Przetarg 10429622 - "Dostawa artykułów ogólnospożywczych do Zakładu...

   
Analizuj Zamówienie 10429622 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2024-04-11
przedmiot ogłoszenia
"Dostawa artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce"

Część 1: Część I – Margar
yna Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części I zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Margaryna do smarowania – 3300 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.

Część 2: Część II - CukierPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części II zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Cukier biały – 2500 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.

Część 3: Część III – Przetwory owocowePrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części III zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Dżem – 3000 kg,2. Marmolada wieloowocowa – 1200 kg,3. Powidło śliwkowe – 800 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.

Część 4: Część IV - Produkty sypkie (Makarony, kasze, mąka, ryż)Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części IV zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia poniżej.1. Mąka pszenna – 1000 kg,2. Kasza jęczmienna – 3500 kg,3. Kasza manna – 400 kg,4. Makaron – 5000 kg,5. Ryż – 3500 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.

Część 5: Część V – MrożonkiPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części V zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Mieszanka warzywna – mrożona – 600 kg,2. Marchew z groszkiem – mrożona – 600 kg,3. Marchew – mrożona – 400 kg,4. Burgery rybne – mrożone – 500 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.

Część 6: Część VI - OgólnospożywczePrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części VI zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Wafle ryżowe – bezglutenowe – 15 kg,2. Ocet (10%) – 70 litrów,3. Sól – 800 kg,4. Przecier (koncentrat) pomidorowy – 1300 kg,5. Chrzan tarty konserwowy – 50 kg,6. Herbata granulowana – 140 kg,7. Woda mineralna (1,5 l) – 800 szt,8. Fasola biała „Jaś” – 800 kg,9. Groch łuskany – 400 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.

Część 7: Część VII - SojaPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części VII zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Kotlety sojowe – 400 kg,2. Soja granulat – 300 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.

Część 8: Część VIII - Zupy, sosy, przyprawyPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części VIII zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Rosół warzywny (bulion) – 300 kg,2. Cynamon – 8 kg,3. Czosnek granulowany – 10 kg,4. Kminek – 8 kg,5. Ziele angielskie – 8 kg,6. Koperek suszony – 20 kg,7. Liść laurowy – 8 kg,8. Przyprawa do kurczaka – 60 kg,9. Przyprawa do zup – 600 l,10. Przyprawa do mięsa mielonego – 40 kg,11. Majeranek – 18 kg,12. Papryka słodka mielona – 26 kg,13. Pieprz czarny mielony – 30 kg,14. Sos neapolitański – instant – 80 kg,15. Sos gulaszowy – instant – 120 kg,16. Sos pieczarkowy – instant – 120 kg,17. Sos węgierski – instant – 50 kg,18. Sos boloński – instant – 100 kg,19. Barszcz czerwony – 60 kg,20. Zupa pieczarkowa – instant – 60 kg,21. Zupa gulaszowa – instant – 80 kg,22. Zupa ogonowa – instant – 120 kg,23. Kurkuma – 9 kg.

Część 9: Część IX - JajaPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części IX zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Jaja – 16000 szt.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.

D/Kw.2232.6.2024

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 2024/BZP 00282410/01 z dnia: 2024-04-12
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2024-04-19 08:00
Po zmianie:
2024-04-22 08:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2024-04-19 10:00
Po zmianie:
2024-04-22 10:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą:
2024-05-18
Po zmianie:
2024-05-21
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15000000, 15229000, 15330000, 15331110, 15331170, 15331427, 15331460, 15400000, 15610000, 15612100, 15613100, 15614100, 15831200, 15851100, 15871110, 15871200, 15871260, 15872300, 15872400, 15891400, 15891500
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin