Zlecenie 7496728 - Zapytanie ofertowe nr M-2-M-2020: Zakup i dostawa proszku...
(zakończone) | Zamówienie 7496728|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-05-22 |
przedmiot zlecenia | Zapytanie ofertowe nr M-2-M-2020: Zakup i dostawa proszku metalicznego przeznaczonego do zastosowania w technologii wytwarzania pr zyrostowego SLM. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa proszku metalicznego przeznaczonego do zastosowania w technologii wytwarzania przyrostowego SLM. Cel zamówienia Celem zamówienia jest zakup i dostawa proszku metalicznego przeznaczonego do zastosowania w technologii wytwarzania przyrostowego SLM. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa proszku metalicznego przeznaczonego do zastosowania w technologii wytwarzania przyrostowego SLM (Selective Laser Melting) o poniższych parametrach i właściwościach: Komponent A: Proszek do wytwarzania przyrostowego metodą SLM, odpowiadający stali 1.4540/15-5PH: Skład chemiczny [%]: C – max. 0,04 Cr – min. 14,0 – max. 14,6 Cu – min. 3,5 – max. 4,0 Fe – baza Mn – max. 0,3 Mo – max. 0,3 N – max. 0,1 Nb – min. 0,2 – max. 0,4 Ni – min. 3,8 – max. 4,5 O – max 0,03 S – max 0,03 Si – max 0,7 Wielkość ziarna 15-45µm Ilość 120kg Komponent B: Proszek do wytwarzania przyrostowego metodą SLM, odpowiadający stopowi tytanu Ti6Al4V: Skład chemiczny [%]: Al – min. 5,5 – max. 6,5 V – min. 3,5 – max. 4,5 O – max. 0,15 N – max. 0,04 C – max. 0,08 H – max. 0,012 Fe – max. 0,25 Y – max. 0,005 Inne – max. 0,40 Ti – baza Wielkość ziarna 15-45µm Ilość: 95kg Dostawa w opakowaniach hermetycznych 5 lub 10 kg, dopuszcza się dostawę w opakowaniach o innym rozmiarze, nie przekraczającym wagi pojedynczego zbiornika 15kg. Dopuszcza się składanie ofert częściowych tylko na jeden komponent. |
branża | Mechanika i metalurgia |
podbranża | artykuły spawalnicze |
kody CPV | 44315200 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |