Zlecenie 6960200 - Zorganizowanie spotkania...

   
Zamówienie 6960200 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-08-13
przedmiot zlecenia
Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla uczestników projektu w 2019 roku
Część 1* - Zorganizowani
e spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla uczestników projektu w 2019 roku – spotkanie inauguracyjne w 2019r.
Zadanie 1Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla dzieci
( 2019r.- 44 dzieci);
Zadanie 2Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla rodzin
( 2019r. – 100 osób dorosłych, w tym kadra),
Część 2* - Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla uczestników projektu w 2019 roku - spotkanie wigilijne w 2019 r.
Zadanie 1Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla dzieci ( 2019r.- 44 dzieci);
Zadanie 2Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla rodzin ( 2019r. – 100 osób dorosłych, w tym kadra),
na potrzeby projektu pn. „Zielone światło” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020 w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Osi 9. Włączenie społeczne i walka z ubóstwem Poddziałanie 9.2.1 Rozwój wysokiej jakości usług społecznych.
1. Opis przedmiotu zamówienia:
Część 1- Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla uczestników projektu w 2019 roku – spotkanie inauguracyjne w 2019r. obejmuje dwa zadania tj.
Zadanie 1Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla dzieci
( 2019r.- 44 dzieci);
-zorganizowanie spotkania inauguracyjnego w dniu 29 sierpnia 2019 roku dla 44 dzieci, w tym:
- wynajem klimatyzowanej sali zapewniającej 44 miejsca siedzące przy stołach do konsumpcji,
- zapewnienie odpowiedniego sprzętu nagłaśniającego umożliwiającego uroczyste przywitanie uczestników i przedstawicieli Zamawiającego
- poczęstunek w formie uroczystego obiadu. Porcja obiadowa dla każdego uczestnika winna obejmować: zupa- rosół z makaronem- min. 250g., drugie danie : filet z kurczaka panierowany -min. 150g., frytki-min.100g., surówka -min. 150g, deser: ciasto szarlotka - min.100g.
- bufet kawowy: herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy – porcja dla każdego uczestnika -250ml. każde.
Zadanie 2Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla rodzin
( 2019r. – 100 osób dorosłych, w tym kadra),
-zorganizowanie spotkania inauguracyjnego w dniu 29 sierpnia 2019 roku dla 100 osób dorosłych, w tym kadra,
- wynajem klimatyzowanej sali zapewniającej 100 miejsca siedzące przy stołach do konsumpcji,
- zapewnienie odpowiedniego sprzętu nagłaśniającego umożliwiającego uroczyste przywitanie uczestników i przedstawicieli Zamawiającego
- poczęstunek w formie uroczystego obiadu. Porcja obiadowa dla każdego uczestnika winna obejmować: zupa- rosół z makaronem- min. 250g., drugie danie : filet z kurczaka panierowany -min. 150g., frytki-min.100g., surówka -min. 150g, deser: ciasto szarlotka - min.100g.
- bufet kawowy: kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy – porcja dla każdego uczestnika -250ml. każde.
Miejsce organizacji spotkania dla Części 1 (zadanie 1 i 2 w tym samym miejscu): teren miasta Końskie lub max. 10 km od miasta Końskie przy czym w przypadku organizacji spotkania poza terenem miasta Końskie Wykonawca w cenie wykonania zadania winien uwzględnić również transport wszystkich uczestników z miejscowości Końskie do miejsca organizacji spotkania oraz transport powrotny.
Cześć 2- Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla uczestników projektu w 2019 roku - spotkanie wigilijne w 2019 r. obejmuje dwa zadania tj.
Zadanie 1: Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowego dla dzieci
( 2019r.- 44 dzieci)
- zorganizowanie spotkania wigilijnego w dniu 12 grudnia 2019 r. dla 44 dzieci:
- wynajem klimatyzowanej sali zapewniającej 44 miejsca siedzące przy stołach do konsumpcji
- zapewnienie odpowiedniego sprzętu nagłaśniającego umożliwiającego uroczyste przywitanie uczestników i przedstawicieli Zamawiającego,
- poczęstunek w formie bufetu: pierogi z grzybami i kapustą, pierogi ruskie – porcja 5 szt. ( min. 200g.) dla każdego uczestnika, sałatki – 2 rodzaje ( warzywna-3 półmiski po 500g. i z makaronem,- 3 półmiski po 500g.), pieczywo-150g. porcja na każdego uczestnika, śledzie w 2 rodzajach (w śmietanie- 2 półmiski po500g., po chłopsku – 2 półmiski po 500g), domowe ciasta – 3 rodzaje - porcja dla każdego uczestnika – 150g. każdego rodzaju.
- bufet kawowy: herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy – porcja dla każdego uczestnika -250ml. każde.
Zadanie 2 :Zorganizowanie spotkania edukacyjno-kulturalno-okolicznościowych dla rodzin
( 2019r. – 100 osób dorosłych, w tym kadra),
- zorganizowanie spotkania wigilijnego w dniu 12 grudnia 2019 r. 100 osób dorosłych, w tym kadra: wynajem sali oraz poczęstunek.
- wynajem klimatyzowanej sali zapewniającej 100 miejsca siedzące przy stołach do konsumpcji
- zapewnienie odpowiedniego sprzętu nagłaśniającego umożliwiającego uroczyste przywitanie uczestników i przedstawicieli Zamawiającego,
- poczęstunek w formie bufetu: pierogi z grzybami i kapustą, pierogi ruskie – porcja 5 szt. ( min. 200g.) dla każdego uczestnika, sałatek – 2 rodzaje ( warzywna 7 półmisków po 500g. i z makaronem,- 7 półmisków po 500g.), pieczywo-150g. porcja na każdego uczestnika, śledzie w 2 rodzajach (w śmietanie- 4 półmiski po 500g., po chłopsku – 4 półmiski po 500g), domowego ciasta – 3 rodzaje - porcja dla każdego uczestnika – 150g. każdego rodzaju.
- bufet kawowy: kawa, herbata, woda mineralna, sok pomarańczowy – porcja dla każdego uczestnika -250ml. każde.
Miejsce organizacji spotkania dla Części 2 (zadanie 1 i 2 w tym samym miejscu) : teren miasta Końskie lub max. 10 km od miasta przy czym w przypadku organizacji spotkania poza terenem miasta Końskie Wykonawca w cenie wykonania zadania winien uwzględnić również transport wszystkich uczestników z miejscowości Końskie do miejsca organizacji spotkania oraz transport powrotny.
Kod i nazwa zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)
79952000-2 Usługi w zakresie organizacji imprez
branża Edukacja, szkolenia, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża kursy i szkolenia inne, hotelarstwo
kody CPV 79952000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora świętokrzyskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin