Zlecenie 7412614 - ZEFS/ZK/28,25,48/2019/2020 - Wykonanie przez pracodawcę...

   
Zamówienie 7412614 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-04-03
przedmiot zlecenia
ZEFS/ZK/28,25,48/2019/2020 - Wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego w zawo
dach: Technik grafiki i poligrafii cyfrowej, kwalifikacja PGF.05., Technik przemysłu mody, kwalifikacja MOD.03. i Technik technologii żywności, kwalifikacje SPC.04., SPC.05.

Przedmiotem zamówienia jest wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego (EZ):
Część 1(2) Zrecenzowanie 15 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 15 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik grafiki i poligrafii cyfrowej, kwalifikacja PGF.05. Drukowanie cyfrowe i obróbka druków oraz udział w 4 spotkaniach wartościujących;
Część 2 (3) Zrecenzowanie 20 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 20 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik przemysłu mody, kwalifikacja MOD.03. Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących;
Część 3(4) Zrecenzowanie 19 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 19 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04., SPC.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych Obróbka ryb i produkcja przetworów rybnych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących. Cel zamówienia Wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego w zawodach: Technik grafiki i poligrafii cyfrowej, Technik przemysłu mody i Technik technologii żywności. Przedmiot zamówienia 1. Wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego w zawodach: Technik grafiki i poligrafii cyfrowej, kwalifikacja PGF.05., Technik przemysłu mody, kwalifikacja MOD.03. i Technik technologii żywności, kwalifikacje SPC.04., SPC.05.
2. Przedmiot zamówienia jest realizowany w ramach projektu Rozwój banków zadań do egzaminu zawodowego - etap II, który jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER) na lata 2014-2020.
3. Przedmiot zamówienia podzielony jest na części:
Część 1(2) Zrecenzowanie 15 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 15 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik grafiki i poligrafii cyfrowej, kwalifikacja PGF.05. Drukowanie cyfrowe i obróbka druków oraz udział w 4 spotkaniach wartościujących;
Część 2 (3) Zrecenzowanie 20 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 20 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik przemysłu mody, kwalifikacja MOD.03. Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących;
Część 3(4) Zrecenzowanie 19 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 19 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04., SPC.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych Obróbka ryb i produkcja przetworów rybnych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących.
4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) w zakresie dotyczącej wykonania recenzji - załącznik nr 1 do zapytania ofertowego.
5 Wykonawca może złożyć ofertę w odniesieniu do dowolnej liczby części (do każdej z części obowiązują oddzielne formularze – załączniki nr 2 i 3), przy czym Wykonawcy może zostać udzielone zamówienie maksymalnie na jedną część.
branża Edukacja, szkolenia
podbranża edukacja, szkolenia zawodowe
kody CPV 80210000, 80211000, 80212000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji cała Polska
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin