Zlecenie 6965713 - Zapytanie ofertowe nr 1/KKZ2/2019/CATERING Przedmiotem...

   
Zamówienie 6965713 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-08-19
przedmiot zlecenia
Zapytanie ofertowe nr 1/KKZ2/2019/CATERING

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej z dowozem na potrzeby re
alizacji szkoleń zawodowych w ramach Projektu „Kwalifikacyjne kursy zawodowe dla mieszkańców Lubelszczyzny- EDYCJA 2” nr RPLU.12.04.00-06-0028/18 Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej z dowozem na potrzeby realizacji szkoleń zawodowych w ramach Projektu „Kwalifikacyjne kursy zawodowe dla mieszkańców Lubelszczyzny- EDYCJA 2” dla łącznie 170 Uczestników (17 grup szkoleniowych x 10 osób każda) w okresie wrzesień 2019 r. - lipiec 2023 r. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej z dowozem na potrzeby realizacji szkoleń zawodowych w ramach Projektu „Kwalifikacyjne kursy zawodowe dla mieszkańców Lubelszczyzny- EDYCJA 2” dla łącznie 170 Uczestników (17 grup szkoleniowych x 10 osób każda) w okresie wrzesień 2019 r. - lipiec 2023 r.
Zamówienie obejmuje:
1) Zapewnienie jednego pełnowartościowego ciepłego posiłku w formie przynajmniej drugiego dania obiadowego wraz z napojem. Drugie danie powinno uwzględniać następującą gramaturę: mięso/ryba 200 g; surówka 140 g; dodatki skrobiowe 200 g.
2) Zapewnienie ciągłego serwisu kawowego (zgodnie z ustalonym harmonogramem) obejmującego: ciastka, kawę, herbatę, cytrynę, cukier, mleko, wodę gazowaną i niegazowaną.
3) Dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce realizacji szkoleń wskazane przez Zamawiającego. Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty.
4) Przygotowanie oraz dostarczanie posiłków zgodnie z wymogami sanitarnymi, zwłaszcza wymogami dobrej praktyki higienicznej.
5) Zapewnienie własnych naczyń (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) zgodnie z wymaganiami menu. Wszystkie posiłki serwowane będą na naczyniach wielorazowego użytku. Zamawiający nie dopuszcza możliwości wykorzystywania naczyń jednorazowych.
6) Ponadto składając ofertę Oferent zobowiązuje się do:
• świadczenia usługi cateringowej z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych;
• przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usług cateringowych;
• przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie podania.
• przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, np. zupy w proszku i sosy w posiłku oraz produktów gotowych. W przypadku produktów przetworzonych, takich jak kawa, herbata, ciasteczka kruche, soki, woda, cukier, mleko, itp. Oferent zobowiązuje się że będą one posiadać datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 1 miesiąc przed dniem wykonania usługi;
• uwzględniania w ramach menu posiłku specjalnego np. bezglutenowego/wegetariańskiego w sytuacji udziału w szkoleniu osób o szczególnych potrzebach; Zamawiający poinformuje Wykonawcę o takiej sytuacji w terminie min. 3 dni przed planowanym szkoleniem,
• dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej 15 min. przed planowanym rozpoczęciem zajęć oraz 5 min. przez rozpoczęciem przerwy lunchowej;
• zapewnienia odpowiednich urządzeń grzewczych w tym przedłużaczy, kabli niezbędnych do ich podłączenia i do wykonania usługi
• przygotowania posiłków przez osoby posiadające zaświadczenia lekarskie z badań przeprowadzonych do celów sanitarno-epidemiologicznych w zakładzie spełniającym wymagania higieniczno-sanitarne dla zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu posiłki, środki spożywcze.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin