Zlecenie 6965713 - Zapytanie ofertowe nr 1/KKZ2/2019/CATERING Przedmiotem...
(zakończone) | Zamówienie 6965713|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-08-19 |
przedmiot zlecenia | Zapytanie ofertowe nr 1/KKZ2/2019/CATERING Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej z dowozem na potrzeby re alizacji szkoleń zawodowych w ramach Projektu „Kwalifikacyjne kursy zawodowe dla mieszkańców Lubelszczyzny- EDYCJA 2” nr RPLU.12.04.00-06-0028/18 Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej z dowozem na potrzeby realizacji szkoleń zawodowych w ramach Projektu „Kwalifikacyjne kursy zawodowe dla mieszkańców Lubelszczyzny- EDYCJA 2” dla łącznie 170 Uczestników (17 grup szkoleniowych x 10 osób każda) w okresie wrzesień 2019 r. - lipiec 2023 r. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej z dowozem na potrzeby realizacji szkoleń zawodowych w ramach Projektu „Kwalifikacyjne kursy zawodowe dla mieszkańców Lubelszczyzny- EDYCJA 2” dla łącznie 170 Uczestników (17 grup szkoleniowych x 10 osób każda) w okresie wrzesień 2019 r. - lipiec 2023 r. Zamówienie obejmuje: 1) Zapewnienie jednego pełnowartościowego ciepłego posiłku w formie przynajmniej drugiego dania obiadowego wraz z napojem. Drugie danie powinno uwzględniać następującą gramaturę: mięso/ryba 200 g; surówka 140 g; dodatki skrobiowe 200 g. 2) Zapewnienie ciągłego serwisu kawowego (zgodnie z ustalonym harmonogramem) obejmującego: ciastka, kawę, herbatę, cytrynę, cukier, mleko, wodę gazowaną i niegazowaną. 3) Dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce realizacji szkoleń wskazane przez Zamawiającego. Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty. 4) Przygotowanie oraz dostarczanie posiłków zgodnie z wymogami sanitarnymi, zwłaszcza wymogami dobrej praktyki higienicznej. 5) Zapewnienie własnych naczyń (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) zgodnie z wymaganiami menu. Wszystkie posiłki serwowane będą na naczyniach wielorazowego użytku. Zamawiający nie dopuszcza możliwości wykorzystywania naczyń jednorazowych. 6) Ponadto składając ofertę Oferent zobowiązuje się do: • świadczenia usługi cateringowej z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych; • przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usług cateringowych; • przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie podania. • przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, np. zupy w proszku i sosy w posiłku oraz produktów gotowych. W przypadku produktów przetworzonych, takich jak kawa, herbata, ciasteczka kruche, soki, woda, cukier, mleko, itp. Oferent zobowiązuje się że będą one posiadać datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 1 miesiąc przed dniem wykonania usługi; • uwzględniania w ramach menu posiłku specjalnego np. bezglutenowego/wegetariańskiego w sytuacji udziału w szkoleniu osób o szczególnych potrzebach; Zamawiający poinformuje Wykonawcę o takiej sytuacji w terminie min. 3 dni przed planowanym szkoleniem, • dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej 15 min. przed planowanym rozpoczęciem zajęć oraz 5 min. przez rozpoczęciem przerwy lunchowej; • zapewnienia odpowiednich urządzeń grzewczych w tym przedłużaczy, kabli niezbędnych do ich podłączenia i do wykonania usługi • przygotowania posiłków przez osoby posiadające zaświadczenia lekarskie z badań przeprowadzonych do celów sanitarno-epidemiologicznych w zakładzie spełniającym wymagania higieniczno-sanitarne dla zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu posiłki, środki spożywcze. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |