Zlecenie 7563290 - Usługa polegająca na ponownej wycenie 10 know-how...

   
Zamówienie 7563290 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-06-30
przedmiot zlecenia
Usługa polegająca na ponownej wycenie 10 know-how wymienionymi w tabeli poniżej:
L.p.
Rozwiązanie obejmuje
Nadany numer
Tytuł

1
Know-how
07/20/KH/10
Receptura oraz sposób wytwarzania bułki tartej (panierka) z dodatkiem 30 % wycierki ziemniaczanej (surowiec odpadowy w przetwórstwie ziemniaka)
2
Know-how
02/20/KH/05
Sposób wytwarzania suszu z ziemniaka surowego, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy o stabilnym, korzystnym zabarwieniu, odpowiadającym użytemu surowcowi, nadającym się do wykorzystania w produkcji żywności lub potraw.
3
Know-how
01/20/KH/04
Sposób wytwarzania gotowych klusek ziemniaczanych na bazie ziemniaków odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy, o stabilnym i korzystnym zabarwieniu ugotowanej potrawy, nadających się do przechowywania chłodniczego po zapakowaniu w folii termozgrzewalnej.
4
Know-how
03/20/KH/06
Sposób wytwarzania obranych, podgotowanych bulw ziemniaka, pakowanych próżniowo, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy o stabilnym, korzystnym zabarwieniu, nadających się do przechowywania chłodniczego.
5
Know-how
04/20/KH/07
Sposób wytwarzania koncentratu do sporządzania pyz na bazie suszu z ziemniaka surowego, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy, o stabilnym i korzystnym zabarwieniu ugotowanej potrawy odpowiadającym użytemu surowcowi oraz o typowych cechach organoleptycznych pyz ziemniaczanych.
6
Know-how
05/20/KH/08
Receptura oraz technologia wytwarzania ciasta kruchego na bazie mąki gryczanej
7
Know-how
06/20/KH/09
Receptura oraz technologia wytwarzania ciasta kruchego na bazie mąki owsianej.
8
Know-how
w trakcie utrwalania
Wykorzystanie szczepu drożdży Yarrowia lipolitica A-8 w procesach biotechnologicznego pozyskiwania kwasów cytrynowego, bursztynowego, alfa-ketoglutarowego i pirogronowego.
9
Know-how
w trakcie utrwalania
Wykorzystanie szczepu drożdży Yarrowia lipolitica A-8 do pozyskiwania drożdży paszowych bogatych w białko mikrobiologiczne.
10
Know-how
w trakcie utrwalania
Wykorzystanie szczepu drożdży Yarrowia lipolitica A-8 do pozyskiwania enzymów hydrolitycznych – proteazy i lipazy.
Wycena ww. know-how będzie punktem wyjścia do opracowania nowych projektów i planów komercjalizacji
branża Laboratoria
podbranża usługi laboratoryjne
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Dolnośląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Dolnośląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin