Przetarg 7363135 - Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego Numer...

   
Analizuj Zamówienie 7363135 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2020-03-02
przedmiot ogłoszenia
Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego Numer referencyjny: 47/2020
Wartość bez VAT: 1 800 000.00 PLN
Zmywarka kapturowa
do mycia naczyńPrzedmiotem zamówienia jest dostawa 7 sztuk zmywarek kapturowych do mycia naczyń.
Piec konwekcyjno-parowy 20 półkowy oraz piec konwekcyjno-parowy 10 półkowy.Przedmiotem zamówienia jest dostawa 5 sztuk pieca konwekcyjno-parowego 20 półkowego oraz 12 sztuk pieca konwekcyjno-parowego 10 półkowego.
Piec konwekcyjno-parowy 20 półkowy oraz Piec konwekcyjno-parowy 10 półkowy.Przedmiotem zamówienia jest dostawa:— 2 sztuk maszyny do mielenia mięsa,— 6 sztuk krajalnicy do żywności,— 7 sztuk wieloczynnościowej maszyny kuchennej.
Szafa chłodnicza 2 drzwiowa 1 300–1 400 lPrzedmiotem zamówienia jest dostawa 10 sztuk szafy chłodniczej 2 drzwiowej 1 300–1 400 l.
Kocioł warzelny elektryczny 150 l, trzon kuchenny gazowy 6 palnikowy z piekarnikiemPrzedmiotem zamówienia jest dostawa 2 sztuk kotła warzelnego elektrycznego 150 l, oraz 2 sztuk trzonu kuchennego gazowego 6 palnikowego z piekarnikiem.
Komora chłodnicza 7–7,5 m3 oraz komory mroźniczej 7–7,5 m3Przedmiotem zamówienia jest dostawa 9 sztuk komory chłodniczej 7–7,5 m3 oraz 4 sztuk komory mroźniczej 7–7,5 m3
branża Elektronika, RTV, AGD, multimedia
podbranża sprzęt gospodarstwa domowego
kody CPV 39711100, 39713100, 39721100, 42214100, 42215100
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin