Przetarg 7131657 - Dostawa produktów spożywczych – mięsa czerwonego,...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7131657
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2019-11-04 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa produktów spożywczych – mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, mięsa drobiowego, wędlin drobiowych oraz tłuszczy zwi erzęcych Numer referencyjny: 2/ŻYWN/2019 Dostawa produktów spożywczych – mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, mięsa drobiowego, wędlin drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych, w podziale na 5 zadań, zgodnie z SIWZ ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Dostawa mięsa czerwonego do zabezpieczenia żywienia stanów osobowych oraz funkcjonowania obiektów żywienia zbiorowego 10 Brygady Logistycznej w 2020 r. Dostawa mięsa czerwonego (antrykot wołowy b/k kręg, wołowina ekstra, wołowina zrazowa b/k, karkówka wieprzowa, łopatka wieprzowa b/k, schab wieprzowy b/k, żeberka wieprzowe, szynka wieprzowa b/k, mięso wieprzowe od szynki b/l drobne) - do zabezpieczenia żywienia stanów osobowych oraz funkcjonowania obiektów żywienia zbiorowego 10 Brygady Logistycznej w 2020 r., zgodnie z SIWZ Część nr: 2 Nazwa: Dostawa wędlin z mięsa czerwonego do zabezpieczenia żywienia stanów osobowych oraz funkcjonowania obiektów żywienia zbiorowego 10 Brygady Logistycznej w 2020 r. Dostawa wędlin z mięsa czerwonego (salceson włoski; kiełbasa myśliwska; kiełbasa jałowcowa; kiełbasa parówkowa; parówki wieprzowe; mortadela; kiełbasa biała parzona; kiełbasa podlaska; kiełbasa śląska; kiełbasa toruńska; kiełbasa zwyczajna; kiełbasa krakowska parzona; kiełbasa szynkowa wieprzowa; kiełbasa krakowska sucha; kiełbasa żywiecka; kabanosy; baleron; polędwica wieprzowa wędzona; szynka wieprzowa gotowana; ogonówka; salceson ozorkowy; kaszanka z kaszy gryczanej; szynka wieprzowa wędzona; szynka wieprzowa mielona; szynka wieprzowa konserwowa; boczek wędzony parzony b/k;) do zabezpieczenia żywienia stanów osobowych oraz funkcjonowania obiektów żywienia zbiorowego 10 Brygady Logistycznej w 2020 r., zgodnie z SIWZ Część nr: 3 Nazwa: Dostawa mięsa drobiowego do zabezpieczenia żywienia stanów osobowych oraz funkcjonowania obiektów żywienia zbiorowego 10 Brygady Logistycznej w 2020 r. Dostawa mięsa drobiowego (noga z kurczaka, filet z piersi kurczaka, wątroba z kurczaka, żołądki z kurczaka) - do zabezpieczenia żywienia stanów osobowych oraz funkcjonowania obiektów żywienia zbiorowego 10 Brygady Logistycznej w 2020 r., zgodnie z SIWZ Część nr: 4 Nazwa: Dostawa wędlin drobiowych do zabezpieczenia żywienia stanów osobowych oraz funkcjonowania obiektów żywienia zbiorowego 10 Brygady Logistycznej w 2020 r. Dostawa wędlin drobiowych (parówki drobiowe, szynka z indyka, kiełbasa szynkowa drobiowa) - do zabezpieczenia żywienia stanów osobowych oraz funkcjonowania obiektów żywienia zbiorowego 10 Brygady Logistycznej w 2020 r., zgodnie z SIWZ Część nr: 5 Nazwa: Dostawa tłuszczy zwierzęcych do zabezpieczenia żywienia stanów osobowych oraz funkcjonowania obiektów żywienia zbiorowego 10 Brygady Logistycznej w 2020 r. Dostawa tłuszczy zwierzęcych (smalec wieprzowy) do zabezpieczenia żywienia stanów osobowych oraz funkcjonowania obiektów żywienia zbiorowego 10 Brygady Logistycznej w 2020 r. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Opolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Opolskie |