Przetarg 7207194 - Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich w podziale na 18...

   
Analizuj Zamówienie 7207194 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2019-12-04
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich w podziale na 18 części Numer referencyjny: 3/11/2019/D
Sukcesywna dostawa produktów ml
eczarskich dla IGB Mazovia w woj. mazowieckimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego;dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich IGB Mazovia w woj. łódzkimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich, wg ilości i asortymentu w woj. lubelskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;Klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. podkarpackimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;Dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;Warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. małopolskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;Dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;Warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. świętokrzyskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:Dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich IGB Mazovia w woj. opolskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. dolnośląskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:Dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. wielopolskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. zachodniopomorskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. pomorskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. kujawsko-pomorskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:Dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;Dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;Warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;Klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. warmińsko mazurskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:Dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;Dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;Warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;Klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. podlaskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:Dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;Dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;Warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;Klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. małopolskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:Dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;Dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;Warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;Klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. śląskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:Dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;Dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;Warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;Klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. dolnośląskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:Dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;Dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;Warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;Klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla IGB Mazovia w woj. pomorskimZamawiający informuje, że ilości asortymentu wskazanego w Formularzach cenowych - Załączniki od Nr: 2.1 do 2.18 są ilościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do formularza ofertowego. Zakupy asortymentu dokonane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo i asortymentowo od tych podanych w Formularzu cenowym, jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości zamówienia.Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi, systemem HACCP, lub równoważnymi (ciężar udowodnienia równoważności spoczywa na wykonawcy),Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, brak jednorodności, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwane plomby, zabrudzenia, brak ciągu chłodniczego,Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi i odpowiednią temperaturę surowca. Pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd środka spożywczego,Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:Dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym;datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia;dane identyfikujące producenta środka spożywczego;Dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy;zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu;Warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania;Klasę jakości handlowej.Wymagany okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosi nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15500000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji cała Polska
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin