Przetarg 7191629 - Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7191629
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2019-11-28 |
przedmiot ogłoszenia | Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz w ołowego Numer referencyjny: 5/P/2019 Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego, podzielonych na zadania: ZADANIE I – wędliny wieprzowe, mięso wołowe: - hamburger wieprzowy, CPV 15895100-9, 1 szt. 80g, w ilości 500 kg, - kaszanka, CPV 15131134-3, w ilości 2 000 kg, - kiełbasa zwyczajna, CPV 15131130-5, w ilości 4 500 kg, - kiełbasa toruńska, CPV 15131130-5, w ilości 2 400 kg, - kiełbasa krakowska parzona, CPV 15131130-5, w ilości 1 400 kg, - kiełbasa lencz, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 2 700 kg, - kiełbasa mortadela, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 3 000 kg, - salceson, w osłonce foliowej, CPV 15131100-5, w ilości 2 500 kg, - pieczeń rzymska, CPV 15131400-9, w ilości 2 300 kg, - kiszka wątrobiana, CPV 15131131-2, w ilości 900 kg, - mielonka prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 3 000 kg, - szynka mielona prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131410-2, w ilości 1 500 kg, - sznycel wieprzowo- drobiowy, CPV 15110000-2, w ilości 1 700 kg, - kiełbasa kminkowa, CPV 15131130-5, w ilości 2 600 kg, - kiełbasa parówkowa, CPV 15131130-5, w ilości 1 500 kg, - szynka koserwowa, CPV 15131000-5, w ilości 800 kg, - pasztetowa wieprzowo – drobiowa, CPV 15131100-6, w ilości 500 kg, - mięso wołowe gulaszowe – klasy II, mrożone, b/k, mięso chude, nieznacznie ścięgniste, pakowane w worki vac max. po 2,5kg, CPV 15111000-9, w ilości 1 300 kg, ZADANIE II – mięso, wędliny, podroby drobiowe: - parówki drobiowe, CPV 15131135-0, w ilości 500 kg, - polędwica drobiowa, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 800 kg, - kiełbasa drobiowa zwyczajna, CPV 15131135-0, w ilości 1 800 kg, - szynka drobiowa gotowana prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg, - pieczeń drobiowa, CPV 15131500-0, w ilości 1 800 kg, - mielonka z indyka prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg, - baleron drobiowy, CPV 15131500-0, w ilości 1 200 kg, - mortadela drobiowa, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 800 kg, - wątroba drobiowa, świeża, CPV 15112300-9, w ilości 1 200 kg, - hamburger drobiowy, CPV 15895100-9, w ilości 1 200 kg, - filet prasowany z kurczaka, CPV 15131500-0, w ilości 500 kg, - kiełbasa krakowska drobiowa, CPV 15131135-0, w ilości 600 kg, - kiełbasa wiejska drobiowa, CPV 15131135-0, w ilości 600 kg. ZADANIE III – konserwy drobiowe i sojowe: - mielonka drobiowa 130g – alumpak, CPV 15131100-6, w ilości 300 kg, - pasztet drobiowy 130g – alumpak, CPV 15131100-6, w ilości 300 kg, - szynka drobiowa 110g – alumak, CPV 15131100-6, w ilosci 50 kg, - pasztet sojowy 130g – alumpak, CPV 15131100-6, w ilości 200 kg. Wymagania związane z dostawami w/w asortymentu: 1) Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni, podrobów 3 dni, mięs mrożonych min. 30 dni, konserw min. 90 dni. 2) Ilości artykułów określone w poszczególnych zadaniach są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. 3) Dostawca zapewni widoczne opisanie wędlin zgodnie z dostarczanym asortymentem oraz datami ważności. 4) Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: - nazwę produktu, - dane dotyczące składników występujących w produkcie oraz znajdujących się w nich substancji alergennych, - datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, - dane identyfikujące producenta, - zawartość netto lub liczbę sztuk produktu w opakowaniu, - warunki przechowywania w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, - oznaczenie partii produkcji, - klasę jakości handlowej. Warunki realizacji zamówienia: 1) Miejsce realizacji zamówienia: Zakład Karny w Łupkowie i Oddział Zewnętrzny w Moszczańcu. 2) Transport artykułów mięsnych: na koszt i ryzyko wykonawcy. 3) Dostawy: - mięso, wędliny, podroby – raz w tygodniu, Ilość i rodzaj zamawianych artykułów mięsnych zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie na 48 godzin przed realizacją dostawy. 4) Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów mięsnych w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 5) Dostawa artykułów mięsnych do magazynu zamawiającego w Zakładzie Karnym w Łupkowie i Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu odbywać się będzie w godzinach od 8.00 – 13.00, z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 6) Z uwagi na konstrukcje bramy wjazdowej w OZ Moszczańcu dostawy muszą być realizowane samochodem o wysokości do 3,40 m. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15110000, 15111000, 15112300, 15131000, 15131100, 15131130, 15131134, 15131135, 15131400, 15131410, 15131500, 15895100 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |