Zlecenie 7325327 - Usługi hotelarskie - noclegi i catering Przedmiotem...
(zakończone) | Zamówienie 7325327|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-02-07 |
przedmiot zlecenia | Usługi hotelarskie - noclegi i catering Przedmiotem niniejszego postępowania jest wybór Wykonawcy na zapewnienie posiłków dla g rupy do 60 osób podczas jednodniowych warsztatów w terminie 22 lutego 2020 roku i/lub noclegów w terminie 21-22 lutego 2020 r. na potrzeby projektu pn. „Opracowanie i upowszechnienie narzędzi diagnostycznych do oceny zdolności poznawczych dzieci i młodzieży” o numerze POWR.02.10.00-00-9002/17 współfinansowanego z Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020, Oś Priorytetowa II. Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działanie 2.10 Wysoka jakość systemu oświaty. Cel zamówienia Celem projektu i zamówienia jest opracowanie, wdrożenie i upowszechnienie 1 zestawu narzędzi diagnostycznych (testów) dla obszaru poznawczego, przeznaczonych dla osób w wieku 3 m-cy - 25 lat, w tym uczniów z niepełnosprawnościami i specjalnymi potrzebami edukacyjnymi (SPE). Realizacja projektu przyczyni się do zminimalizowania problemów pracowników poradni psychped, związanych z diagnozowaniem sfery poznawczej, a wynikających z ograniczonego zasobu testów, spełniających wymogi psychometryczne (tj. znormalizowanych i wystandaryzowanych), zdezaktualizowanych norm testowych, wysokich kosztów testów dostępnych komercyjnie oraz braku narzędzi przystosowanych do badania dzieci ze SPE. Narzędzia diagnostyczne będą wspierały specjalistów z poradni psychologiczno-pedagogicznych w udzielaniu pomocy uczniom na każdym etapie edukacyjnym, ze szczególnym uwzględnieniem ucznia młodszego oraz dzieci specjalnych potrzebach edukacyjnych. Przedmiot zamówienia Przedmiot postępowania składa się z 2 części: 1) Świadczenie usług cateringowych, które obejmuje przygotowywanie i dostarczanie przerw kawowych oraz obiadów dla 60 uczestników warsztatów instruktażowych organizowanych w ramach projektu pn. „Opracowanie i upowszechnienie narzędzi diagnostycznych do oceny zdolności poznawczych dzieci i młodzieży”. Organizacja przerw kawowych Zamówienie zakłada organizację 2 przerw kawowych dla każdej grupy szkoleniowej w danym dniu - 1 przerwa kawowa w pierwszej części dnia szkoleniowego i 2 przerwa kawowa w drugiej części dnia szkoleniowego. 22 lutego – do 60 osób W ramach przerwy kawowej powinna być dostępna przynajmniej kawa, mleko, cukier, wybór herbat, woda niegazowana i gazowana dla każdego uczestnika (woda nie musi być butelkowana) i drobne przekąski (np.: ciastka lub owoce). Posiłki Zamówienie obejmuje organizację obiadu w dniu szkoleniowym dla osób oraz kolacji z 22 na 23 lutego 2020 roku dla osób nocujących w hotelu. Obiad: 22 lutego – do 60 osób Kolacja: 22 lutego – do 60 osób 2) Zapewnienie noclegów dla grupy do 60 osób w terminie z 21 na 22 i z 22 na 23 lutego 2020 roku Wymagania: z 21 na 22 lutego – nocleg dla 60 osób z 22 na 23 lutego – nocleg dla 60 osób Noclegi w pokojach jednoosobowych ze śniadaniami, wyposażone w osobną łazienkę i ręczniki oraz z wliczonym śniadaniem. Noclegi muszą być zarezerwowane w hotelu w obrębie Warszawy o standardzie do ***. Szkolenie realizowane będzie w dzielnicy Warszawa Praga, niedaleko Dworca Wschodniego. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości posiłków i noclegów w trakcie realizacji usługi. Podane wartości są planowanymi. Liczba osób korzystających z noclegu i wyżywienia potwierdzana będzie do godz. 10.00 rano w planowanym dniu, przyjazdu tj. 21 lutego (noclegi) 22 lutego (noclegi i posiłki). W przypadku nieobecności uczestników ustalona kwota za realizację usługi ulegnie proporcjonalnemu zmniejszeniu na podstawie oferowanej stawki jednostkowej. Zamawiający może w dowolnym momencie dokonać zmiany wielkości zamówienia. Rozliczenie końcowe zostanie dokonane na podstawie faktycznej ilości wykorzystanych usług i Wykonawca nie będzie rościł praw i pretensji do całości zamówienia objętego przedmiotem postępowania. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | żywienie zbiorowe, hotelarstwo |
kody CPV | 55000000, 55110000, 55270000, 55320000, 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | cała Polska |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |