Zlecenie 6963658 - ZAPYTANIE OFERTOWE na usługę cateringową –...
(zakończone) | Zamówienie 6963658|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-08-17 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE na usługę cateringową – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla uczestników projektu „Dzie nny Dom Pobytu w Brzozowie” Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostarczanie posiłków do Dziennego Domu Pobytu w Brzozowie dla 24 osób w sposób ciągły 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku zgodnie z zapotrzebowaniem dietetyczno – ilościowym określonym przez Zamawiającego oraz harmonogramami dostaw dziennych. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór Wykonawcy usługi cateringowej w okresie od 02.09.2019 do 31.03.2020 r., zgodnie z wymaganiami zawartymi w zapytaniu ofertowym Zamawiającego i zapewnienie tym samym wyżywienia dla 24 uczestników projektu pn. „Dzienny Dom Pobytu w Brzozowie”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020. Celem projektu jest zwiększenie dostępności i jakości świadczonych usług środowiskowych i opiekuńczych w zakresie opieki nad co najmniej 24 osobami starszymi/lub niesamodzielnymi z terenu miasta i gminy Brzozów poprzez zapewnienie funkcjonowania Dziennego Domu Pobytu w Brzozowie w okresie 01.03.2018-31.03.2020 r. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostarczanie posiłków do Dziennego Domu Pobytu w Brzozowie dla 24 osób w sposób ciągły 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku zgodnie z zapotrzebowaniem dietetyczno – ilościowym określonym przez Zamawiającego oraz harmonogramami dostaw dziennych. W wyjątkowych przypadkach (na wniosek uczestników projektu lub ich rodzin) liczba dni i godzin funkcjonowania domu może ulec zmianie zostać ( rozszerzenie usług Dziennego Domu Pobytu do 7 dni w tygodniu, przy czym liczba posiłków w miesiącu nie ulegnie zmianie). Rodzaje diet Zamówienie opiera się na dietach podstawowej (standardowej) i dietach specjalnych tj. cukrzycowej, lekkostrawnej, wątrobowej, bezglutenowej, bezmlecznej, bezlaktozowej, wegetariańskiej lub innej zleconej przez lekarza. Każda z diet musi uwzględniać (i przestrzegać) aktualnie obowiązującą wiedzę i przyjęte standardy żywienia ludzi, a w szczególności osób chorych i w okresie rekonwalescencji. Poszczególne posiłki muszą składać się z: Śniadanie: Pieczywo, herbata ziołowa/owocowa „sucha” (herbata tzw. ekspresowa 1 torebka = 1 pacjent + cukier w ilości wynikającej z zapotrzebowania określonej w tabelach poniżej), masło i 2 dodatki. Obiad: Zupa, drugie danie, kompot niesłodzony (+ cukier w ilości wynikającej z zapotrzebowania określonej w tabelach poniżej) Podwieczorek: Budynie, kisiele, galaretki, jogurty wyporcjowane w jednorazowych opakowaniach przeznaczonych do żywności, owoce, pieczywo cukiernicze, itp. Zamawiający wymaga zaplanowania w jadłospisach 10-dniowych minimum 4 dań mięsnych, 3 półmięsnych, 1 dania bezmięsnego, 1 dania z rybą. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |