Przetarg 7489394 - Dostawa żywności do Zakładu Karnego w Nowym Sączu ...

   
Analizuj Zamówienie 7489394 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-05-19
przedmiot ogłoszenia
Dostawa żywności do Zakładu Karnego w Nowym Sączu

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy żywności:

Część I – produkty
mięsne drobiowe (bez dodatku wieprzowiny):

1) 13 700 kg - ćwiartka z kurczaka schłodzona zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób.
2) 200 kg – udko z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób.
3) 960 kg – mięso gulaszowe drobiowe, schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób.
4) 600 kg - kiełbasa mortadela drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe.
5) 880 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe.
6) 520 kg - kiełbasa parówkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe.
7) 300 kg – mielonka tyrolska drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe.
8) 750 kg - polędwica tostowa z drobiu zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe.
9) 500 kg - pasztetowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe.
10) 990 kg - parówki drobiowe zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe.

Część II – produkty mięsne wieprzowe:

1) 2 900 kg - półtusze wieprzowe schłodzone zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina.
2) 1 450 kg – Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry – schłodzona zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina.
3) 560 kg – mielonka tyrolska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
4) 1 200 kg - salceson ozorkowy zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
5) 920 kg - podgardle wędzone zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
6) 1 100 kg - pasztetowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
7) 3 100 kg - kiełbasa mielona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
8) 2 200 kg - luncheon meat zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
9) 200 kg - kiełbasa krakowska parzona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
10) 5 400 kg - kiełbasa zwyczajna zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
11) 2 100 kg - kiełbasa toruńska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
12) 5 800 kg – kiełbasa mortadela wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
13) 3 700 kg - kaszanka zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131134-3) – kaszanka i inne wędliny krwiste.
14) 1 100 kg – kiełbasa parówkowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
15) 960 kg – pieczeń rzymska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.

Część III – owoce i warzywa:

1) 2 800 kg – buraki ćwikłowe (CPV 03221111-7) – burak ćwikłowy.
2) 900 kg – cukinia (CPV 03221250-3) - cukinia.
3) 3 000 kg – cebula biała (CPV 03221113-1) - cebula.
4) 3 000 kg – kapusta biała (CPV 03221410-3) - kapusta.
5) 400 kg - kalafior (CPV 03221420-6) - kalafior.
6) 3 000 kg – marchew jadalna (CPV 03221112-4) - marchew.
7) 3 100 kg – ogórek świeży (CPV 03221270-9) - ogórki.
8) 2 300 kg – pomidor świeży (CPV 03221240-0) - pomidory.
9) 700 kg – papryka żółta świeża (CPV 03221230-7) - papryka.
10) 1 400 kg – seler korzeniowy (CPV 03221110-0) – warzywa korzeniowe.
11) 23 000 kg – ziemniaki jadalne jednolite odmianowo (CPV 03212100-1) - ziemniaki.
12) 2 600 kg – jabłka konsumpcyjne (CPV 03222321-9) - jabłka.
13) 800 kg – fasola biała (CPV 03221210-1) - fasola.
14) 200 kg – groch łuskany (CPV 03221220-4) - groch.

W/w ilości są ilościami orientacyjnymi, które planowane są do zakupu w zadeklarowanym okresie. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia.
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Produkty mięsne drobiowe (bez dodatku wieprzowiny)
Część I – produkty mięsne drobiowe (bez dodatku wieprzowiny): 1) 13 700 kg - ćwiartka z kurczaka schłodzona zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 2) 200 kg – udko z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 3) 960 kg – mięso gulaszowe drobiowe, schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 4) 600 kg - kiełbasa mortadela drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 5) 880 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 6) 520 kg - kiełbasa parówkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 7) 300 kg – mielonka tyrolska drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 8) 750 kg - polędwica tostowa z drobiu zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 9) 500 kg - pasztetowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 10) 990 kg - parówki drobiowe zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe.

Część nr: 2 Nazwa: Produkty mięsne wieprzowe
Część II – produkty mięsne wieprzowe: 1) 2 900 kg - półtusze wieprzowe schłodzone zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 2) 1 450 kg – Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry – schłodzona zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 3) 560 kg – mielonka tyrolska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 4) 1 200 kg - salceson ozorkowy zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 5) 920 kg - podgardle wędzone zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 6) 1 100 kg - pasztetowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 7) 3 100 kg - kiełbasa mielona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 8) 2 200 kg - luncheon meat zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 9) 200 kg - kiełbasa krakowska parzona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 10) 5 400 kg - kiełbasa zwyczajna zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 11) 2 100 kg - kiełbasa toruńska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 12) 5 800 kg – kiełbasa mortadela wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 13) 3 700 kg - kaszanka zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131134-3) – kaszanka i inne wędliny krwiste. 14) 1 100 kg – kiełbasa parówkowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 15) 960 kg – pieczeń rzymska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.

Część nr: 3 Nazwa: Owoce i warzywa
Część III – owoce i warzywa: 1) 2 800 kg – buraki ćwikłowe (CPV 03221111-7) – burak ćwikłowy. 2) 900 kg – cukinia (CPV 03221250-3) - cukinia. 3) 3 000 kg – cebula biała (CPV 03221113-1) - cebula. 4) 3 000 kg – kapusta biała (CPV 03221410-3) - kapusta. 5) 400 kg - kalafior (CPV 03221420-6) - kalafior. 6) 3 000 kg – marchew jadalna (CPV 03221112-4) - marchew. 7) 3 100 kg – ogórek świeży (CPV 03221270-9) - ogórki. 8) 2 300 kg – pomidor świeży (CPV 03221240-0) - pomidory. 9) 700 kg – papryka żółta świeża (CPV 03221230-7) - papryka. 10) 1 400 kg – seler korzeniowy (CPV 03221110-0) – warzywa korzeniowe. 11) 23 000 kg – ziemniaki jadalne jednolite odmianowo (CPV 03212100-1) - ziemniaki. 12) 2 600 kg – jabłka konsumpcyjne (CPV 03222321-9) - jabłka. 13) 800 kg – fasola biała (CPV 03221210-1) - fasola. 14) 200 kg – groch łuskany (CPV 03221220-4) - groch.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3212100, 3221110, 3221111, 3221112, 3221113, 3221210, 3221220, 3221230, 3221240, 3221250, 3221270, 3221410, 3221420, 3222321, 15112000, 15113000, 15131130, 15131134, 15131135
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin