Przetarg 7576544 - Przygotowywanie posiłków dla pacjentów WSZ w Płocku na...

   
Analizuj Zamówienie 7576544 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2020-07-08
przedmiot ogłoszenia
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów WSZ w Płocku na bazie wynajmowanych pom. kuchni wraz z wykonaniem NIEzbędnych prac budowlan
ych, dostosowawczych i doposażeniem obiektu w NIEzbędne urządzenia (2)
Numer referencyjny: SIR.2910.10.2020

Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia obejmuje:1. zakup produktów i ich dostawę;2. przygotowanie posiłków zgodnie z warunkami zawartymi w rozdziale I załącznika nr 1 do umowy.Szacunkowa średnia ilości przygotowanych i wydawanych posiłków w okresie jednego miesiąca (obliczona na podstawie wykazów z I półrocza 2020 r.) wynosi:a) całodzienny posiłek podstawowy – 11 867 posiłków, w tym posiłki w ramach programu pilotażowego „Dieta Mamy” – 718 posiłków;b) posiłek dla pacjentów Ośrodka Dializ w formie kanapki – 1 067 posiłków;3. załadunek i wydanie przygotowanych posiłków na oddziały szpitalne;4. mycie i dezynfekcję wózków transportowych, termoportów, pojemników GN, pojemników do pieczywa, po wydaniu posiłków;5. bieżące utrzymanie, naprawy i konserwację wynajmowanego budynku oraz dzierżawionego sprzętu;6. przekazanie przez Wykonawcę nieodpłatnie w użytkowanie Zamawiającemu sprzętu wskazanego w pkt 1 załącznika nr 10 projektu umowy (projekt umowy stanowi załącznik nr 9 do SIWZ);7. konserwację, naprawę sprzętu udostępnionego Zamawiającemu przez Wykonawcę i wymianę uszkodzonego na własny koszt;8. opracowanie dokumentacji projektowej i na jej podstawie wykonanie niezbędnych prac budowlanych, dostosowawczych polegających na modernizacji i przebudowy pomieszczeń budynku kuchni o powierzchni 1 344,05 m2 oraz doposażenie obiektu w niezbędny sprzęt i urządzenia, zgodnie z wymaganiami zawartymi w rozdziale II załącznika nr 1 do SIWZ.1. Szacunkowa średnia ilości przygotowanych i wydawanych posiłków w okresie jednego miesiąca (obliczona na podstawie wykazów z I półrocza 2020 r.) wynosi:a) całodzienny posiłek podstawowy – 11 867 posiłków, w tym posiłki w ramach programu pilotażowego „Dieta Mamy” – 718 posiłków;b) posiłek dla pacjentów Ośrodka Dializ w formie kanapki – 1 067 posiłków.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 45000000, 45110000, 45210000, 45310000, 45330000, 45450000, 55320000, 55321000, 55322000, 71000000, 71220000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin