Zlecenie 7086058 - Usługę cateringową dla 75 uczestników studiów...

   
Zamówienie 7086058 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-10-14
przedmiot zlecenia
Usługę cateringową dla 75 uczestników studiów podyplomowych realizowanych w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej S
zkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie,

Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa cateringowa obejmująca serwis kawowy dla 75 uczestników studiów podyplomowych, realizowana w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie. Cel zamówienia Celem projektu jest wzrost kompetencji u 140 (75 kobiet i 65 mężczyzn) – pracowników administracyjnych i zarządzających podmiotami leczniczymi, jak również przedstawicieli płatnika i podmiotów tworzących, służących poprawie efektywności funkcjonowania systemu ochrony zdrowia, zuwzględnieniem wzrostu zdolności z obszaru kompetencji zarządczych, kontroli oraz organizacji i badań klinicznych w jednostkach systemu ochrony zdrowia poprzez realizację studiów podyplomowych i studiów MBA. Przedmiot zamówienia 4.1 Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa cateringowa obejmująca serwis kawowy dla 75 uczestników studiów podyplomowych, realizowana w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie.

4.2 Opis usługi cateringowej.
Usługa cateringowa obejmuje serwis kawowy dla 75 uczestników studiów podyplomowych realizowanych w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie.

Serwis kawowy – kawa bez ograniczeń, herbata bez ograniczeń, woda gazowana/niegazowana łącznie 500 ml/osobę, śmietanka lub mleczko do kawy, cukier, cytryna bez ograniczeń. Ww. dotyczą 1 dnia zajęć.

UWAGA:
Dodatkowo dla uczestników studiów MBA w ochronie zdrowia w dniu 27.10.2019 r. planowany jest obiad, serwowany w formie bufetu lub obiadu zasiadanego, według następującego menu:
1) zupa 300 ml/porcja na osobę (np. krem pomidorowy, zupa jarzynowa);
2) drugie danie o gramaturze ok. 400 g./os. (np. kurczak z warzywami, fileciki rybne z dodatkami takimi jak ryż z warzywami lub ziemniaki, zestaw surówek, lub dania podobnej klasy).
3) obiad serwowany podczas przerwy w zajęciach o godz. 12.40.
4) Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, kampus w Kielnarowej, Kielnarowa 386 A (sala wskazana przez Zamawiającego)

4.3.1. studia podyplomowe Zarządzanie w ochronie zdrowia (25 uczestników każdego dnia),
Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, ul. Sucharskiego 2, 35-225 Rzeszów (sala wskazana przez Zamawiającego)
4.3.2. studia podyplomowe Monitorowanie i koordynacja badań klinicznych (25 uczestników każdego dnia).
Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, ul. Sucharskiego 2, 35-225 Rzeszów (sala wskazana przez Zamawiającego)
3.3. studia podyplomowe MBA w ochronie zdrowia (25 uczestników każdego dnia)
Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, kampus w Kielnarowej, Kielnarowa 386 A (sala wskazana przez Zamawiającego)
4.4 Wymagania wobec Wykonawcy:
1) Świadczenie serwisu kawowego w każdym dniu zajęć dydaktycznych dla 25 uczestników na każdym kierunku studiów – łącznie 75 uczestników.
2) Zapewnienie obiadu w dniu 27.10.2019 r. dla uczestników studiów MBA(25 osób) w ochronie zdrowia
3) Dowóz zestawu kawowego oraz przygotowanie stołów i zastawy minimum 30 minut przed rozpoczęciem danego dnia zjazdu w dni wskazane przez Zamawiającego, do miejsca, sali i w godzinach wskazanych przez Zamawiającego,
4) Świadczenie usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych,
5) Przygotowanie stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym.
6) Zapewnienia warników z gorącą wodą,
7) Świadczenie usług cateringowych z wykorzystaniem zastawy porcelanowej lub naczyń jednorazowych, serwetek papierowych, obrusów materiałowych, szklanych dzbanów na wodę.
8) Dostarczenie kawy, herbaty, wody na miejsce wskazane przez Zamawiającego w dniu i godzinie wyznaczonych przez Zamawiającego,
9) Zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu każdego dnia zajęć.
10) Realizację przedmiotu zamówienia zgodnie z warunkami wynikającymi
z właściwych dla przedmiotu umowy przepisów prawa, w szczególności przepisów w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2019 r., poz. 1252) oraz przepisów wykonawczych do tej ustawy.
POZOSTAŁA CZĘŚĆ OPISU PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZAWARTA JEST W ZAPYTANIU OFERTOWYM.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin