Zlecenie 6844177 - Świadczenia usług hotelarskich, cateringowych oraz sal...

   
Zamówienie 6844177 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-06-18
przedmiot zlecenia
Świadczenia usług hotelarskich, cateringowych oraz sal szkoleniowych na potrzeby międzynarodowej szkoły letniej dla doktorantów”

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelarskich, cateringowych oraz sal szkoleniowych na potrzeby międzynarodowej szkoły letniej dla doktorantów. Zamówienie realizowane w ramach projektu pn. „Humanistyka i nauki społeczne dla społeczeństwa i przedsiębiorczości” (umowa: POWR.03.02.00-00-I019/17-00). Szkoła letnia planowana jest w dniach 26 – 31 sierpnia 2019 roku. Zajęcia będą odbywały się we wszystkie wskazane powyżej dni, po 8 godzin dziennie. Cel zamówienia Wybór i podjęcie współpracy w zakresie świadczenia usług hotelarskich, cateringowych oraz wynajmu sal szkoleniowych na potrzeby międzynarodowej szkoły letniej dla doktorantów. Zamówienie realizowane w ramach projektu pn. „Humanistyka i nauki społeczne dla społeczeństwa i przedsiębiorczości” (umowa: POWR.03.02.00-00-I019/17-00). Przedmiot zamówienia A) Usługa hotelowa
Planowane potrzeby: 10 pokoi 1-os., 10 pokoi 2-os.
Wymagania dotyczące oferty hotelu: hotel o standardzie maksymalnie 3 *; dostępny dla osób niepełnosprawnych; zapewniający warunki do spokojnej i efektywnej pracy twórczej; restauracja hotelowa (możliwość korzystania z posiłków bez wychodzenia z budynku); pościel i ręczniki w standardzie; pokoje z łazienką (pełny węzeł sanitarny) TV, Wi-fi w cenie pokoju; ciepła woda, papier toaletowy w standardzie; śniadanie kontynentalne, w formie bufetu, w cenie pokoju; kolacja na ciepło, w formie bufetu szwedzkiego; rozpoczęcie doby hotelowej nie później niż od godz. 14:00; zakończenie doby hotelowej nie wcześniej niż od godz. 12.00; pokoje dla niepalących; bezpłatny parking dla uczestników szkoły letniej, trenerów i organizatorów.

B) Usługa cateringu obejmująca:
1. Obiad: dla grupy ok. 30 uczestników (między godz. 13.00 a 14.00). Menu ustalone w porozumieniu z Zamawiającym obejmujące minimum: 2 dania ciepłe (zupa i drugie danie) - mięsne lub wegetariańskie oraz napój woda (gazowana lub niegazowana) lub sok; dwa rodzaje sałatek do wyboru. Wszystkie posiłki muszą być bezwzględnie świeże, przyrządzone w dniu świadczenia usługi, użyte składniki muszą być wysokiej jakości, dania gorące podawane w temperaturze odpowiedniej do spożycia. Liczba poszczególnych dań zostanie wskazana przez Zamawiającego do 2 dni przed rozpoczęciem szkoły letniej.

1.1. Inne wymagania:
• Wykonawca zapewni wyposażenie niezbędne do obsługi cateringowej (tzn. obrusy, serwetki, serwis obiadowy wielokrotnego użytku, sztućce, szklanki oraz niezbędny personel.
• Organizacja usługi cateringowej, w tym procesu przygotowania i wydawania posiłków musi być zgodna z obowiązującymi przepisami.
• Wszyscy pracownicy Wykonawcy zajmujący się przygotowanie i wydawaniem posiłków są zobowiązani do posiadania aktualnych książeczek zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz posiadania bieżącego przeszkolenia z zakresu BHP. Wykonawca zobowiązany jest do okazania w/w dokumentów na żądanie Zamawiającego.
• Kelnerzy/kelnerki powinni posługiwać się językiem angielskim w stopniu minimum komunikatywnym.

2. Przerwy kawowe
• dla grupy ok. 30 osób uczestniczących w szkole letniej, organizowana w sposób ciągły w każdym dniu sesji w trakcie realizacji zajęć dydaktycznych pomiędzy godziną 9.00 a 17.00. Przerwa kawowa obejmuje: kawę podawaną z ekspresu wysokociśnieniowego i/lub mieloną/rozpuszczalną do samodzielnego przyrządzenia; herbatę w saszetkach (np. zieloną, czarną, owocową); cukier; cytrynę; mleko/śmietankę do kawy w płynie; wodę (gazowaną, niegazowaną); owoce; ciastka i przekąski słone minimum 2 różne rodzaje do wyboru.
• Kawa i herbata będą pochodziły z certyfikowanych, zrównoważonych upraw (certyfikaty eco, fair trade). Usługa realizowana będzie przy użyciu naczyń wielokrotnego użytku.

D) Usługa wynajmu sali szkoleniowej: 1 sala szkoleniowa dla ok. 30 osób; każdy dzień po 8 godzin (dostępna każdorazowo na 30 min. przed rozpoczęciem zajęć); umożliwiająca zorganizowanie zajęć w podgrupach warsztatowych; wyposażana: projektor multimedialny, ekran, laptop, flipchart (papier+flamastry), ogrzewanie/klimatyzacja, oświetlenie dzienne, krzesła miękkie, bezpłatny dostęp do Internetu bezprzewodowego; codziennie sprzątana; położona w tym samym budynku co noclegi lub w budynku bezpośrednio przylegającym; dostępna dla osób z niepełnosprawnościami.

Zamawiający zastrzega możliwość zmiany liczby zamawianych noclegów i cateringu co najmniej 2 dni przed rozpoczęciem wykonywania usługi. Za noclegi i catering, które zostaną niewykorzystane Zamawiający nie ponosi kosztów.

3.4.2. Zamawiający zastrzega, że płatność będzie dotyczyć tylko faktycznie zrealizowanych usług.

3.5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, żywienie zbiorowe, hotelarstwo, konferencje
kody CPV 55000000, 55120000, 55300000, 55321000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji cała Polska
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin