Przetarg 7504102 - dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7504102
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-05-27 |
przedmiot ogłoszenia | dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle Numer referencyjny: PN/15/2020 Dostawa mięsa i wędlin dla Szpita la Specjalistycznego w Jaśle: PAKIET 1 – mięso drobiowe (noga z kurczaka, filet z kurczaka, udziec indyczy, wątróbka, porcje rosołowe). PAKIET 2 – wędliny drobiowe (kiełbasa drobiowa krakowska, szynka drobiowa, filet z indyka w galarecie). PAKIET 3 – mięso wieprzowe, wołowe (schab, karkówka, flaki wołowe, łopatka, polędwica, smalec, słonina, boczek) PAKIET 4 – wędliny wieprzowe (kiełbasa wieprzowa, szynka wieprzowa, kiełbasa szynkowa, parówki wieprzowe) zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004. Wymagania w zakresie opakowań: pojemniki plastikowe, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko dla jednego asortymentu, elementy powinny być ułożone w opakowaniach w sposób niepowodujący deformacji i zapewniający elastyczny wygląd gotowego wyrobu. zgodnie z Załącznikiem nr 1 – formularz cenowy i Załącznikiem nr 2 – opis przedmiotu zamówienia o wartości zamówienia nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: mięso drobiowe mięso drobiowe (noga z kurczaka, filet z kurczaka, udziec indyczy, wątróbka, porcje rosołowe), zgodnie z Załącznikiem nr 1 – formularz cenowy i Załącznikiem nr 2 – opis przedmiotu zamówienia o wartości zamówienia nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy. Część nr: 2 Nazwa: wędliny drobiowe wędliny drobiowe (kiełbasa drobiowa krakowska, szynka drobiowa, filet z indyka w galarecie). zgodnie z Załącznikiem nr 1 – formularz cenowy i Załącznikiem nr 2 – opis przedmiotu zamówienia o wartości zamówienia nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy. Część nr: 3 Nazwa: mięso wiprzowe, wołowe mięso wieprzowe, wołowe (schab, karkówka, flaki wołowe, łopatka, polędwica, smalec, słonina, boczek), zgodnie z Załącznikiem nr 1 – formularz cenowy i Załącznikiem nr 2 – opis przedmiotu zamówienia o wartości zamówienia nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy. Część nr: 4 Nazwa: wędliny wieprzowe wędliny wieprzowe (kiełbasa wieprzowa, szynka wieprzowa, kiełbasa szynkowa, parówki wieprzowe), zgodnie z Załącznikiem nr 1 – formularz cenowy i Załącznikiem nr 2 – opis przedmiotu zamówienia o wartości zamówienia nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy. **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 540095933-N-2020 z dnia: 2020-06-03 Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Numer sekcji: IV Punkt: 6.2 W ogłoszeniu jest: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2020-06-04, godzina: 11:00, W ogłoszeniu powinno być: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2020-06-05, godzina: 11:00, |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |