu wykonanych dostaw, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie – co najmniej 1 dostawę w zakresie:
Część nr od 1 do 9 i część nr 12 - dostawy artykułów żywnościowych,
Część nr 10 - dostawy opakowań styropianowych i plastikowych,
Część nr 11 – dostawy jednorazowych opakowań plastikowych,
o minimalnej wartości brutto wskazanej w rozdziale IV w tabeli nr 1 ust. 1 lit. c, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - oświadczenie wykonawcy.
• w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu;
• jeżeli wykaz, oświadczenia lub inne złożone przez wykonawcę dokumenty budzą wątpliwości Zamawiającego, może on zwrócić się bezpośrednio do właściwego podmiotu, na rzecz którego roboty budowlane, dostawy lub usługi były wykonane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, o dodatkowe informacje lub dokumenty w tym zakresie.



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: III
Punkt: 7)
W ogłoszeniu jest:
4. Formularz asortymentowo – cenowy, zgodnie z załącznikami nr od 2A do 2K do SIWZ.
W ogłoszeniu powinno być:
4. Formularz asortymentowo – cenowy, zgodnie z załącznikami nr od 2A do 2L do SIWZ.


Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: IV.2.2)
W ogłoszeniu jest:
Kryteria: Termin płatności części nr 2,3,4,6,8,9,10,11 - znaczenie: 20,00. Termin dostawy części nr 2,3,4,6,8,9,10,11 - znaczenie: 20,00.
W ogłoszeniu powinno być:
Kryteria: Termin płatności części nr 2,3,4,6,8,9,10,11,12 - znaczenie: 20,00. Termin dostawy części nr 2,3,4,6,8,9,10,11,12 - znaczenie: 20,00.


Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: 6.6)
W ogłoszeniu jest:
1. Niniejsze zamówienie jest podzielone na 11 części. Zakres przedmiotowy, w tym także ilościowy:
a) części nr 1 zamówienia został określony w załączniku nr 2A do siwz;
b) części nr 2 zamówienia został określony w załączniku nr 2B do siwz;
c) części nr 3 zamówienia został określony w załączniku nr 2C do siwz;
d) części nr 4 zamówienia został określony w załączniku nr 2D do siwz;
e) części nr 5 zamówienia został określony w załączniku nr 2E do siwz;
f) części nr 6 zamówienia został określony w załączniku nr 2F do siwz;
g) części nr 7 zamówienia został określony w załączniku nr 2G do siwz;
h) części nr 8 zamówienia został określony w załączniku nr 2H do siwz;
i) części nr 9 zamówienia został określony w załączniku nr 2I do siwz;
j) części nr 10 zamówienia został określony w załączniku nr 2J do siwz;
k) części nr 11 zamówienia został określony w załączniku nr 2K do siwz.9. Zamawiający wymaga dokonania każdej dostawy przedmiotu zamówienia dot. części nr 2,3,4,6,8,9,10,11 w terminie maksymalnie 3 dni roboczych: od poniedziałku do piątku od daty złożenia zamówienia przez Zamawiającego faksem lub e-mailem – przechowywanym przez miesiąc od czasu uzyskania prawidłowo zrealizowanego zamówienia. Dla Części nr 1 i 5 Zamawiający wymaga dokonania każdej dostawy codziennie (oprócz niedziel i świąt) do godz. 6:00 od daty złożenia zamówienia przez Zamawiającego faksem lub e-mailem – przechowywanym przez miesiąc od czasu uzyskania prawidłowo zrealizowanego zamówienia.
Dla części nr 7 Zamawiający wymaga dokonania każdej dostawy w poniedziałek, wtorek i piątek w godzinach od 7:00 do 14:00 od daty złożenia zamówienia przez Zamawiającego faksem lub e-mailem – przechowywanym przez miesiąc od czasu uzyskania prawidłowo zrealizowanego zamówienia. Zamówienie będzie składane przez Zamawiającego na jeden dzień przed planowaną dostawą w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego
10. Zamawiający zastrzega, że podane w opisie przedmiotu zamówienia (załącznik nr od 2A do 2K siwz) przewidywane zapotrzebowanie (podane ilości) nie stanowią ilości gwarantowanych przez Zamawiającego, bowiem faktyczny zakres zamówień składanych przez Zamawiającego w czasie obowiązywania umowy zawartej w wyniku przeprowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego uzależniony będzie od potrzeb Zamawiającego związanych z udzielaniem świadczeń zdrowotnych. Jednakże zmniejszenie ilości asortymentu podanych w załączniku nr od 2A do 2K siwz nie przekroczy 30% wartości brutto dla danej części.
11. Wykonawca zobowiązuje się wypełnić formularze asortymentowo – cenowe stanowiące załącznik nr od 2A do 2K SIWZ tylko w kolumnach nr od 5 do 6 oraz od 8 do 10, natomiast treść kolumny nr od 1 do 4 oraz kolumna nr 7 nie może być w żaden sposób zmieniana. Samowolna zmiana przez wykonawcę treści w kolumnach nr od 1 do 4 oraz w kolumnie nr 7 formularzy asortymentowo – cenowych będzie powodowała niezgodność oferty z treścią SIWZ co skutkuje odrzuceniem oferty.

W ogłoszeniu powinno być:
1. Niniejsze zamówienie jest podzielone na 12 części. Zakres przedmiotowy, w tym także ilościowy:
a) części nr 1 zamówienia został określony w załączniku nr 2A do siwz;
b) części nr 2 zamówienia został określony w załączniku nr 2B do siwz;
c) części nr 3 zamówienia został określony w załączniku nr 2C do siwz;
d) części nr 4 zamówienia został określony w załączniku nr 2D do siwz;
e) części nr 5 zamówienia został określony w załączniku nr 2E do siwz;
f) części nr 6 zamówienia został określony w załączniku nr 2F do siwz;
g) części nr 7 zamówienia został określony w załączniku nr 2G do siwz;
h) części nr 8 zamówienia został określony w załączniku nr 2H do siwz;
i) części nr 9 zamówienia został określony w załączniku nr 2I do siwz;
j) części nr 10 zamówienia został określony w załączniku nr 2J do siwz;
k) części nr 11 zamówienia został określony w załączniku nr 2K do siwz;
l) części nr 12 zamówienia został określony w załączniku nr 2L do siwz.9. Zamawiający wymaga dokonania każdej dostawy przedmiotu zamówienia dot. części nr 2,3,4,6,8,9,10,11,12 w terminie maksymalnie 3 dni roboczych: od poniedziałku do piątku od daty złożenia zamówienia przez Zamawiającego faksem lub e-mailem – przechowywanym przez miesiąc od czasu uzyskania prawidłowo zrealizowanego zamówienia. Dla Części nr 1 i 5 Zamawiający wymaga dokonania każdej dostawy codziennie (oprócz niedziel i świąt) do godz. 6:00 od daty złożenia zamówienia przez Zamawiającego faksem lub e-mailem – przechowywanym przez miesiąc od czasu uzyskania prawidłowo zrealizowanego zamówienia.
Dla części nr 7 Zamawiający wymaga dokonania każdej dostawy w poniedziałek, wtorek i piątek w godzinach od 7:00 do 14:00 od daty złożenia zamówienia przez Zamawiającego faksem lub e-mailem – przechowywanym przez miesiąc od czasu uzyskania prawidłowo zrealizowanego zamówienia. Zamówienie będzie składane przez Zamawiającego na jeden dzień przed planowaną dostawą w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego
10. Zamawiający zastrzega, że podane w opisie przedmiotu zamówienia (załącznik nr od 2A do 2L siwz) przewidywane zapotrzebowanie (podane ilości) nie stanowią ilości gwarantowanych przez Zamawiającego, bowiem faktyczny zakres zamówień składanych przez Zamawiającego w czasie obowiązywania umowy zawartej w wyniku przeprowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego uzależniony będzie od potrzeb Zamawiającego związanych z udzielaniem świadczeń zdrowotnych. Jednakże zmniejszenie ilości asortymentu podanych w załączniku nr od 2A do 2L siwz nie przekroczy 30% wartości brutto dla danej części.
11. Wykonawca zobowiązuje się wypełnić formularze asortymentowo – cenowe stanowiące załącznik nr od 2A do 2L SIWZ tylko w kolumnach nr od 5 do 10, natomiast treść kolumny nr od 1 do 4 nie może być w żaden sposób zmieniana. Samowolna zmiana przez wykonawcę treści w kolumnach nr od 1 do 4 formularzy asortymentowo – cenowych będzie powodowała niezgodność oferty z treścią SIWZ co skutkuje odrzuceniem oferty.



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 1:
W ogłoszeniu jest:
Mleko i produkty mleczarskie oraz masło. L.p. OPIS PRODUKTU Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy.VAT - 5% na wszystkie produkty.1. Mleko spożywcze 2% litr 55000
2. Maślanka litr 1200
3. Śmietana 30% tł. litr 1200
4. Ser biały półtłusty krajanka kg 3800
5. Ser topiony kremowy kg 600
6. Jogurt naturalny 180g szt. 6000
7. Jogurt owocowy 150g szt. 2600
8. Ser żółty kg 200
9. Masło mix(76% tłusz.do smarowania) 200g szt. 21000
10. Serek homogenizowany 150g szt. 600
11. Margaryna 250g szt. 1300

W ogłoszeniu powinno być:
Mleko i produkty mleczarskie oraz masło. L.p. OPIS PRODUKTU Jednostka miary. potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy.VAT.1. Mleko spożywcze 2% litr 55000
2. Maślanka litr 1200
3. Śmietana 30% tł. litr 1200
4. Ser biały półtłusty krajanka kg 3800
5. Ser topiony kremowy kg 600
6. Jogurt naturalny 180g szt. 6000
7. Jogurt owocowy 150g szt. 2600
8. Ser żółty kg 200
9. Masło mix(76% tłusz.do smarowania) 200g szt. 21000
10. Serek homogenizowany 150g szt. 600
11. Margaryna 250g szt. 1300



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 2
W ogłoszeniu jest:
Jaja kurze.L.p. OPIS PRODUKTU .Jednostka miary .potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat5%. 1. Jaja kurze o wadze 55-70g szt 69 000
W ogłoszeniu powinno być:
jaja kurze. L.p. OPIS PRODUKTU .Jednostka miary .potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat. 1. Jaja kurze o wadze 55-70g szt 69 000


Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 3
W ogłoszeniu jest:
Produkty spożywcze sypkie, przyprawy, przetwory, ryby. L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary .potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy.Vat%.
1. Cukier a' 1kg kg 3000-8%
2. Płatki owsiane a'1kg kg 1250-5%
3. Sól a'1kg kg 1800-23%
4. Ryż a'1kg kg 1500-5%.
5. Mąka pszenna a'1kg kg 4600-5%
6. Mąka ziemniaczana a'1kg kg 90-8%.
7. Kasza manna a'1kg kg 1300-5%.
8. Kasza jęczmienna a'1kg kg 900-5%.
9. Kisiel a'1kg kg 60-8%
10. Budyń a'1kg kg 50-8%.
11. Galaretka a'1kg kg 46-8%.
12. Żelatyna a'1kg kg 30-8%.
13. Soki owocowo warzywne 0,33l Szt. 3000-5%.
14. Sok pomidorowy a'1l l 500-5%.
15. Musztarda kg 120-23%.
16. Ketchup kg 100-8%.
17. Przecier pomidorowy kg 216-8%.
18. Majonez 620 ml Szt. 100-8%.
19. Marmolada/dżem a'1kg kg 380-8%.
20. Miód naturalny 320 ml Szt. 10-5%.
21. Olej a'1l litr 180-5%.
22. Cynamon kg 4-23%.
23. Kwasek cytrynowy kg 40-23%.
24. Przyprawa jarzynka kg 365-8%.
25. Pieprz czarny mielony kg 30-23%.
26. Majeranek kg 20-8%.
27. Liść laurowy kg 5-23%.
28. Przyprawa w płynie litr 365-8%.
29. Ziele angielskie kg 3-5%.
30. Ocet litr 350-23%.
31. Makaron kg 2300-5%.
32. Herbata owocowa expresowa kg 30-8%.
33. Kawa zbożowa kg 365-8%.
34. Mięta expresowa kg 30-23%.
35. Herbata granulowana kg 146-23%.
36. Chrzan kg 100-8%.
37. Papryka mielona kg 3-23%.
38. Ciastka kruche kg 120-23%.
39. Krakersy kg 150-23%.
40. Pieczywo chrupkie kukurydziane a'125g Szt. 720-5%.
41. Biszkopty kg 50-23%.
42. Chrupki kukurydziane a'80g Szt. 150-5%.
43. Wafle ryżowe a'90g Szt. 400-5%.
44. Fasola sucha kg 400-5%.
45. Groch suchy połówki kg 120-5%.
46. Soczewica sucha czerwona kg 120-5%.
47. Płatki kukurydziane kg 40-5%.
48. Suchary b/cukru Szt. 100-5%.
49. Ćwikła 0,32 słoik Szt. 500-8%.
50. Ryż paraboliczny kg 1300-5%.
51. Filet mrożony z miruny lub morszczuka z/s,płat pojedynczy +180-200g shatterpack kg 1000-5%.
52. Śledź płat solony matjas kg 200-5%.
53. Makrela wędzona kg 250-5%.
54. Kasza gryczana op.4x100g Szt. 60-5%.
55. Kasza jaglana op.4x100g Szt. 60-5%.
56. Przecier ogórkowy a' 900ml Szt. 576-8%.6) INFORMACJE DODATKOWE: WYMAGANIE dot. Części nr 3 : Produkty spożywcze sypkie, przyprawy, przetwory, ryby.
- dostawy produktów spożywczych sypkich, przypraw, przetworów, ryb realizowane będą jeden raz w tygodniu w godzinach od 7:00 do 14:00 w dni robocze w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego określonych w zamówieniu złożonym faksem lub drogą elektroniczną (e-mail) przez Kierownika Działu Żywienia mgr Monikę Dajos lub osobę przez nią wyznaczoną na dwa dni przed planowaną dostawą. Do każdej dostawy Wykonawca dołączy kopię Handlowego Dokumentu Identyfikacyjnego.

W ogłoszeniu powinno być:
Produkty spożywcze sypkie, przyprawy, przetwory. L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary .potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy.Vat%.1. Cukier a' 1kg kg 3000
2. Płatki owsiane a'1kg kg 1250
3. Sól a'1kg kg 1800
4. Ryż a'1kg kg 1500
5. Mąka pszenna a'1kg kg 4600
6. Mąka ziemniaczana a'1kg kg 90
7. Kasza manna a'1kg kg 1300
8. Kasza jęczmienna a'1kg kg 900
9. Kisiel a'1kg kg 60
10. Budyń a'1kg kg 50
11. Galaretka a'1kg kg 46
12. Żelatyna a'1kg kg 30
13. Soki owocowo warzywne 0,33l Szt. 3000
14. Sok pomidorowy a'1l l 500
15. Musztarda kg 120
16. Ketchup kg 100
17. Przecier pomidorowy kg 216
18. Majonez 620 ml Szt. 100
19. Marmolada/dżem a'1kg kg 380
20. Miód naturalny 320 ml Szt. 10
21. Olej a'1l litr 180
22. Cynamon kg 4
23. Kwasek cytrynowy kg 40
24. Przyprawa jarzynka kg 365
25. Pieprz czarny mielony kg 30
26. Majeranek kg 20
27. Liść laurowy kg 5
28. Przyprawa w płynie litr 365
29. Ziele angielskie kg 3
30. Ocet litr 350
31. Makaron kg 2300
32. Herbata owocowa expresowa kg 30
33. Kawa zbożowa kg 365
34. Mięta expresowa kg 30
35. Herbata granulowana kg 146
36. Chrzan kg 100
37. Papryka mielona kg 3
38. Ciastka kruche kg 120
39. Krakersy kg 150
40. Pieczywo chrupkie kukurydziane a'125g Szt. 720
41. Biszkopty kg 50
42. Chrupki kukurydziane a'80g Szt. 150
43. Wafle ryżowe a'90g Szt. 400
44. Fasola sucha kg 400
45. Groch suchy połówki kg 120
46. Soczewica sucha czerwona kg 120
47. Płatki kukurydziane kg 40
48. Suchary b/cukru Szt. 100
49. Ćwikła 0,32 słoik Szt. 500
50. Ryż paraboliczny kg 1300
51. Kasza gryczana op.4x100g Szt. 60
52. Kasza jaglana op.4x100g Szt. 60
53. Przecier ogórkowy a' 900ml Szt. 576. 6) INFORMACJE DODATKOWE: WYMAGANIE dot. Części nr 3 : Produkty spożywcze sypkie, przyprawy, przetwory.
- dostawy produktów spożywczych sypkich, przypraw, przetworów realizowane będą jeden raz w tygodniu w godzinach od 7:00 do 14:00 w dni robocze w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego określonych w zamówieniu złożonym faksem lub drogą elektroniczną (e-mail) przez Kierownika Działu Żywienia mgr Monikę Dajos lub osobę przez nią wyznaczoną na dwa dni przed planowaną dostawą. Do każdej dostawy Wykonawca dołączy kopię Handlowego Dokumentu Identyfikacyjnego.



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 4
W ogłoszeniu jest:
Mrożonki.L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary .potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat 5% na wszystkie produkty.1. Mieszanka warzywna 6-składnikowa mrożona kg 640
2. Włoszczyzna paski mrożona kg 300
3. Marchew z groszkiem mrożona kg 500
4. Marchew kostka mrożona kg 500
5. Marchew plastry mrożona kg 500
6. Kalafior mrożony kg 900
7. Brokuł mrożony kg 900

W ogłoszeniu powinno być:
Mrożonki.L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary .potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat%.1. Mieszanka warzywna 6-składnikowa mrożona kg 640
2. Włoszczyzna paski mrożona kg 300
3. Marchew z groszkiem mrożona kg 500
4. Marchew kostka mrożona kg 500
5. Marchew plastry mrożona kg 500
6. Kalafior mrożony kg 900
7. Brokuł mrożony kg 900



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 5
W ogłoszeniu jest:
Pieczywo i wyroby cukiernicze.L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy.VAT%. 1. Chleb zwykły krojony 500g szt. 35000-5%.
2. Bułka kielecka krojona 500g szt. 12000-5%
3. Chleb razowy krojony 500g szt. 14500-5%.
4. Bułka zwykła 90g szt. 4000-5%.
5. Bułka tarta kg 160-5%.
6. Suchary kg 150-8%.
7. Ciasto drożdżowe kg 80-8%.
8. Rogaliki kg 50-8%.
9. Drożdżówka szt. 2200-8%.
10. Pączki kg 60-8%
11. Ciasta (babka cytrynowa, makowiec) kg 40-8%.

W ogłoszeniu powinno być:
Pieczywo i wyroby cukiernicze.
L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy.VAT%. 1. Chleb zwykły krojony 500g szt. 35000
2. Bułka kielecka krojona 500g szt. 12000
3. Chleb razowy krojony 500g szt. 14500
4. Bułka zwykła 90g szt. 4000
5. Bułka tarta kg 160
6. Suchary kg 150
7. Ciasto drożdżowe kg 80
8. Rogaliki kg 50
9. Drożdżówka szt. 2200
10. Pączki kg 60
11. Ciasta (babka cytrynowa, makowiec) kg 40



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁACZNIKI
Punkt: Część nr 6
W ogłoszeniu jest:
Warzywa i owoce. L.p.OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy.Vat%.
1. Ziemniaki kg 45000-5%.
2. Marchew kg 8000-5%.
3. Pietruszka korzeń kg 2000-5%.
4. Seler kg 2000-5%.
5. Por kg 400-5%.
6. Buraki kg 5000-5%.
7. Cebula kg 500-5%.
8. Kapusta biała kg 1600-5%.
9. Kapusta czerwona kg 300-5%.
10. Kalafior ok 2 kg szt. 500-5%.
11. Brokuł ok.1,5 kg szt. 500-5%.
12. Ogórek świeży kg 2000-5%.
13. Pomidory kg 3000-5%.
14. Pieczarki kg 150-5%.
15. Sałata główka szt. 4500-5%.
16. Rzodkiewka pęczek szt. 2000-5%.
17. Papryka kg 200-5%.
18. Szczypior pęczek szt. 300-5%.
19. Fasola szparagowa kg 100-5%.
20. Botwinka pęczek szt. 200-5%.
21. Koperek pęczek szt. 3000-5%.
22. Natka pietr. pęczek szt. 3000-5%.
23. Cukinia kg 50-5%.
24. Ogórek kiszony kg 800-5%.
25. Kapusta kiszona kg 600-5%.
26. Jabłka kg 5000-5%.
27. Gruszki kg 160-5%.
28. Truskawki kg 180-5%.
29. Śliwki kg 160-5%.
30. Wiśnie kg 60-5%.
31. Pomarańcze mandarynki kg 800-8%.
32. Banany kg 500-8%.
33. Arbuz kg 500-5%.
34. Cytryny kg 30-8%.

W ogłoszeniu powinno być:
Warzywa i owoce. L.p.OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy.Vat%.1. Ziemniaki kg 45000
2. Marchew kg 8000
3. Pietruszka korzeń kg 2000
4. Seler kg 2000
5. Por kg 400
6. Buraki kg 5000
7. Cebula kg 500
8. Kapusta biała kg 1600
9. Kapusta czerwona kg 300
10. Kalafior ok 2 kg szt. 500
11. Brokuł ok.1,5 kg szt. 500
12. Ogórek świeży kg 2000
13. Pomidory kg 3000
14. Pieczarki kg 150
15. Sałata główka szt. 4500
16. Rzodkiewka pęczek szt. 2000
17. Papryka kg 200
18. Szczypior pęczek szt. 300
19. Fasola szparagowa kg 100
20. Botwinka pęczek szt. 200
21. Koperek pęczek szt. 3000
22. Natka pietr. pęczek szt. 3000
23. Cukinia kg 50
24. Ogórek kiszony kg 800
25. Kapusta kiszona kg 600
26. Jabłka kg 5000
27. Gruszki kg 160
28. Truskawki kg 180
29. Śliwki kg 160
30. Wiśnie kg 60
31. Pomarańcze mandarynki kg 800
32. Banany kg 500
33. Arbuz kg 500
34. Cytryny kg 30



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 7
W ogłoszeniu jest:
Mięso czerwone i drób bez nastrzyków, wędliny i tłuszcze pochodzenia zwierzęcego.L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat5% na wszystkie produkty.1. Łopatka wieprzowa b/k kg 5500
2. Karkówka b/k kg 650
3. Schab b/k kg 840
4. Wątroba wieprzowa kg 400
5. Słonina kg 120
6. Kości schabowe, kark kg 1800
7. Smalec luz kg 120
8. Udziec z indyka kg 1600
9. Pierś z kurczaka z/k kg 1600
10. Udko ćwiartka z kurczak kg 3600
11. Żołądki z kurczaka kg 450
12. Boczek wędzony b/k parzony zawartość mięsa 80-85% kg 160
13. Mielonka wieprzowa zawartość mięsa 50-60% kg 350
14. Metka wieprzowa zawartość mięsa 80-85% kg 350
15. Kiełbasa zwyczajna zawartość mięsa 50-60% kg 180
16. Kiełbasa podwawelska, chłopska itp kg 350
17. Parówki cienkie waga70g kg 1000
18. Parówkowa, serdelki ok.100g kg 120
19. Kiełbasa biała parzona kg 350
20. Szynka wieprzowa wędzona zawartość mięsa 70-80% kg 600
21. Baleron gotowany wędzony zawartość mięsa 70-80% kg 350
22. Szynkowa wieprzowa zawartość mięsa 50-60% kg 800
23. Krakowska parzona zawartość mięsa 50-60% kg 1000
24. Polędwica sopocka zawartość mięsa 70-80% kg 600
25. Polędwica z indyka zawartość mięsa 70-80% kg 1500
26. Szynka drobiowa zawartość mięsa 50-60% kg 1500
27. Salceson zawartość mięsa 70-75% kg 300
28. Pasztet pieczony zawartość mięsa 50-60% kg 350
29. Pasztetowa zawartość mięsa 50-60% kg 350
30. Pieczeń wieprzowa zawartość mięsa 50-60% kg 300
31. Kaszanka kg 200
32. Żywiecka zawartość mięsa 50-60% kg 350
33. Wędliny wieprzowe zawartość mięsa 50-60% kg 400

W ogłoszeniu powinno być:
Mięso czerwone i drób bez nastrzyków, wędliny i tłuszcze pochodzenia zwierzęcego.L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat%.1. Łopatka wieprzowa b/k kg 5500
2. Karkówka b/k kg 650
3. Schab b/k kg 840
4. Wątroba wieprzowa kg 400
5. Słonina kg 120
6. Kości schabowe, kark kg 1800
7. Smalec luz kg 120
8. Udziec z indyka kg 1600
9. Pierś z kurczaka z/k kg 1600
10. Udko ćwiartka z kurczak kg 3600
11. Żołądki z kurczaka kg 450
12. Boczek wędzony b/k parzony zawartość mięsa 80-85% kg 160
13. Mielonka wieprzowa zawartość mięsa 50-60% kg 350
14. Metka wieprzowa zawartość mięsa 80-85% kg 350
15. Kiełbasa zwyczajna zawartość mięsa 50-60% kg 180
16. Kiełbasa podwawelska, chłopska itp kg 350
17. Parówki cienkie waga70g kg 1000
18. Parówkowa, serdelki ok.100g kg 120
19. Kiełbasa biała parzona kg 350
20. Szynka wieprzowa wędzona zawartość mięsa 70-80% kg 600
21. Baleron gotowany wędzony zawartość mięsa 70-80% kg 350
22. Szynkowa wieprzowa zawartość mięsa 50-60% kg 800
23. Krakowska parzona zawartość mięsa 50-60% kg 1000
24. Polędwica sopocka zawartość mięsa 70-80% kg 600
25. Polędwica z indyka zawartość mięsa 70-80% kg 1500
26. Szynka drobiowa zawartość mięsa 50-60% kg 1500
27. Salceson zawartość mięsa 70-75% kg 300
28. Pasztet pieczony zawartość mięsa 50-60% kg 350
29. Pasztetowa zawartość mięsa 50-60% kg 350
30. Pieczeń wieprzowa zawartość mięsa 50-60% kg 300
31. Kaszanka kg 200
32. Żywiecka zawartość mięsa 50-60% kg 350
33. Wędliny wieprzowe zawartość mięsa 50-60% kg 400



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 8
W ogłoszeniu jest:
Produkty do żywienia niemowlaków. L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat 8% na wszystkie produkty.1. Nan 1 350g szt. 120
2. Nan 2 350g szt. 90
3. Kleik ryżowy 160g szt. 100
4. Kaszka ryżowa owocowa 180g szt. 140
5. Kaszka mleczno- ryżowa owocowa 180g szt. 140
6. Zupki małe 125g szt. 800
7. Zupki duże 190g szt. 800
8. Deserki małe 125g szt. 800
9. Deserki duże 190g szt. 800

W ogłoszeniu powinno być:
Produkty do żywienia niemowlaków. L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat%.
1. Nan 1 350g szt. 120
2. Nan 2 350g szt. 90
3. Kleik ryżowy 160g szt. 100
4. Kaszka ryżowa owocowa 180g szt. 140
5. Kaszka mleczno- ryżowa owocowa 180g szt. 140
6. Zupki małe 125g szt. 800
7. Zupki duże 190g szt. 800
8. Deserki małe 125g szt. 800
9. Deserki duże 190g szt. 800



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 9
W ogłoszeniu jest:
Mleko początkowe i następne do żywienia niemowląt.L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat 8% na wszystkie produkty.1. Bebiko 1 350g szt. 180
2. Bebiko 2 350g szt. 120
3. Bebiko 3 350g szt. 90
4. Bebiko 2R 350g szt. 70
5. Bebiko 3R 350g szt. 70
6. Bebiko 1 AR 350g szt. 12
7. Bebiko 2 AR 350g szt. 12
8. Bebilo 1 350g szt. 100
9. Bebilon 2 350g szt. 80
10. Bebilon comfort 1 400g szt. 12
11. Bebilon comfort 2 400g szt. 12
12. Bebilon PROSYNEO HA 1 400g szt. 12
13. Bebilon PROSYNEO HA 2 400g szt. 12
14. Bebilon b/laktozy 400g szt. 12

W ogłoszeniu powinno być:
Mleko początkowe i następne do żywienia niemowląt.L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat%.1. Bebiko 1 350g szt. 180
2. Bebiko 2 350g szt. 120
3. Bebiko 3 350g szt. 90
4. Bebiko 2R 350g szt. 70
5. Bebiko 3R 350g szt. 70
6. Bebiko 1 AR 350g szt. 12
7. Bebiko 2 AR 350g szt. 12
8. Bebilo 1 350g szt. 100
9. Bebilon 2 350g szt. 80
10. Bebilon comfort 1 400g szt. 12
11. Bebilon comfort 2 400g szt. 12
12. Bebilon PROSYNEO HA 1 400g szt. 12
13. Bebilon PROSYNEO HA 2 400g szt. 12
14. Bebilon b/laktozy 400g szt. 12



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 10
W ogłoszeniu jest:
Naczynia jednorazowe. L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat 23% na wszystkie produkty.1. Kubek styropianowy 225 ml szt. 48000
2. Miseczka styropianowa 460 ml szt. 48000
3. Wieczko plastikowe do miseczki styropianowej szt. 6 000
4. Talerz plastikowy 22cm szt. 16800
5. Talerzyk plastikowy 18cm szt. 12000
6. Łyżka plastikowa szt. 12 000
7. Widelec plastikowy szt. 6 000
8. Box styropianowy dwudzielny szt. 4 500
9. Woreczki śniadaniowe 18x4x35 a'100 szt op 96
10. Reklamówki HDPE biała 30x55 a'200 szt op 60
11. folia spożywcza rolka 96
12. Taśma Dw Biała 26x16 op 5 szt op 12

W ogłoszeniu powinno być:
Naczynia jednorazowe.
L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat%.
1. Kubek styropianowy 225 ml szt. 48000
2. Miseczka styropianowa 460 ml szt. 48000
3. Wieczko plastikowe do miseczki styropianowej szt. 6 000
4. Talerz plastikowy 22cm szt. 16800
5. Talerzyk plastikowy 18cm szt. 12000
6. Łyżka plastikowa szt. 12 000
7. Widelec plastikowy szt. 6 000
8. Box styropianowy dwudzielny szt. 4 500
9. Woreczki śniadaniowe 18x4x35 a'100 szt op 96
10. Reklamówki HDPE biała 30x55 a'200 szt op 60
11. folia spożywcza rolka 96
12. Taśma Dw Biała 26x16 op 5 szt op 12



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 11
W ogłoszeniu jest:
Kubek jednorazowy plastikowy.
L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat23%.
1. Kubek jednorazowy plastikowy 220 ml (op 100 szt) szt. 3 600.

W ogłoszeniu powinno być:
Kubek jednorazowy plastikowy.
L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy. Vat%.
1. Kubek jednorazowy plastikowy 220 ml (op 100 szt) szt. 3 600.

II.2) Tekst, który należy dodać


Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIKI
Punkt: Część nr 12
Tekst, który należy dodać w ogłoszeniu:
Część nr 12 - Ryby.
L.p. OPIS PRODUKTU.Jednostka miary.potrzebna szacunkowa ilość jednostek miary na 18 miesięcy.Vat%.
1. Filet mrożony z miruny lub morszczuka z/s,płat pojedynczy +180-200g shatterpack kg 1000
2. Śledź płat solony matjas kg 200
3. Makrela wędzona kg 250
WYMAGANIE dot. Części nr 12 : Ryby.
- dostawy ryb realizowane będą jeden raz w tygodniu w godzinach od 7:00 do 14:00 w dni robocze w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego określonych w zamówieniu złożonym faksem lub drogą elektroniczną (e-mail) przez Kierownika Działu Żywienia mgr Monikę Dajos lub osobę przez nią wyznaczoną na dwa dni przed planowaną dostawą. Do każdej dostawy Wykonawca dołączy kopię Handlowego Dokumentu Identyfikacyjnego. Cena - 60%. Termin płatności -20%. Termin dostawy- 20%.
branża Medyczna, Opakowania, Spożywcza, Elektronika, RTV, AGD, multimedia
podbranża odżywki, opakowania różne, artykuły spożywcze, akcesoria gospodarstwa domowego
kody CPV 3142500, 15100000, 15221000, 15331100, 15500000, 15800000, 15810000, 15884000, 19520000, 39221130
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin