Przetarg 7189558 - Dostawę produktów zwierzęcych, mięsa i produktów...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7189558
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2019-11-27 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawę produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zw ierzęcych Numer referencyjny: Dkw.-2232.9.2019.JM Przetarg na: Dostawę produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych- 2000 (1200) kg wątroby wieprzowej, 2900 (1100) kg kaszanki wieprzowej jęczmiennej, 1500 kg kości wieprzowych schabowych, 4200 (1700) kg mięsa garmażeryjnego wieprzowo-wołowego, 700* kg kiełbasy parówkowej, 550* kg szynki familijnej, 1630 (430) kg łopatki wieprzowej bez kości,1600 kg boczku faszerowanego, 1600 kg tyrolskiej wieprzowej-blok, 2100 kg smalcu wieprzowego, 1600 kg głowizny prasowanej, 1700 (700) kg- boczek surowy bez żeber, 1500 (1000) kg kiełbasy bieszczadzkiej, 2780 (480) kg kiełbasy mortadela, 1500 kg kiełbasy szynkowej wołowej, 2900 (900) kg kiełbasy zwyczajnej,2300 (600) kg mielonki kanapkowej -lanchmit, 2800 (400) kg parówek cienkich wieprzowych,1700 kg pasztetowej wieprzowej, 1710 ((710) kg pieczeni wieprzowej, 1500 kg pasztetu wieprzowego pieczonego, 1500 kg salcesonu włoskiego,800 kg boczku wędzonego bez żeber, 2050 (750) kg kiełbasy białej parzonej, 1700 kg serdelek wieprzowych,1050 (250) kg kiełbasy krakowskiej parzonej-z mięsa wieprzowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, 530* kg mięso drobne wieprzowe kl. II pochodzące z łopatki,580* kg mięso drobne wołowe,500* kg salcesonu czarnego,1650 (650) kg kiełbasy kanapkowej, 1800 kg kiełbasy podwawelskiej, 850 (450) kg kiełbasy zielonogórskiej ,550* kg kiełbasy szynkowej wieprzowej, 930 (430) kg mięso gulaszowe z indyka, 1420 (420) kg serdelek drobiowych,1200 kg podudzia drobiowe, 1200 (200) kg szynki drobiowej mielonej, 1800 (400) kg skrzydełek drobiowych, 6000 (3000) kg udek drobiowych ćwiartek, 2200 (1300) kg żołądków drobiowych,650 (150) kg piersi drobiowych z kurczaka, 700 kg kiełbasy drobiowej,1000 kg parówek cienkich drobiowych, 2000 (1300) kg serc drobiowych,700 kg wątroby drobiowej,1600 (400) kg baleronu drobiowego z indyka,560* kg bloku drobiowego, 840* kg mortadeli drobiowej, 690* kg przysmaku drobiowego z mięsa drobiowego,1120 (420) kg polędwicy drobiowej z mięsa drobiowego, 420 * kg polędwicy kanadyjskiej z mięsa drobiowego, 1420 (420) kg rolady drobiowej z mięsa drobiowego, 1100 (420) kg kiełbasy szynkowej z indyka z mięsa drobiowego, 220* kg mielonki drobiowej, kiełbasa z mięsa drobiowego, 600* kg pasztetu drobiowego, 100 * kg kurczaka tuszki, 1350 (350) kg konserwy turystycznej o pojemności do 300 g.,1750 (350) kg pasztetu drobiowego w konserwie o pojemności do 300 g.,1400 kg pasztetu mazowieckiego w konserwie o pojemności do 300 g.,1000 kg konserwy smalec z mięsem od 280 g do 300 g. * dane w nawiasie lub z gwiazdką oznaczają ilość i asortyment przeznaczony dla Zakładu Karnego w Białymstoku ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne oraz tłuszcze zwierzęce Dostawa 2000 (1200) kg wątroby wieprzowej, 2900 (1100) kg kaszanki wieprzowej jęczmiennej, 1500 kg kości wieprzowych schabowych, 4200 (1700) kg mięsa garmażeryjnego wieprzowo-wołowego, 700* kg kiełbasy parówkowej, 550* kg szynki familijnej, 1630 (430) kg łopatki wieprzowej bez kości,1600 kg boczku faszerowanego, 1600 kg tyrolskiej wieprzowej-blok, 2100 kg smalcu wieprzowego, 1600 kg głowizny prasowanej, 1700 (700) kg- boczek surowy bez żeber, 1500 (1000) kg kiełbasy bieszczadzkiej, 2780 (480) kg kiełbasy mortadela, 1500 kg kiełbasy szynkowej wołowej, 2900 (900) kg kiełbasy zwyczajnej,2300 (600) kg mielonki kanapkowej -lanchmit, 2800 (400) kg parówek cienkich wieprzowych,1700 kg pasztetowej wieprzowej, 1710 ((710) kg pieczeni wieprzowej, 1500 kg pasztetu wieprzowego pieczonego, 1500 kg salcesonu włoskiego,800 kg boczku wędzonego bez żeber, 2050 (750) kg kiełbasy białej parzonej, 1700 kg serdelek wieprzowych,1050 (250) kg kiełbasy krakowskiej parzonej-z mięsa wieprzowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, 530* kg mięso drobne wieprzowe kl. II pochodzące z łopatki,580* kg mięso drobne wołowe,500* kg salcesonu czarnego,1650 (650) kg kiełbasy kanapkowej, 1800 kg kiełbasy podwawelskiej, 850 (450) kg kiełbasy zielonogórskiej ,550* kg kiełbasy szynkowej wieprzowej Część nr: 2 Nazwa: mięso i wędliny drobiowe dostawa 930 (430) kg mięso gulaszowe z indyka, 1420 (420) kg serdelek drobiowych,1200 kg podudzia drobiowe, 1200 (200) kg szynki drobiowej mielonej, 1800 (400) kg skrzydełek drobiowych, 6000 (3000) kg udek drobiowych ćwiartek, 2200 (1300) kg żołądków drobiowych,650 (150) kg piersi drobiowych z kurczaka, 700 kg kiełbasy drobiowej,1000 kg parówek cienkich drobiowych, 2000 (1300) kg serc drobiowych,700 kg wątroby drobiowej,1600 (400) kg baleronu drobiowego z indyka,560* kg bloku drobiowego, 840* kg mortadeli drobiowej, 690* kg przysmaku drobiowego z mięsa drobiowego,1120 (420) kg polędwicy drobiowej z mięsa drobiowego, 420 * kg polędwicy kanadyjskiej z mięsa drobiowego, 1420 (420) kg rolady drobiowej z mięsa drobiowego, 1100 (420) kg kiełbasy szynkowej z indyka z mięsa drobiowego, 220* kg mielonki drobiowej, kiełbasa z mięsa drobiowego, 600* kg pasztetu drobiowego, 100 * kg kurczaka tuszk Część nr: 3 Nazwa: konserwy mięsne dostawa 1350 (350) kg konserwy turystycznej o pojemności do 300 g.,1750 (350) kg pasztetu drobiowego w konserwie o pojemności do 300 g.,1400 kg pasztetu mazowieckiego w konserwie o pojemności do 300 g.,1000 kg konserwy smalec z mięsem od 280 g do 300 g. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podlaskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podlaskie |