Zlecenie 6965740 - Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 4...

   
Zamówienie 6965740 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-08-19
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest:
usługa cateringowa dla 4 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju”
1. Przez usługę caterin
gową Zamawiający rozumie:
 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych A oraz C zestawów obiadowych o specyfikacji:
• zestaw powinien składać się z:
a) jednego dania obiadowego tj. dania drugiego:
 danie mięsne: mięso min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie bezmięsne: ryba – min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie jarskie o gramaturze tożsamej z daniami mięsnymi i bezmięsnymi
b) oraz napojów
 napoje: kawa (min. 0,25 l/os), herbata owocowa i tradycyjna (min. 0,25 l/os), woda mineralna (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytryna
• obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury;
• rodzaj dania obiadowego/ilość porcji obiadowych będzie uzgodniona z Wykonawcą (telefonicznie lub elektronicznie) na etapie realizacji zamówienia każdorazowo w dniu poprzedzającym dostawę.
 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych B oraz D zimnego bufetu, który obejmuje: kawę (min. 0,25 l/os), herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os), wodę mineralną (min. 0,25 l/os), soki owocowe (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytrynę, kanapki (min. 2 szt./os), przekąski koktajlowe (min. 5 sztuk/os), drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os), owoce (min. 50gram/os), Cel zamówienia celem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi cateringowej dla 4 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju” Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest:
usługa cateringowa
dla 4 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju”
1. Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie:
 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych A oraz C zestawów obiadowych o specyfikacji:
• zestaw powinien składać się z:
a) jednego dania obiadowego tj. dania drugiego:
 danie mięsne: mięso min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie bezmięsne: ryba – min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie jarskie o gramaturze tożsamej z daniami mięsnymi i bezmięsnymi
b) oraz napojów
 napoje: kawa (min. 0,25 l/os), herbata owocowa i tradycyjna (min. 0,25 l/os), woda mineralna (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytryna
• obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury;
• rodzaj dania obiadowego/ilość porcji obiadowych będzie uzgodniona z Wykonawcą (telefonicznie lub elektronicznie) na etapie realizacji zamówienia każdorazowo w dniu poprzedzającym dostawę.
 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych B oraz D zimnego bufetu, który obejmuje: kawę (min. 0,25 l/os), herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os), wodę mineralną (min. 0,25 l/os), soki owocowe (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytrynę, kanapki (min. 2 szt./os), przekąski koktajlowe (min. 5 sztuk/os), drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os), owoce (min. 50gram/os),
 Wykonawca zobowiązuje się do uwzględnienia w jadłospisie dań wegetariańskich, wegańskich, lekkostrawnych lub innych, w zależności od preferencji i wymagań zdrowotnych uczestników.
 Posiłek należy przygotować z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych.
 Wykonawca jest zobowiązany do używania wyłącznie produktów spełniających normy jakościowe produktów spożywczych, bezpiecznego przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2010 nr 136 poz. 914 ze zm.), dbania o to, by wszystkie posiłki były bezwzględnie świeże oraz charakteryzowały się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników oraz do kontroli aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych pracowników mających kontakt z przygotowaniem i wydawaniem posiłków.
 Wykonawca zapewni transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go w sposób i przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia.
 Wykonawca zapewni odpowiednią ilość naczyń oraz sztućców niezbędnych do spożycia zamówienia przez uczestników szkoleń
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin