Przetarg 7413262 - Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7413262
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2020-04-03 |
przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych Numer referencyjny: DKw.2232 .04.2020 Mięso i podroby wieprzowe oraz mięso wołowe1) karkówka wieprzowa – w ilości 230 kg;2) łopatka wieprzowa bez kości – w ilości 230 kg;3) mięso gulaszowe wieprzowe – w ilości 5 800 kg;4) mięso mielone wieprzowe – w ilości 3 400 kg;5) mięso wołowe ścinki – w ilości 150 kg;6) mięso wołowe bez kości – w ilości 150 kg;7) serca wieprzowe – w ilości 3 400 kg;8) słonina wieprzowa paski – w ilości 600 kg;9) szynka wieprzowa bez kości – w ilości 1 500 kg;10) wątroba wieprzowa – w ilości 5 000 kg;11) żeberka wieprzowe paski – w ilości 290 kg.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w SIWZ. Wędliny wieprzowe1) blok kanapkowy – w ilości 3 400 kg;2) kaszanka baton – w ilości 3 800 kg;3) kiełbasa biała parzona – w ilości 350 kg;4) kiełbasa leśna – w ilości 2 800 kg;5) parówki cienkie – w ilości 3 500 kg;6) kiełbasa popularna – w ilości 2 800 kg;7) kiełbasa serdelkowa – w ilości 3 500 kg;8) kiełbasa toruńska – w ilości 350 kg;9 kiełbasa wiejska – w ilości 230 kg;10) kiełbasa zwyczajna – w ilości 5 600 kg;11) luncheon meat – w ilości 2 800 kg;12) metka cebulowa – w ilości 1 000 kg;13) mielonka śniadaniowa – w ilości 3 000 kg;14) mortadela wieprzowa – w ilości 4 000 kg;15) pieczeń rzymska – w ilości 2 400 kg;16) podgardle wędzone – w ilości 1 200 kg;17) polędwica z pieczarkami – w ilości 230 kg;18) polędwica z warzywami – w ilości 230 kg;19) salceson czarny – w ilości 1 600 kg;20) salceson włoski – w ilości 1 600 kg;21) serwolatka – w ilości 2 800 kg;22) smalec kanapkowy w kostce – w ilości 1 400 kg;23) szynkowa – w ilości 230 kg.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w SIWZ. Wędliny drobiowe1) baleron drobiowy – w ilości 850 kg;2) blok drobiowy – w ilości 850 kg;3) kanapkowa drobiowa – w ilości 850 kg;4) kiełbasa złota drobiowa – w ilości 850 kg;5) kiełbasa śląska drobiowa – w ilości 850 kg;6) kiełbasa zwyczajna drobiowa – w ilości 850 kg;7) mielonka drobiowa – w ilości 850 kg;8) mortadela drobiowa – w ilości 850 kg; 9) parówki drobiowe (paluszki) – w ilości 850 kg;10) polędwica drobiowa – w ilości 850 kg;11) przysmak drobiowy – w ilości 850 kg;12) serdelki drobiowe – w ilości 850 kg;13) szynkowa z piersi drobiowej – w ilości 850 kg.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w SIWZ. Mięso drobiowe1) ćwiartka z kurczaka mrożona – w ilości 800 kg;2) filet drobiowy z kurczaka schłodzony – w ilości 500 kg;3) podudzie z kurczaka mrożone – w ilości 500 kg;4) porcja rosołowa z kurczaka – w ilości 700 kg;5) serca drobiowe – w ilości 1 260 kg;6) skrzydełka z kurczaka mrożone – w ilości 590 kg;7) wątróbka drobiowa – w ilości 1 260 kg;8) żołądki drobiowe – w ilości 1 260 kg.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w SIWZ. Konserwy mięsne1) konserwa mięsna typu mielonka – w ilości 2 700 kg,2) konserwa mięsna typu turystyczna – w ilości 2 700 kg,3) konserwa mięsna typu tyrolska – w ilości 2 700 kg,4) konserwa mięsna – w ilości 1 456 kg.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w SIWZ. Pasztety konserwowe1) pasztet konserwowy drobiowy – w ilości 2 550 kg,2) pasztet konserwowy wieprzowy – w ilości 2 550 kg,3) pasztet drobiowy z papryką – w ilości 1 820 kg,4) pasztet drobiowy z pomidorami – w ilości 1 820 kg,5) pasztet drobiowy – w ilości 200 kg.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w SIWZ. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15110000, 15130000, 15131000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |