Przetarg 7136210 - Dostawa żywności do stołówki SP nr 3 w Rzeszowie w 2020...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7136210
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2019-11-05 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa żywności do stołówki SP nr 3 w Rzeszowie w 2020 r. (7 części) Numer referencyjny: CZ-D.271.97.288.2019 Przedmiotem zam ówienia jest sukcesywna dostawa żywności do stołówki SP nr 3 w Rzeszowie w 2020 r. (7 części) – zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego. Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:30 do 9:00. Maksymalny termin realizacji dostaw sukcesywnych (każdej partii) 3 dni robocze od złożenia zamówienia składanego pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie. Termin ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium pozacenowego – termin realizacji dostawy od złożenia zamówienia). Przez dni robocze należy rozumieć dni od poniedziałku do piątku, z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części: Część 1 Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, wędlin w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.1 Część 2 Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich i nabiału w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.2. Część 3 Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżego pieczywa w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.3 Część 4 Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb i mrożonek w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.4 Część 5 Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.5 Część 6 Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżych owoców i warzyw dobrej jakości w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.6. Część 7 Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych oraz świeżych jajek i miodu w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.7 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają: 1) opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części od 1 do 7 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: • OPZ dla cz. 1 • OPZ dla cz. 2 • OPZ dla cz. 3 • OPZ dla cz. 4 • OPZ dla cz. 5 • OPZ dla cz. 6 • OPZ dla cz. 7 2) wzór umowy – załącznik nr 2 do SIWZ (wspólny dla wszystkich części). ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, wędlin w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.1. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 1 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 1 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ. Część nr: 2 Nazwa: Produkty mleczarskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich i nabiału w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 2 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 2 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ. Część nr: 3 Nazwa: Pieczywo Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżego pieczywa w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.3 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 3 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 3 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ. Część nr: 4 Nazwa: Ryby i mrożonki Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb i mrożonek w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.4 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 4 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 4 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ. Część nr: 5 Nazwa: Wyroby garmażeryjne Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych w ilości i o jakości wskazanej w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.5 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 5 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 5 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ. Część nr: 6 Nazwa: Owoce i warzywa Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżych owoców i warzyw dobrej jakości w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.6. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 6 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 6 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ. Część nr: 7 Nazwa: Pozostałe (różne) produkty ogólnospożywcze oraz jaja, miód i inne Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych oraz świeżych jajek i miodu w ilości i o jakości wskazanej w ilości i o jakości wskazanej w załączniku nr 3 do SIWZ – OPZ dla cz.7 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają opis przedmiotu zamówienia dla części 7 stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ dostępny w oddzielnych plikach tj.: OPZ dla cz. 7 oraz wzór umowy stanowiący zał. nr 2 do SIWZ. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15800000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |