Przetarg 7138545 - Usługa Cateringowa dla uczestników projektu Sosnowieckiego...

   
Analizuj Zamówienie 7138545 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2019-11-06
przedmiot ogłoszenia
Usługa Cateringowa dla uczestników projektu Sosnowieckiego Szpitala Miejskiego Sp. z o.o. – program w ramach realizacji projektu
„Dzienny Dom Opieki Medycznej w Sosnowieckim Szpitalu Miejskim”
Numer referencyjny: ZP-2200-31/19

1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i serwowaniu do wyznaczonego przez Zamawiającego miejsca posiłków.
Usługa cateringowa obejmuje:
1. sporządzanie posiłków w ilościach zgłoszonych przez Zamawiającego, z możliwością zamówienia posiłku dietetycznego (w tym o zmienionej konsystencji), które obejmują śniadanie, obiad i podwieczorek
2. dostarczenie 2 x dziennie posiłków do szpitala w miejsce wskazane przez Zamawiającego: śniadanie, obiad i podwieczorek podawane na zastawie porcelanowej wraz ze sztućcami, dzbankami na napoje, porcjownikami itp.
3. przygotowanie posiłków do wydania pacjentom – porcjowanie i podanie do stołu
4. odbiór naczyń, zastawy porcelanowej, sztućców itp. 2x dziennie po posiłkach (po śniadaniu i podwieczorku) i ich mycie i dezynfekcja oraz odbiór odpadów pokonsumpcyjnymi i ich utylizacja 2 x dziennie po posiłkach (po śniadaniu i podwieczorku)
2. Wykonawca zapewni niezbędny sprzęt i urządzenia na własny koszt, w tym sprawne wózki transportowe (kelnerskie) i zamykane kosze na zużyte naczynia jednorazowe i odpady pokonsumpcyjne. Wykonawca będzie podawał posiłki na porcelanie białej typu Luminarc/Arcoroc lub równoważne (do zmywarki i kuchenki mikrofalowej). Wykonawca zaopatrzy również Zamawiającego w 20 szt. talerzyków deserowych i filiżanek z porcelany białej typu Luminarc/Arcoroc lub równoważne (do zmywarki i kuchenki mikrofalowej), 20 szklanek na napoje zimne, 20 szt. łyżeczek, a także serwetniki i serwetki papierowe oraz 2 termosy 2l na gorącą wodę. Po zakończeniu umowy sprzęt podlegać będzie zwrotowi Wykonawcy.
3. Rozliczenie między Stronami będzie następowało w okresach miesięcznych, zgodnie z rzeczywistym wykonaniem, jako iloczyn ilości poszczególnych posiłków w miesiącu potwierdzone przez osobę upoważnioną przez Zamawiającego (na podstawie druków realizacji poszczególnych posiłków i cen jednostkowych za posiłek).
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 1 do SIWZ.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55300000, 55321000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin