Przetarg 10370114 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin rok 2024 1. Przedmiotem...

   
Analizuj Zamówienie 10370114
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2024-03-26
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin rok 2024

1. Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin.1. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia : 2.Przedmiotem zamówienia jest do
stawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego 2 razy w tygodniu (wtorek i piątek) w godz. 8.00 - 12.00 własnymi środkami transportu posiadającymi aktualne zaświadczenie z inspekcji sanitarnej o spełnianiu warunków koniecznych do przewozu żywności . 3.Osoby przewożące winny posiadać aktualne zaświadczenie lekarskie : sanitarno-epidemiologiczne , zezwalające na pracę w kontakcie z żywnością . 4 .Zamówienia będą składane telefonicznie, e-mailem lub faksem na numer wskazany przez Wykonawcę . 5.Wykonawca jest odpowiedzialny za terminowość i jakość realizowanych dostaw. Wszystkie oferowane produkty musza spełniać wymagania określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 O bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. z 2006 Nr 171 poz. 1225 z późniejszymi zmianami. 6 Zamawiający wymaga , aby dostarczone produkty pakowane były w oryginalnych opakowaniach, posiadały etykietę zawierającą co najmniej : - nazwę produktu , - wykaz składników , - datę produkcji , - nazwę i adres producenta, - masę netto, - datę przydatności do spożycia , datę minimalnej przydatności trwałości do spożycia , - zawartość netto wyrażonej w jednostkach miary , - informację o alergenach - oznaczenie partii produkcyjnej umożliwiającej identyfikacje artykułu. Nie dopuszcza się dostarczenia w opakowaniach zastępczych , uszkodzonych. Towary powinny być dostarczane w ilościach podanych w zamówieniach .7. Pojemniki oraz opakowania muszą posiadać atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością. Powinny być gładkie, czyste, łatwe do mycia i dezynfekcji . Przedmiot zamówienia powinien być dobry jakościowo i posiadać co najmniej : a) 7 -dniowy termin do spożycia w przypadku wędlin Proces dostawy będącej przedmiotem zamówienia powinien być zgodny z obowiązującymi przez Wykonawcę systemem HACCP w przetwórstwie spożywczym.

ZP 1/D/2024
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin