Przetarg 10291721 - Dostawa sprzętu gastronomicznego (kuchennego) 1....
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 10291721
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2024-02-29 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa sprzętu gastronomicznego (kuchennego) 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego w zakresie dwudzi estu siedmiu zadań określonych w formularzu cenowym.2. Zamawiający zastrzega sobie możliwość skorzystania z prawa opcji w zakresie nieprzekraczającym ilości poszczególnego wyrobu (asortymentu) określonego w formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ.3. Warunki realizacji zamówienia określono w dokumentach zamówienia (Załącznik nr 3 do SWZ - Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU)).4. Opis przedmiotu zamówienia / Wymagania Eksploatacyjno-Techniczne określono w załączniku nr 4 do SWZ – OPZ/WET.5. Zamawiający w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego wymaga złożenia przez Wykonawców przedmiotowych środków dowodowych w postaci:a) kart katalogowych / kart produktu potwierdzających wszystkie wymagania oraz parametry opisane OPZ/WET. Zamawiający zgodnie z art. 107 ust. 2 ustawy Pzp przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych. b) w zakresie zadań 1, 2, 22, 23, 24, 26, 27 atestu PZH (świadectwa jakości zdrowotnej) lub innego dokumentu równoważnego w języku polskim stosowanego w krajach Unii Europejskiej. W tym wypadku Zamawiający zgodnie z art. 107 ust. 2 ustawy Pzp nie przewiduje uzupełnienia przedmiotowych środków dowodowych. |
branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego, akcesoria gospodarstwa domowego |
kody CPV | 39312000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |