Zlecenie 6965740 - Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 4...
(zakończone) | Zamówienie 6965740|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-08-19 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 4 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju” 1. Przez usługę caterin gową Zamawiający rozumie: przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych A oraz C zestawów obiadowych o specyfikacji: • zestaw powinien składać się z: a) jednego dania obiadowego tj. dania drugiego: danie mięsne: mięso min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub danie bezmięsne: ryba – min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub danie jarskie o gramaturze tożsamej z daniami mięsnymi i bezmięsnymi b) oraz napojów napoje: kawa (min. 0,25 l/os), herbata owocowa i tradycyjna (min. 0,25 l/os), woda mineralna (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytryna • obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury; • rodzaj dania obiadowego/ilość porcji obiadowych będzie uzgodniona z Wykonawcą (telefonicznie lub elektronicznie) na etapie realizacji zamówienia każdorazowo w dniu poprzedzającym dostawę. przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych B oraz D zimnego bufetu, który obejmuje: kawę (min. 0,25 l/os), herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os), wodę mineralną (min. 0,25 l/os), soki owocowe (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytrynę, kanapki (min. 2 szt./os), przekąski koktajlowe (min. 5 sztuk/os), drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os), owoce (min. 50gram/os), Cel zamówienia celem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi cateringowej dla 4 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju” Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 4 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju” 1. Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie: przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych A oraz C zestawów obiadowych o specyfikacji: • zestaw powinien składać się z: a) jednego dania obiadowego tj. dania drugiego: danie mięsne: mięso min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub danie bezmięsne: ryba – min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub danie jarskie o gramaturze tożsamej z daniami mięsnymi i bezmięsnymi b) oraz napojów napoje: kawa (min. 0,25 l/os), herbata owocowa i tradycyjna (min. 0,25 l/os), woda mineralna (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytryna • obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury; • rodzaj dania obiadowego/ilość porcji obiadowych będzie uzgodniona z Wykonawcą (telefonicznie lub elektronicznie) na etapie realizacji zamówienia każdorazowo w dniu poprzedzającym dostawę. przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych B oraz D zimnego bufetu, który obejmuje: kawę (min. 0,25 l/os), herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os), wodę mineralną (min. 0,25 l/os), soki owocowe (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytrynę, kanapki (min. 2 szt./os), przekąski koktajlowe (min. 5 sztuk/os), drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os), owoce (min. 50gram/os), Wykonawca zobowiązuje się do uwzględnienia w jadłospisie dań wegetariańskich, wegańskich, lekkostrawnych lub innych, w zależności od preferencji i wymagań zdrowotnych uczestników. Posiłek należy przygotować z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Wykonawca jest zobowiązany do używania wyłącznie produktów spełniających normy jakościowe produktów spożywczych, bezpiecznego przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2010 nr 136 poz. 914 ze zm.), dbania o to, by wszystkie posiłki były bezwzględnie świeże oraz charakteryzowały się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników oraz do kontroli aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych pracowników mających kontakt z przygotowaniem i wydawaniem posiłków. Wykonawca zapewni transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go w sposób i przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. Wykonawca zapewni odpowiednią ilość naczyń oraz sztućców niezbędnych do spożycia zamówienia przez uczestników szkoleń |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |