Przetarg 7138545 - Usługa Cateringowa dla uczestników projektu Sosnowieckiego...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7138545
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2019-11-06 |
przedmiot ogłoszenia | Usługa Cateringowa dla uczestników projektu Sosnowieckiego Szpitala Miejskiego Sp. z o.o. – program w ramach realizacji projektu „Dzienny Dom Opieki Medycznej w Sosnowieckim Szpitalu Miejskim” Numer referencyjny: ZP-2200-31/19 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i serwowaniu do wyznaczonego przez Zamawiającego miejsca posiłków. Usługa cateringowa obejmuje: 1. sporządzanie posiłków w ilościach zgłoszonych przez Zamawiającego, z możliwością zamówienia posiłku dietetycznego (w tym o zmienionej konsystencji), które obejmują śniadanie, obiad i podwieczorek 2. dostarczenie 2 x dziennie posiłków do szpitala w miejsce wskazane przez Zamawiającego: śniadanie, obiad i podwieczorek podawane na zastawie porcelanowej wraz ze sztućcami, dzbankami na napoje, porcjownikami itp. 3. przygotowanie posiłków do wydania pacjentom – porcjowanie i podanie do stołu 4. odbiór naczyń, zastawy porcelanowej, sztućców itp. 2x dziennie po posiłkach (po śniadaniu i podwieczorku) i ich mycie i dezynfekcja oraz odbiór odpadów pokonsumpcyjnymi i ich utylizacja 2 x dziennie po posiłkach (po śniadaniu i podwieczorku) 2. Wykonawca zapewni niezbędny sprzęt i urządzenia na własny koszt, w tym sprawne wózki transportowe (kelnerskie) i zamykane kosze na zużyte naczynia jednorazowe i odpady pokonsumpcyjne. Wykonawca będzie podawał posiłki na porcelanie białej typu Luminarc/Arcoroc lub równoważne (do zmywarki i kuchenki mikrofalowej). Wykonawca zaopatrzy również Zamawiającego w 20 szt. talerzyków deserowych i filiżanek z porcelany białej typu Luminarc/Arcoroc lub równoważne (do zmywarki i kuchenki mikrofalowej), 20 szklanek na napoje zimne, 20 szt. łyżeczek, a także serwetniki i serwetki papierowe oraz 2 termosy 2l na gorącą wodę. Po zakończeniu umowy sprzęt podlegać będzie zwrotowi Wykonawcy. 3. Rozliczenie między Stronami będzie następowało w okresach miesięcznych, zgodnie z rzeczywistym wykonaniem, jako iloczyn ilości poszczególnych posiłków w miesiącu potwierdzone przez osobę upoważnioną przez Zamawiającego (na podstawie druków realizacji poszczególnych posiłków i cen jednostkowych za posiłek). 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 1 do SIWZ. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55300000, 55321000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |