Przetarg 7363135 - Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego Numer...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7363135
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2020-03-02 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego Numer referencyjny: 47/2020 Wartość bez VAT: 1 800 000.00 PLN Zmywarka kapturowa do mycia naczyńPrzedmiotem zamówienia jest dostawa 7 sztuk zmywarek kapturowych do mycia naczyń. Piec konwekcyjno-parowy 20 półkowy oraz piec konwekcyjno-parowy 10 półkowy.Przedmiotem zamówienia jest dostawa 5 sztuk pieca konwekcyjno-parowego 20 półkowego oraz 12 sztuk pieca konwekcyjno-parowego 10 półkowego. Piec konwekcyjno-parowy 20 półkowy oraz Piec konwekcyjno-parowy 10 półkowy.Przedmiotem zamówienia jest dostawa:— 2 sztuk maszyny do mielenia mięsa,— 6 sztuk krajalnicy do żywności,— 7 sztuk wieloczynnościowej maszyny kuchennej. Szafa chłodnicza 2 drzwiowa 1 300–1 400 lPrzedmiotem zamówienia jest dostawa 10 sztuk szafy chłodniczej 2 drzwiowej 1 300–1 400 l. Kocioł warzelny elektryczny 150 l, trzon kuchenny gazowy 6 palnikowy z piekarnikiemPrzedmiotem zamówienia jest dostawa 2 sztuk kotła warzelnego elektrycznego 150 l, oraz 2 sztuk trzonu kuchennego gazowego 6 palnikowego z piekarnikiem. Komora chłodnicza 7–7,5 m3 oraz komory mroźniczej 7–7,5 m3Przedmiotem zamówienia jest dostawa 9 sztuk komory chłodniczej 7–7,5 m3 oraz 4 sztuk komory mroźniczej 7–7,5 m3 |
branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego |
kody CPV | 39711100, 39713100, 39721100, 42214100, 42215100 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |