Przetarg 10325222 - Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej. Przedmiotem...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 10325222
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2024-03-15 |
przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas wyda rzeń organizowanych w ramach działań promocyjnych PPN-T przez Rzeszowską Agencję Rozwoju Regionalnego S.A. odbywających się w okresie od dnia podpisania umowy przez okres 9 miesięcy lub do wyczerpania kwoty, na którą została zawarta umowa. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia.Usługa cateringowa polegająca na sukcesywnym przygotowaniu posiłków, dostarczeniu, przygotowaniu szwedzkiego stołu, stolików koktajlowych wraz z pełnym serwisem obsługi kelnerskiej w okresie od dnia podpisania umowy przez okres 9 miesięcy. Ostateczny zakres wykonania usługi uzależniony będzie od liczby faktycznie przeprowadzonych spotkań oraz liczby ich uczestników, jednakże Zamawiający zakłada, że w okresie trwania umowy liczba spotkań wyniesie maksymalnie 20 (słownie: dwadzieścia). Miejsce realizacji usługi zostanie wskazane przez Zamawiającego w zgłaszanym na bieżąco zapotrzebowaniu – usługi cateringowe będą świadczone, co do zasady, na terenie Podkarpackiego Parku Naukowo Technologicznego Aeropolis – Jasionka 954 (gm. Trzebownisko, woj. podkarpackie, Polska). Zamawiający zastrzega, że część usług (nie więcej niż dla 7 spotkań/wydarzeń) może być świadczona na terenie miasta Rzeszowa (gm. M. Rzeszów, woj. podkarpackie, Polska).Każdorazowo, na minimalnie 4 dni przed planowanym wydarzeniem, Zamawiający będzie informował Wykonawcę telefonicznie lub drogą elektroniczną na adres e-mail o liczbie uczestników (sztuk cateringu), miejscu oraz rodzaju menu (zestawach i ich rodzajach – określonych w Załączniku nr 1 do SWZ) na wydarzenie, podczas którego będzie świadczona usługa cateringowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo wyłącznie zmiany liczby osób, które wezmą udział w danym wydarzeniu, na minimalnie 2 dni przed jego rozpoczęciem. Po tym czasie, nie może już w tym zakresie dokonywać żadnych zmian i zapłaci Wykonawcy za liczbę sztuk cateringu, którą zgłosił. Na minimalnie 2 dni przed planowanym wydarzeniem Zamawiający przedstawi Wykonawcy dokładny harmonogram godzinowy świadczenia usługi cateringowej. Przyjąć należy, że większość wydarzeń będzie odbywać się w przedziale czasowym pomiędzy godzinami 7:00 a 20:00. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:Załącznik nr 1 do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia Załącznik nr 2 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy DA.2611.7.2024 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 2024/BZP 00253651/01 z dnia: 2024-03-21 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą: 2024-03-27 10:00 Po zmianie: 2024-03-28 10:00 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą: 2024-03-27 10:05 Po zmianie: 2024-03-28 10:05 SEKCJA IV INFORMACJE DODATKOWE Niniejsza zmiana wynika wyłącznie ze zmiany jednej z rubryk w formularzu ofertowym. Wskazano tam omyłkowo inną wartość maksymalną ilości sztuk cateringu dla zestawu 6. Zamawiający dokonuje zatem stosownej zmiany i poprawia omyłkę pisarską. **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 2024/BZP 00256207/01 z dnia: 2024-03-22 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą: 2024-03-28 10:00 Po zmianie: 2024-04-02 10:00 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą: 2024-03-28 10:05 Po zmianie: 2024-04-02 10:05 SEKCJA IV INFORMACJE DODATKOWE Niniejsza zmiana wynika wyłącznie ze zmiany wartości rubryk w formularzu ofertowym. Wskazano tam omyłkowo inną wartość maksymalną ilości sztuk cateringu dla zestawu 1 oraz 8. Zamawiający dokonuje zatem stosownej zmiany i poprawia omyłki pisarskie. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |