Przetarg 7136210 - Dostawa żywności do stołówki SP nr 3 w Rzeszowie w 2020...

   
Analizuj Zamówienie 7136210 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2019-11-05
przedmiot ogłoszenia
Dostawa żywności do stołówki SP nr 3 w Rzeszowie w 2020 r. (7 części)
Numer referencyjny: CZ-D.271.97.288.2019

Przedmiotem zam
ówienia jest sukcesywna dostawa żywności do stołówki SP nr 3 w Rzeszowie w 2020 r. (7 części) – zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego.
Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:30 do 9:00. Maksymalny termin realizacji dostaw sukcesywnych (każdej partii) 3 dni robocze od złożenia zamówienia składanego pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie. Termin ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium pozacenowego – termin realizacji dostawy od złożenia zamówienia).
Przez dni robocze należy rozumieć dni od poniedziałku do piątku, z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy.

Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:
Część 1
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, wędlin w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.1
Część 2
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich i nabiału w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.2.
Część 3
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżego pieczywa w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.3
Część 4
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb i mrożonek w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.4
Część 5
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.5
Część 6
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżych owoców i warzyw dobrej jakości w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.6.
Część 7
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych oraz świeżych jajek i miodu w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.7
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają:
1) opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części od 1 do 7 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.:
• OPZ dla cz. 1
• OPZ dla cz. 2
• OPZ dla cz. 3
• OPZ dla cz. 4
• OPZ dla cz. 5
• OPZ dla cz. 6
• OPZ dla cz. 7
2) wzór umowy – załącznik nr 2 do SIWZ (wspólny dla wszystkich części).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, wędlin w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.1. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 1 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 1 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ.

Część nr: 2 Nazwa: Produkty mleczarskie
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich i nabiału w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 2 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 2 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ.

Część nr: 3 Nazwa: Pieczywo
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżego pieczywa w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.3 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 3 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 3 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ.

Część nr: 4 Nazwa: Ryby i mrożonki
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb i mrożonek w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.4 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 4 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 4 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ.

Część nr: 5 Nazwa: Wyroby garmażeryjne
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych w ilości i o jakości wskazanej w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.5 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 5 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 5 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ.

Część nr: 6 Nazwa: Owoce i warzywa
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżych owoców i warzyw dobrej jakości w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.6. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 6 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 6 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ.

Część nr: 7 Nazwa: Pozostałe (różne) produkty ogólnospożywcze oraz jaja, miód i inne
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych oraz świeżych jajek i miodu w ilości i o jakości wskazanej w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.7 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 7 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 7 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15800000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin