Zlecenie 7154533 - Usługi cateringowe tj. przygotowanie oraz podanie posiłku...

   
Zamówienie 7154533 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-11-13
przedmiot zlecenia
Usługi cateringowe tj. przygotowanie oraz podanie posiłku w formie bufetu kawowego i zimnego dla uczestników podczas seminarium pt
. Zatrudnianie osób z niepełnosprawnością – dostępne możliwości i korzyści dla przedsiębiorców, organizowanego przez Centrum Usługowo-Doradcze w Euroregionie Pomerania w Szczecinie, we wtorek, 19.11.2019. Ramowy program stanowiący załącznik nr 1 do zapytania ofertowego zawiera poszczególne elementy seminarium oraz zaplanowane przedziały czasowe.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Bufet kawowy w trybie ciągłym:
Kawa z zaparzacza (nierozpuszczalna) - bez ograniczeń; cukier (biały, brązowy), mleczko
Herbata; (różne rodzaje) - bez ograniczeń, cukier (biały, brązowy), cytryna w plasterkach
Kruche ciasteczka (80g na osobę)
Napoje zimne w trakcie całego wydarzenia:
Soki: 2 rodzaje soków 100% (łącznie co najmniej 200 ml na osobę)
Woda gazowana i niegazowana w szklanych butelkach (po 0,5 l na osobę)
Bufet słodki, ok. godz. 11:40
Ciasto 1 (po 1 porcji na osobę, 80 g);
Ciasto 2 (po 1 porcji na osobę, 80 g).
Lunch w formie bufetu szwedzkiego, ok. godz. 13:20
Zupa krem dowolna wegetariańska (min. 300 ml na osobę)
Kanapki bankietowe z pieczywa pszennego i razowego (2 sztuki na osobę, min. 80 g/osobę):
- dwa rodzaje z uwzględnieniem wersji wegetariańskiej;
Bagietki bankietowe ( 2 sztuki na osobę, min. 2 x 70 g):
- dwa rodzaje z uwzględnieniem wersji wegetariańskiej;
Inne zimne przystawki 3 rodzaje (po 2 sztuki na każdego uczestnika - z uwzględnieniem wersji wegetariańskiej, min. 2 x 70 g);
Sałatka wegetariańska 2 rodzaje (100 g na osobę – podane w dużych misach).
USŁUGI DODATKOWE:
Do zadań Wykonawcy należeć będzie zapewnienie:
usługi cateringowej wraz z obsługą (min 2 osoby);
dowozu posiłków na miejsce w Szczecinie wskazane przez zamawiającego;
stołów bufetowych z nakryciami w ilości niezbędnej do realizacji usługi;
białych obrusów materiałowych z prostym skirtingiem do położenia na stole bufetowym
i aranżację stołu;
stolików koktajlowych min 1 stół dla 5 osób, przykryty obrusem lub pokrowcem;
podgrzewaczy i zaparzaczy cateringowych oraz wszelkiego sprzętu gastronomicznego
i technicznego potrzebnego do realizacji usługi;
zastawy szklanej porcelanowej (szklanki, filiżanki, talerzyki) i metalowe sztućce;
serwetek papierowych;
estetycznego wyglądu stołów oraz zapewnienie niezwłocznego zbierania brudnych naczyń
w trakcie trwania wydarzenia;
posprzątania części cateringowej (wywóz śmieci po stronie Zamawiającego) oraz przywrócenie stanu zastanego;
odpowiedniej temperatury serwowanych dań;
odpowiedniej temperatury serwowanych napojów;
wysokiej jakości świadczonej usługi;
świeżych i wysokiej jakości produktów spożywczych.;
jednolitego, schludnego, czystego i eleganckiego ubioru obsługi kelnerskiej.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin