Przetarg 7324914 - Dostawa mięsa i wędlin Numer referencyjny:...

   
Analizuj Zamówienie 7324914 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-02-10
przedmiot ogłoszenia
Dostawa mięsa i wędlin
Numer referencyjny: PN/DPSNWE/1/2020

1
Baleron wysokogatunkowy (min. 90% surowego karczku)
35
kg
2

Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka min. 73%)
20
kg
3
Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy min. 79%)
10
kg
4
Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy min. 85% )
150
kg
5
Boczek surowy bez żeberek
130
kg
6
Boczek-rolada wysokogatunkowa ( min. 85% boczku wieprzowego)
25
kg
7
Ćwiartka z kurczaka
600
kg
8
Filet z kurczaka surowy (vacum)
220
kg
9
Filet z indyka surowy (vacum)
60
kg
10
Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, min. 66% mięsa z fileta drobiowego surowego)
40
kg
11
Filet z indyka wędzony (min. 70% surowego fileta z indyka )
40
kg
12
Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż)
200
kg
13
Galareta z mięsem wieprzowym (min. 50% mięsa)
80
kg
14
Galareta z mięsem drobiowym (min. 50% mięsa)
80
kg
15
Golonka tylnia surowa z/k
50
kg
16
Golonka prasowana, parzona, w bloku ( min. 60% mięsa wieprzowego)
30
kg
17
Indyk w galarecie
60
kg
18
Kurczak w galarecie
60
kg
19
Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia ( na 100g gotowego produktu min. 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego)
70
kg
20
Karczek wieprzowy b/k (vacum)
250
kg
21
Kaszanka pieczona ( min. 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy )
105
kg
22
Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa)
150
kg
23
Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (min. 80% mięsa)
90
kg
24
Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa ( min. 87% mięsa)
150
kg
25
Kiełbasa krakowska parzona (min. 60% mięsa)
100
kg
26
Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (min. 80% mięsa)
90
kg
27
Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona ( min. 80% mięsa)
100
kg
28
Kiełbasa palcówka wędzona ( min. 87% mięsa)
50
kg
29
Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona ( min.35% mięsa wieprzowego)
130
kg
30
Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona ( min. 64% mięsa wieprzowego)
20
kg
31
Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (min. 53% mięsa)
100
kg
32
Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego)
90
kg
33
Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona ( min. 93% mięsa z piersi kurczaka)
100
kg
34
Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy)
130
kg
35
Konserwa mięsna 300g ( min. 85% mięsa)
500
szt
36
Kości karkowe
160
kg
37
Kości schabowe
200
kg
38
Kurczak cały świeży
220
kg
39
Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (min. 87% mięsa z piersi kurczaka)
50
kg
40
Łopatka wieprzowa b/k (vacum)
620
kg
41
Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem
50
kg
42
Mielonka wieprzowa w bloku (min. 60% mięsa)
50
kg
43
Mięso drobne indycze (vacum)
30
kg
44
Nogi wieprzowe
130
kg
45
Ogonówka wędzona, wieprzowa (min.80% mięsa wieprzowego)
60
kg
46
Ozory wieprzowe
120
kg
47
Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (min. 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%)
100
kg
48
Parówki z szynki (min. 90% szynki wieprzowej)
130
kg
49
Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony min. 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%)
80
kg
50
Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (min. 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%)
80
kg
51
Pasztetowa w osłonce foliowej (min. 45% mięsa)
45
kg
52
Pasztetowa we flaku ( min. 60% mięsa)
45
kg
53
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
500
szt
54
Podgardle surowe bez skóry
70
kg
55
Podudzie z kurczaka surowe
220
kg
56
Podudzie wędzone z kurczaka (vacum)
280
kg
57
Porcje rosołowe
885
kg
58
Polędwica sopocka wieprzowa ( min. 64% mięsa)
120
kg
59
Polędwica drobiowa (min. 43% mięsa)
70
kg
60
Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona ( min. 62% mięsa wieprzowego)
50
kg
61
Rolada z kurczaka ( min. 40% mięsa)
80
kg
62
Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto min. 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego)
30
kg
63
Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych min. 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone min. 10%)
60
kg
64
Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (min. 65% surowego schabu)
100
kg
65
Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (min. 60% surowego schabu)
70
kg
66
Schab wp surowy b/k (vacum)
350
kg
67
Schab wędzony wysokogatunkowy ( min. 90% mięsa)
100
kg
68
Serdelki wieprzowe
130
kg
69
Słonina surowa bez skóry
60
kg
70
Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona ( min. 99% mięsa)
90
kg
71
Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (min. 65% mięsa)
60
kg
72
Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (min. 97% mięsa)
70
kg
73
Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony ( min. 65% mięsa)
40
kg
74
Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (min. 65% mięsa)
50
kg
75
Szynka wp surowa b/k (vacum)
280
kg
76
Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum)
80
kg
77
Udziec z kurczaka surowy
250
kg
78
Udziec wołowy b/k (vacum)
110
kg
79
Wątróbka drobiowa
90
kg
80
Wieprzowa II-mięso drobne klasy A
45
kg
81
Żołądki drobiowe (vacum)
120
kg
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3000000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin