Zlecenie 7264785 - Usługa przygotowania i dostarczenie posiłków do...

   
Zamówienie 7264785 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-07
przedmiot zlecenia
Usługa przygotowania i dostarczenie posiłków do placówki/ placówek MCIS "Rozwój"

Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowan
ia i dostarczenia posiłków dla uczestników projektu pn. „Prosta droga do zatrudnienia - wzrost możliwości reintegracji społecznej i zawodowej poprzez zwiększenie liczby miejsc w Międzygminnym Centrum Integracji Społecznej”, Numer projektu: RPLB.07.04.01-08-0009/19
Przewidywana szacunkowa liczba posiłków - łącznie 14 500 sztuk
4 lokalizacje MCIS "Rozwój"
w okresie I 2020 - I 2022 Cel zamówienia Zapewnienie codziennie w dni robocze posiłku regeneracyjnego uczestnikom reintegracji społeczno-zawodowej w 4 lokalizacjach Międzygminnego Centrum Integracji Społecznej " Rozwój" Przedmiot zamówienia Przygotowanie i dostawa posiłków dla CIS
Przedmiot zamówienia został podzielony na części:
1) Część 1 - usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla uczestników CIS Gorzów Wlkp. – ul. Przemysłowa 53
2) Część 2 - usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla uczestników CIS Kostrzyn nad odrą - ul. Dworcowa 2
3) Część 3 - usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla uczestników CIS Kożuchów – ul. Anny Haller 1
4) Część 4 - usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla uczestników CIS Kożuchów Małomice – ul. Piastowska 19

Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia.

Przy wycenie obiadów należy wziąć pod uwagę gramaturę posiłku:
1) Zupa 250 ml,
2) Porcja mięsa 100 g – waga mięsa po przetworzeniu,
3) Gulasz 150 g,
4) Ziemniaków ( kasza, ryż, makaron) w ilości 200 g,
5) Surówka 100 g,
6) Potrawy półmięsne: krokiety, bigos, łazanki ,naleśniki, placki ziemniaczane w ilości 300g,

W tygodniu należy ustalić następujące ilości posiłków:
a) 1 obiad zupa,
b) 3 obiad półmięsny / bigos, pierogi, krokiety itp./,
c) 1 obiady mięsny,
d) sosy podprawiane niskotłuszczową śmietaną dodatkowo w ilości 30 ml przy potrawach ziemniaczanych/ kaszy/ ryżu),
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubuskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubuskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin