Zlecenie 6967246 - Świadczenie usług cateringowych - zamówienie realizowane...

   
Zamówienie 6967246 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-08-20
przedmiot zlecenia
Świadczenie usług cateringowych - zamówienie realizowane przez Partnera Projektu - "SANUS" Sp. z o.o.

Przedmiotem zamówienia są
usługi cateringowe polegające na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla pacjentów Dziennego Domu Opieki Medycznej (w skrócie DDOM) w Woli Rębkowskiej, przy ul. Topolowej 80 zgodnie z zaleceniami lekarza.

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty został w Załączniku nr 1: Opis przedmiotu zamówienia. Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie ciepłego posiłku - obiadu - składającego się z dwóch dań dla każdego uczestnika projektu pn.: „Wbrew niesamodzielności – wsparcie w ramach DDOM”. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia są usługi cateringowe polegające na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla pacjentów Dziennego Domu Opieki Medycznej (w skrócie DDOM) w Woli Rębkowskiej, przy ul. Topolowej 80 zgodnie z zaleceniami lekarza.
Przedmiot zamówienia obejmuje:
1. usługę cateringową składającą się z ciepłego posiłku - obiadu - składającego się z dwóch dań (zupy i drugiego dania) dla każdego uczestnika.
2. Usługa będzie realizowana dla maksymalnie 23 osób (w zależności od liczby pacjentów). Zamówienie posiłków nie będzie się odbywało codziennie, uzależnione jest bowiem od długości pobytu pacjenta w DDOM. Dlatego usługa będzie realizowana po uprzednim ustaleniu telefonicznym na dzień przed dostawą.
3. Wykonawca zapewni różnorodność przygotowywanych posiłków.
4. Wykonawca zobowiązany jest przygotowywać posiłki z naturalnych produktów metodą tradycyjną, nie używając produktów typu instant oraz gotowych produktów (np. mrożonych pierogów, klopsów, gołąbków, itp.),
5. Dzienne racje pokarmowe powinny być rozdzielane na posiłki z zachowaniem proporcji między wartością odżywczą a objętością pożywienia jak również urozmaicane pod względem produktów.
6. Posiłki muszą być przygotowywane z zachowaniem wszelkich obowiązujących warunków higieniczno-sanitarnych przez podmiot do tego uprawniony.
7. Posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z obowiązującymi zasadami GHP/GMP oraz normami HACCP w zakresie personelu, warunków produkcji oraz aktualnymi przepisami prawa. Wykonawca ponosi pełną odpowiedzialność za ich przestrzeganie.
8. Na Wykonawcy ciąży obowiązek przedstawienia pomieszczeń i próbek posiłków do kontroli Terenowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej.
9. Wykonawca dostarcza posiłki własnym transportem i na własny koszt. Transport posiłków winien być wykonywany środkami transportu spełniającymi wymagania sanitarne dotyczące środków transportu żywności. Posiłki dostarczane będą ciepłe.
10. Adres dostawy posiłków: Zakład Opiekuńczo – Leczniczy „SANA” Wola Rębkowska, ul. Topolowa 80, 08-410 Wola Rębkowska.
Pory dostaw w godzinie: 12.00 – 14.00 przerwa obiadowa, po uprzednim ustaleniu telefonicznym na dzień przed dostawą.
11. Oferty cenowe muszą być sporządzone w języku polskim w PLN. Otwarcie złożonych ofert nie ma charakteru publicznego (realizacja zamówienia zgodnie z zasadą konkurencyjności).
Pod uwagę będą brane wyłącznie oferty zgodne z opisem przedmiotu zamówienia.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin