Przetarg 7191629 - Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych...

   
Analizuj Zamówienie 7191629 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2019-11-28
przedmiot ogłoszenia
Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz w
ołowego
Numer referencyjny: 5/P/2019

Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego, podzielonych na zadania:
ZADANIE I – wędliny wieprzowe, mięso wołowe:
- hamburger wieprzowy, CPV 15895100-9, 1 szt. 80g, w ilości 500 kg,
- kaszanka, CPV 15131134-3, w ilości 2 000 kg,
- kiełbasa zwyczajna, CPV 15131130-5, w ilości 4 500 kg,
- kiełbasa toruńska, CPV 15131130-5, w ilości 2 400 kg,
- kiełbasa krakowska parzona, CPV 15131130-5, w ilości 1 400 kg,
- kiełbasa lencz, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 2 700 kg,
- kiełbasa mortadela, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 3 000 kg,
- salceson, w osłonce foliowej, CPV 15131100-5, w ilości 2 500 kg,
- pieczeń rzymska, CPV 15131400-9, w ilości 2 300 kg,
- kiszka wątrobiana, CPV 15131131-2, w ilości 900 kg,
- mielonka prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 3 000 kg,
- szynka mielona prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131410-2, w ilości 1 500 kg,
- sznycel wieprzowo- drobiowy, CPV 15110000-2, w ilości 1 700 kg,
- kiełbasa kminkowa, CPV 15131130-5, w ilości 2 600 kg,
- kiełbasa parówkowa, CPV 15131130-5, w ilości 1 500 kg,
- szynka koserwowa, CPV 15131000-5, w ilości 800 kg,
- pasztetowa wieprzowo – drobiowa, CPV 15131100-6, w ilości 500 kg,
- mięso wołowe gulaszowe – klasy II, mrożone, b/k, mięso chude, nieznacznie ścięgniste,
pakowane w worki vac max. po 2,5kg, CPV 15111000-9, w ilości 1 300 kg,
ZADANIE II – mięso, wędliny, podroby drobiowe:
- parówki drobiowe, CPV 15131135-0, w ilości 500 kg,
- polędwica drobiowa, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 800 kg,
- kiełbasa drobiowa zwyczajna, CPV 15131135-0, w ilości 1 800 kg,
- szynka drobiowa gotowana prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg,
- pieczeń drobiowa, CPV 15131500-0, w ilości 1 800 kg,
- mielonka z indyka prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg,
- baleron drobiowy, CPV 15131500-0, w ilości 1 200 kg,
- mortadela drobiowa, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 800 kg,
- wątroba drobiowa, świeża, CPV 15112300-9, w ilości 1 200 kg,
- hamburger drobiowy, CPV 15895100-9, w ilości 1 200 kg,
- filet prasowany z kurczaka, CPV 15131500-0, w ilości 500 kg,
- kiełbasa krakowska drobiowa, CPV 15131135-0, w ilości 600 kg,
- kiełbasa wiejska drobiowa, CPV 15131135-0, w ilości 600 kg.
ZADANIE III – konserwy drobiowe i sojowe:
- mielonka drobiowa 130g – alumpak, CPV 15131100-6, w ilości 300 kg,
- pasztet drobiowy 130g – alumpak, CPV 15131100-6, w ilości 300 kg,
- szynka drobiowa 110g – alumak, CPV 15131100-6, w ilosci 50 kg,
- pasztet sojowy 130g – alumpak, CPV 15131100-6, w ilości 200 kg.

Wymagania związane z dostawami w/w asortymentu:
1) Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni, podrobów 3 dni, mięs mrożonych min. 30 dni, konserw min. 90 dni.
2) Ilości artykułów określone w poszczególnych zadaniach są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego.
3) Dostawca zapewni widoczne opisanie wędlin zgodnie z dostarczanym asortymentem oraz datami
ważności.
4) Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:
- nazwę produktu,
- dane dotyczące składników występujących w produkcie oraz znajdujących się w nich substancji
alergennych,
- datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,
- dane identyfikujące producenta,
- zawartość netto lub liczbę sztuk produktu w opakowaniu,
- warunki przechowywania w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków
przechowywania,
- oznaczenie partii produkcji,
- klasę jakości handlowej.
Warunki realizacji zamówienia:
1) Miejsce realizacji zamówienia: Zakład Karny w Łupkowie i Oddział Zewnętrzny w Moszczańcu.
2) Transport artykułów mięsnych: na koszt i ryzyko wykonawcy.
3) Dostawy:
- mięso, wędliny, podroby – raz w tygodniu,
Ilość i rodzaj zamawianych artykułów mięsnych zamawiający określał będzie każdorazowo
telefonicznie na 48 godzin przed realizacją dostawy.
4) Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów mięsnych w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii.
5) Dostawa artykułów mięsnych do magazynu zamawiającego w Zakładzie Karnym w Łupkowie
i Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu odbywać się będzie w godzinach od 8.00 – 13.00,
z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt.
6) Z uwagi na konstrukcje bramy wjazdowej w OZ Moszczańcu dostawy muszą być realizowane
samochodem o wysokości do 3,40 m.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15110000, 15111000, 15112300, 15131000, 15131100, 15131130, 15131134, 15131135, 15131400, 15131410, 15131500, 15895100
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin