Przetarg 7153598 - SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH,MIĘS I WĘDLIN,...

   
Analizuj Zamówienie 7153598 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2019-11-13
przedmiot ogłoszenia
SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH,MIĘS I WĘDLIN, PIECZYWA, NABIAŁU, JAJ, PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW, RYB I MR
OŻONEK DO PRZEDSZKOLA NR 31, PRZEDSZKOLA NR 37, PRZEDSZKOLA NR 42 w BIELSKU-BIAŁEJ W 2020 ROKU (styczeń-czerwiec). (z podziałem na części)

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, mięs i wędlin, pieczywa, nabiału, jaj, przemiału ziarna, skrobi i jej produktów, ryb i mrożonek do Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37, Przedszkola nr 42 w Bielsku-Białej w 2020 r. (od stycznia do czerwca) zgodnie z załącznikiem asortymentowo-cenowym dla poszczególnych części
Zamówienie realizowane będzie w następujących częściach:

Przedszkole nr 31:
Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
Część nr 2 – P31.2 – JAJKA „L”
Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY
Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY
Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO
Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA
Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE

Przedszkole nr 37
Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
Część nr 12 – P37.2 – JAJKA "L" ,
Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY
Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY
Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
Część nr 18 – P37.8 – PIECZYWO

Przedszkole nr 42
Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
Część nr 20 - P42.2 – JAJKA "L"
Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY
Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW
Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO


ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 2 Nazwa: Część nr 2 – P31.2 – JAJKA „L”
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 3 Nazwa: Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 4 Nazwa: Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 5 Nazwa: Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 6 Nazwa: Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 7 Nazwa: Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 8 Nazwa: Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 9 Nazwa: Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 10 Nazwa: Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 11 Nazwa: Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 12 Nazwa: Część nr 12 – P37.2 – JAJKA „L”
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 13 Nazwa: Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 14 Nazwa: Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 15 Nazwa: Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 16 Nazwa: Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 17 Nazwa: Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 18 Nazwa: Część nr 18 – P37.8 – PIECZYWO
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 19 Nazwa: Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 20 Nazwa: Część nr 20 - P42.2 – JAJKA „L”
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 21 Nazwa: Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 22 Nazwa: Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 23 Nazwa: Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 24 Nazwa: Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 25 Nazwa: Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części

Część nr: 26 Nazwa: Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15000000, 15100000, 15112000, 15220000, 15300000, 15321000, 15331170, 15332100, 15430000, 15600000, 15800000, 15811000, 15981000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin