Zlecenie 7272889 - Zapewnienie cateringu i serwisu kawowego podczas organizacji...

   
Zamówienie 7272889 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-10
przedmiot zlecenia
Zapewnienie cateringu i serwisu kawowego podczas organizacji kwalifikacyjnych kursów zawodowych w zakresie kwalifikacji: Realizacj
i projektów multimedialnych (AU.28) oraz Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych (EE.09)

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa, w skład której wchodzi dostarczenie dań obiadowych (drugie danie) oraz zapewnienie serwisu kawowego dla 105 Uczestników Projektu (7 grup, średnio po 15 osób na grupę) kwalifikacyjnych kursów zawodowych. Cel zamówienia W związku z realizacją projektu pn.„Inwestycja w kwalifikacje”, nr RPLU.12.04.00-06-0020/18, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020 wnioskodawca projektu zaprasza do złożenia oferty na dostarczenie dań obiadowych (drugie danie) wraz z zapewnieniem serwisu kawowego i poczęstunku dla 105 uczestników kwalifikacyjnych kursów zawodowych. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest dostarczenie dań obiadowych (drugie danie) oraz zapewnienia serwisu kawowego dla uczestników kwalifikacyjnych kursów zawodowych:
Miejsce realizacji: woj. lubelskie.
Dania obiadowe dla 7 grup średnio po 15 osób w grupie, dostarczane zgodnie z harmonogramem dołączonym do umowy, przy czym każde danie składa się z dania głównego (min. 350 g/osobę, w proporcjach 150 g mięsa, 150 g dodatków skrobiowych, 50 g warzyw) lub w przypadku diety bezglutenowej danie bez nabiału i produktów mącznych lub w przypadku diety wegetariańskiej danie bezmięsne. Obiad powinien być dostarczony w styropianowym jednorazowym opakowaniu. Do niego dołączone powinny być jednorazowe, papierowe serwetki i jednorazowe sztućce (łyżka, widelec, nóż). Serwis kawowy na każdy dzień szkolenia obejmuje zapewnienie kawy (mielonej i rozpuszczalnej), herbaty, śmietanki/mleka do kawy, świeżej cytryny do herbaty (całe plasterki), cukru w saszetkach– bez ograniczeń na uczestnika, wody mineralnej niegazowanej, ciastek kruchych bankietowych min. 2 rodzaje, słonych przekąsek. W ramach serwisu kawowego powinny zostać dostarczone: talerzyki jednorazowe, łyżeczki jednorazowe, kubki styropianowe do gorących napojów, serwetki. Dodatkowo po stronie Wykonawcy będzie dostarczenie czajnika/czajników elektrycznych lub kawiarek/termosów z gorącą wodą zapewniające uczestnikom możliwość samodzielnego przygotowania lub skorzystania z gorących napoi (kawy, herbaty).
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin