Zlecenie 7272889 - Zapewnienie cateringu i serwisu kawowego podczas organizacji...
(zakończone) | Zamówienie 7272889|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-10 |
przedmiot zlecenia | Zapewnienie cateringu i serwisu kawowego podczas organizacji kwalifikacyjnych kursów zawodowych w zakresie kwalifikacji: Realizacj i projektów multimedialnych (AU.28) oraz Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych (EE.09) Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa, w skład której wchodzi dostarczenie dań obiadowych (drugie danie) oraz zapewnienie serwisu kawowego dla 105 Uczestników Projektu (7 grup, średnio po 15 osób na grupę) kwalifikacyjnych kursów zawodowych. Cel zamówienia W związku z realizacją projektu pn.„Inwestycja w kwalifikacje”, nr RPLU.12.04.00-06-0020/18, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020 wnioskodawca projektu zaprasza do złożenia oferty na dostarczenie dań obiadowych (drugie danie) wraz z zapewnieniem serwisu kawowego i poczęstunku dla 105 uczestników kwalifikacyjnych kursów zawodowych. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest dostarczenie dań obiadowych (drugie danie) oraz zapewnienia serwisu kawowego dla uczestników kwalifikacyjnych kursów zawodowych: Miejsce realizacji: woj. lubelskie. Dania obiadowe dla 7 grup średnio po 15 osób w grupie, dostarczane zgodnie z harmonogramem dołączonym do umowy, przy czym każde danie składa się z dania głównego (min. 350 g/osobę, w proporcjach 150 g mięsa, 150 g dodatków skrobiowych, 50 g warzyw) lub w przypadku diety bezglutenowej danie bez nabiału i produktów mącznych lub w przypadku diety wegetariańskiej danie bezmięsne. Obiad powinien być dostarczony w styropianowym jednorazowym opakowaniu. Do niego dołączone powinny być jednorazowe, papierowe serwetki i jednorazowe sztućce (łyżka, widelec, nóż). Serwis kawowy na każdy dzień szkolenia obejmuje zapewnienie kawy (mielonej i rozpuszczalnej), herbaty, śmietanki/mleka do kawy, świeżej cytryny do herbaty (całe plasterki), cukru w saszetkach– bez ograniczeń na uczestnika, wody mineralnej niegazowanej, ciastek kruchych bankietowych min. 2 rodzaje, słonych przekąsek. W ramach serwisu kawowego powinny zostać dostarczone: talerzyki jednorazowe, łyżeczki jednorazowe, kubki styropianowe do gorących napojów, serwetki. Dodatkowo po stronie Wykonawcy będzie dostarczenie czajnika/czajników elektrycznych lub kawiarek/termosów z gorącą wodą zapewniające uczestnikom możliwość samodzielnego przygotowania lub skorzystania z gorących napoi (kawy, herbaty). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |