Przetarg 7153598 - SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH,MIĘS I WĘDLIN,...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7153598
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2019-11-13 |
przedmiot ogłoszenia | SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH,MIĘS I WĘDLIN, PIECZYWA, NABIAŁU, JAJ, PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW, RYB I MR OŻONEK DO PRZEDSZKOLA NR 31, PRZEDSZKOLA NR 37, PRZEDSZKOLA NR 42 w BIELSKU-BIAŁEJ W 2020 ROKU (styczeń-czerwiec). (z podziałem na części) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, mięs i wędlin, pieczywa, nabiału, jaj, przemiału ziarna, skrobi i jej produktów, ryb i mrożonek do Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37, Przedszkola nr 42 w Bielsku-Białej w 2020 r. (od stycznia do czerwca) zgodnie z załącznikiem asortymentowo-cenowym dla poszczególnych części Zamówienie realizowane będzie w następujących częściach: Przedszkole nr 31: Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 2 – P31.2 – JAJKA „L” Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE Przedszkole nr 37 Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 12 – P37.2 – JAJKA "L" , Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 18 – P37.8 – PIECZYWO Przedszkole nr 42 Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 20 - P42.2 – JAJKA "L" Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 2 Nazwa: Część nr 2 – P31.2 – JAJKA „L” Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 3 Nazwa: Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 4 Nazwa: Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 5 Nazwa: Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 6 Nazwa: Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 7 Nazwa: Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 8 Nazwa: Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 9 Nazwa: Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 10 Nazwa: Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 11 Nazwa: Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 12 Nazwa: Część nr 12 – P37.2 – JAJKA „L” Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 13 Nazwa: Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 14 Nazwa: Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 15 Nazwa: Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 16 Nazwa: Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 17 Nazwa: Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 18 Nazwa: Część nr 18 – P37.8 – PIECZYWO Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 19 Nazwa: Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 20 Nazwa: Część nr 20 - P42.2 – JAJKA „L” Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 21 Nazwa: Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 22 Nazwa: Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 23 Nazwa: Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 24 Nazwa: Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 25 Nazwa: Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części Część nr: 26 Nazwa: Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3142500, 15000000, 15100000, 15112000, 15220000, 15300000, 15321000, 15331170, 15332100, 15430000, 15600000, 15800000, 15811000, 15981000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |