Zlecenie - Opracowanie składu i sposobu produkcji skoncentrowanych...

   
Zamówienie 6399822 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2018-11-09
przedmiot zlecenia
Opracowanie składu i sposobu produkcji skoncentrowanych produktów spożywczych przeznaczonych dla sportowców szczególnie uprawiając
ych sporty ekstremalne

Celem zapytania ofertowego jest zakup usługi prowadzącej do wytworzenia wartości niematerialnych i prawnych dotyczących opracowania składu i sposobu produkcji skoncentrowanych produktów spożywczych przeznaczonych dla sportowców szczególnie uprawiających sporty ekstremalne, w tym:
1. Zaprojektowanie składu recepturowego i wartości odżywczej produktów o niskiej aktywności wody i niskiej masie przeznaczonych dla sportowców głównie uprawiających sporty ekstremalne.
2. Opracowanie składu recepturowego i sposobu produkcji skoncentrowanych potraw pokrywających zapotrzebowanie organizmu obciążonego dużym wysiłkiem fizycznym na najważniejsze składniki odżywcze.
3. Opracowanie przykładowych wersji produktów oraz ocena ich cech jakościowych i trwałości przechowalniczej wraz z doborem odpowiednich opakowań tak aby zajmowało jak najmniej miejsca zarówno przed użyciem jak i po, dążąc do zminimalizowanej ilości odpadów. Cel zamówienia Celem zapytania ofertowego jest zakup usługi prowadzącej do wytworzenia wartości niematerialnych i prawnych dotyczących opracowania składu i sposobu produkcji skoncentrowanych produktów spożywczych przeznaczonych dla sportowców szczególnie uprawiających sporty ekstremalne, w tym:
1. Zaprojektowanie składu recepturowego i wartości odżywczej produktów o niskiej aktywności wody i niskiej masie przeznaczonych dla sportowców głównie uprawiających sporty ekstremalne.
2. Opracowanie składu recepturowego i sposobu produkcji skoncentrowanych potraw pokrywających zapotrzebowanie organizmu obciążonego dużym wysiłkiem fizycznym na najważniejsze składniki odżywcze.
3. Opracowanie przykładowych wersji produktów oraz ocena ich cech jakościowych i trwałości przechowalniczej wraz z doborem odpowiednich opakowań tak aby zajmowało jak najmniej miejsca zarówno przed użyciem jak i po, dążąc do zminimalizowanej ilości odpadów. Przedmiot zamówienia Opracowanie gamy produktów 6-8, mających na cele dostarczyć dzienne zapotrzebowanie możliwie jak największej ilości wartości odżywczych dla osób uprawiających sporty ekstremalne, w tym wyprawy wspinaczkowe i alpinistyczne, wyprawy długookresowe itp.
1. Zaprojektowanie składu recepturowego i wartości odżywczej produktów o niskiej aktywności wody i niskiej masie przeznaczonych dla sportowców głównie uprawiających sporty ekstremalne.
2. Opracowanie składu recepturowego i sposobu produkcji skoncentrowanych potraw pokrywających zapotrzebowanie organizmu obciążonego dużym wysiłkiem fizycznym na najważniejsze składniki odżywcze.
3. Opracowanie przykładowych wersji produktów oraz ocena ich cech jakościowych i trwałości przechowalniczej wraz z doborem odpowiednich opakowań tak aby zajmowało jak najmniej miejsca zarówno przed użyciem jak i po, dążąc do zminimalizowanej ilości odpadów.
4. Opracowanie technologii produkcji wraz z doborem parametrów technicznych urządzeń linii do produkcji wyżej wymienionych produktów. Technologia, która zostanie opracowana ma być optymalna dla potrzeb zamawiającego i gotowa do wdrożenia do produkcji.
branża Laboratoria
podbranża usługi laboratoryjne
kody CPV 15882000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin