Zlecenie 7086058 - Usługę cateringową dla 75 uczestników studiów...
(zakończone) | Zamówienie 7086058|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-10-14 |
przedmiot zlecenia | Usługę cateringową dla 75 uczestników studiów podyplomowych realizowanych w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej S zkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie, Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa cateringowa obejmująca serwis kawowy dla 75 uczestników studiów podyplomowych, realizowana w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie. Cel zamówienia Celem projektu jest wzrost kompetencji u 140 (75 kobiet i 65 mężczyzn) – pracowników administracyjnych i zarządzających podmiotami leczniczymi, jak również przedstawicieli płatnika i podmiotów tworzących, służących poprawie efektywności funkcjonowania systemu ochrony zdrowia, zuwzględnieniem wzrostu zdolności z obszaru kompetencji zarządczych, kontroli oraz organizacji i badań klinicznych w jednostkach systemu ochrony zdrowia poprzez realizację studiów podyplomowych i studiów MBA. Przedmiot zamówienia 4.1 Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa cateringowa obejmująca serwis kawowy dla 75 uczestników studiów podyplomowych, realizowana w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie. 4.2 Opis usługi cateringowej. Usługa cateringowa obejmuje serwis kawowy dla 75 uczestników studiów podyplomowych realizowanych w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie. Serwis kawowy – kawa bez ograniczeń, herbata bez ograniczeń, woda gazowana/niegazowana łącznie 500 ml/osobę, śmietanka lub mleczko do kawy, cukier, cytryna bez ograniczeń. Ww. dotyczą 1 dnia zajęć. UWAGA: Dodatkowo dla uczestników studiów MBA w ochronie zdrowia w dniu 27.10.2019 r. planowany jest obiad, serwowany w formie bufetu lub obiadu zasiadanego, według następującego menu: 1) zupa 300 ml/porcja na osobę (np. krem pomidorowy, zupa jarzynowa); 2) drugie danie o gramaturze ok. 400 g./os. (np. kurczak z warzywami, fileciki rybne z dodatkami takimi jak ryż z warzywami lub ziemniaki, zestaw surówek, lub dania podobnej klasy). 3) obiad serwowany podczas przerwy w zajęciach o godz. 12.40. 4) Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, kampus w Kielnarowej, Kielnarowa 386 A (sala wskazana przez Zamawiającego) 4.3.1. studia podyplomowe Zarządzanie w ochronie zdrowia (25 uczestników każdego dnia), Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, ul. Sucharskiego 2, 35-225 Rzeszów (sala wskazana przez Zamawiającego) 4.3.2. studia podyplomowe Monitorowanie i koordynacja badań klinicznych (25 uczestników każdego dnia). Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, ul. Sucharskiego 2, 35-225 Rzeszów (sala wskazana przez Zamawiającego) 3.3. studia podyplomowe MBA w ochronie zdrowia (25 uczestników każdego dnia) Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, kampus w Kielnarowej, Kielnarowa 386 A (sala wskazana przez Zamawiającego) 4.4 Wymagania wobec Wykonawcy: 1) Świadczenie serwisu kawowego w każdym dniu zajęć dydaktycznych dla 25 uczestników na każdym kierunku studiów – łącznie 75 uczestników. 2) Zapewnienie obiadu w dniu 27.10.2019 r. dla uczestników studiów MBA(25 osób) w ochronie zdrowia 3) Dowóz zestawu kawowego oraz przygotowanie stołów i zastawy minimum 30 minut przed rozpoczęciem danego dnia zjazdu w dni wskazane przez Zamawiającego, do miejsca, sali i w godzinach wskazanych przez Zamawiającego, 4) Świadczenie usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, 5) Przygotowanie stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym. 6) Zapewnienia warników z gorącą wodą, 7) Świadczenie usług cateringowych z wykorzystaniem zastawy porcelanowej lub naczyń jednorazowych, serwetek papierowych, obrusów materiałowych, szklanych dzbanów na wodę. 8) Dostarczenie kawy, herbaty, wody na miejsce wskazane przez Zamawiającego w dniu i godzinie wyznaczonych przez Zamawiającego, 9) Zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu każdego dnia zajęć. 10) Realizację przedmiotu zamówienia zgodnie z warunkami wynikającymi z właściwych dla przedmiotu umowy przepisów prawa, w szczególności przepisów w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2019 r., poz. 1252) oraz przepisów wykonawczych do tej ustawy. POZOSTAŁA CZĘŚĆ OPISU PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZAWARTA JEST W ZAPYTANIU OFERTOWYM. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |