Zlecenie 6901835 - Opracowanie modyfikacji składu chemicznego i cech...
(zakończone) | Zamówienie 6901835|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-07-15 |
przedmiot zlecenia | Opracowanie modyfikacji składu chemicznego i cech sensorycznych polskich win gronowych z wykorzystaniem kultur niekonwencjonalnych drożdży opracowanie i wdrożenie innowacyjnej modyfikacji składu chemicznego i cech sensorycznych polskich win gronowych z wykorzystaniem kultur niekonwencjonalnych drożdży. Cel zamówienia Opracowanie i wdrożenie innowacyjnej modyfikacji składu chemicznego i cech sensorycznych polskich win gronowych z wykorzystaniem kultur niekonwencjonalnych drożdży. Przedmiot zamówienia opracowanie i wdrożenie innowacyjnej modyfikacji składu chemicznego i cech sensorycznych polskich win gronowych z wykorzystaniem kultur niekonwencjonalnych drożdży. |
branża | Laboratoria |
podbranża | usługi laboratoryjne |
kody CPV | 15000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |