Przetarg 10366623 - Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie...

   
Analizuj Zamówienie 10366623
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2024-03-25
przedmiot ogłoszenia
Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie żywieniowym.

1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu oraz wydawaniu gorącyc
h posiłków dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Ursynów m.st. Warszawy w punkcie żywieniowym na terenie dzielnicy Ursynów m.st. Warszawy.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto w Załączniku nr 4 do SWZ.3. Zamówienie musi być realizowane zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).4. Łączna liczba gorących posiłków będzie wynosić 28.800. Szacowana miesięczna liczba zamawianych gorących posiłków będzie wynosić około 1.200.5. Liczba gorących posiłków będzie ulegać zmianie w zależności od bieżących potrzeb osób kwalifikujących się do tego rodzaju pomocy społecznej. Przewiduje się, iż zamówienie zostanie zrealizowane na poziomie nie mniejszym niż 70% całkowitej wartości zamówienia.6. Wykonawca będzie wydawał posiłki 7 dni w tygodniu od godz. 12:00 do godz. 15:00.7. Wykonawca na żądanie Zamawiającego zobowiązany będzie zapewnić posiłki dietetyczne, w szczególności lekkostrawne, cukrzycowe, niskobiałkowe, wysokobiałkowe lub wegetariańskie. Ich ilość uzależniona będzie od rzeczywistych potrzeb zgłaszanych przez osoby uprawnione do korzystania z nich, jednakże nie więcej niż 60% wszystkich posiłków, o których mowa w ust. 4.8. Wykonawca może przygotowywać posiłki w kuchni w punkcie żywieniowym lub w kuchni zlokalizowanej w odrębnej lokalizacji. Wykonawca, który nie posiada kuchni w miejscu wydawania gorących posiłków, zobowiązany jest do dowozu posiłków środkiem transportu przeznaczonym wyłącznie do tego celu. W tym przypadku jakość i temperatura posiłków muszą również spełniać wymagania Zamawiającego.9. Uzupełnienie Opisu Przedmiotu Zamówienia stanowią warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte w Wzorze Umowy, stanowiących Załącznik nr 5 do SWZ.Szczegóły w Rozdziale IV SWZ.

2/2024
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55300000, 55321000, 55322000, 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin