Zlecenie 7216316 - Zakres zamówienia polega na znaczącym ulepszeniu...
(zakończone) | Zamówienie 7216316|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-12-08 |
przedmiot zlecenia | Zakres zamówienia polega na znaczącym ulepszeniu istniejącego wyrobu w postaci przeprowadzenia badań przemysłowych polegających na : a) Przeprowadzenie badań na zawartość mikro i makro elementów wybranych warzyw: marchew, burak, pietruszka, jarmuż, szpinak, sałata oraz owoców: jeżyny, maliny, rokitnik, borówka, kiwi oraz opracowanie ich charakterystyki fizykochemicznej w celu przygotowania do procesu liofilizacji; b) Przeprowadzenie i optymalizacja procesu liofilizacji powyższych warzyw i owoców; c) Ponowne przeprowadzenie badania składu wybranych produktów warzyw i owoców, standaryzacja wsadu, produkcja mikroserii oraz badania w komorze starzenia wsadu w kapsułkach. Cel zamówienia Wyłonienie podwykonawcy badań przemysłowych Przedmiot zamówienia Zakres zamówienia polega na znaczącym ulepszeniu istniejącego wyrobu w postaci przeprowadzenia badań przemysłowych polegających na: a) Przeprowadzenie badań na zawartość mikro i makro elementów wybranych warzyw: marchew, burak, pietruszka, jarmuż, szpinak, sałata oraz owoców: jeżyny, maliny, rokitnik, borówka, kiwi oraz opracowanie ich charakterystyki fizykochemicznej w celu przygotowania do procesu liofilizacji; b) Przeprowadzenie i optymalizacja procesu liofilizacji powyższych warzyw i owoców; c) Ponowne przeprowadzenie badania składu wybranych produktów warzyw i owoców, standaryzacja wsadu, produkcja mikroserii oraz badania w komorze starzenia wsadu w kapsułkach. Termin realizacji umowy: 12 miesięcy |
branża | Laboratoria |
podbranża | usługi laboratoryjne |
kody CPV | 73300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | łódzkie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | łódzkie |