Zlecenie 6963658 - ZAPYTANIE OFERTOWE na usługę cateringową –...

   
Zamówienie 6963658 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-08-17
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE na usługę cateringową – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla uczestników projektu „Dzie
nny Dom Pobytu w Brzozowie”

Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostarczanie posiłków do Dziennego Domu Pobytu w Brzozowie dla 24 osób w sposób ciągły 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku zgodnie z zapotrzebowaniem dietetyczno – ilościowym określonym przez Zamawiającego oraz harmonogramami dostaw dziennych. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór Wykonawcy usługi cateringowej w okresie od 02.09.2019 do 31.03.2020 r., zgodnie z wymaganiami zawartymi w zapytaniu ofertowym Zamawiającego i zapewnienie tym samym wyżywienia dla 24 uczestników projektu pn. „Dzienny Dom Pobytu w Brzozowie”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020. Celem projektu jest zwiększenie dostępności i jakości świadczonych usług środowiskowych i opiekuńczych w zakresie opieki nad co najmniej 24 osobami starszymi/lub niesamodzielnymi z terenu miasta i gminy Brzozów poprzez zapewnienie funkcjonowania Dziennego Domu Pobytu w Brzozowie w okresie 01.03.2018-31.03.2020 r. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostarczanie posiłków do Dziennego Domu Pobytu w Brzozowie dla 24 osób w sposób ciągły 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku zgodnie z zapotrzebowaniem dietetyczno – ilościowym określonym przez Zamawiającego oraz harmonogramami dostaw dziennych.
W wyjątkowych przypadkach (na wniosek uczestników projektu lub ich rodzin) liczba dni i godzin funkcjonowania domu może ulec zmianie zostać ( rozszerzenie usług Dziennego Domu Pobytu do 7 dni w tygodniu, przy czym liczba posiłków w miesiącu nie ulegnie zmianie).
Rodzaje diet
Zamówienie opiera się na dietach podstawowej (standardowej) i dietach specjalnych tj. cukrzycowej, lekkostrawnej, wątrobowej, bezglutenowej, bezmlecznej, bezlaktozowej, wegetariańskiej lub innej zleconej przez lekarza. Każda z diet musi uwzględniać (i przestrzegać) aktualnie obowiązującą wiedzę i przyjęte standardy żywienia ludzi, a w szczególności osób chorych i w okresie rekonwalescencji.
Poszczególne posiłki muszą składać się z:
Śniadanie:
Pieczywo, herbata ziołowa/owocowa „sucha” (herbata tzw. ekspresowa 1 torebka = 1 pacjent + cukier w ilości wynikającej z zapotrzebowania określonej w tabelach poniżej), masło i 2 dodatki.
Obiad:
Zupa, drugie danie, kompot niesłodzony (+ cukier w ilości wynikającej z zapotrzebowania określonej w tabelach poniżej)
Podwieczorek:
Budynie, kisiele, galaretki, jogurty wyporcjowane w jednorazowych opakowaniach przeznaczonych do żywności, owoce, pieczywo cukiernicze, itp.
Zamawiający wymaga zaplanowania w jadłospisach 10-dniowych minimum 4 dań mięsnych, 3 półmięsnych, 1 dania bezmięsnego, 1 dania z rybą.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin