Zlecenie 10424506 - Zakup wraz z dostawą ryby mrożonej i przetworów z ryb ...

   
Zamówienie 10424506
źródło Internet
data publikacji 2024-04-10
przedmiot zlecenia
Zakup wraz z dostawą ryby mrożonej i przetworów z ryb

PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Ryba mrożona dorsz, filet typu Czerniak Filet
z ryby dorszowatej, bez ości, skóry, obcych zanieczyszczeń i glazury, SHATER PACK KL.I. Tkanka mięsna jasna, o naturalnej barwie, smak i zapach charakterystyczny dla dorsza, Tekstura po ugotowaniu – zwarta, utrzymująca się w jednym kawałku.Tuszki przełożone folią spożywczą. Opakowanie: pudło kartonowe od 7-15kg. Produkt nieimportowany z Chin. Oznakowanie: pudło powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, jego adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ....... miesiąc, rok), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia ryby mrożonej deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 1200 kg 2 Ryba z konserwy w pomidorach Płaty śledziowe lub z makreli (60% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (40% przed sterylizacją). Opakowanie puszki o pojemności od 170 - 210g z zamknięciem przystosowanym do jednorazowego otwarcia z zawleczką. Puszka powinna być szczelna i nie wykazywać wad zamknięcia. Nie dopuszcza się: zmiany barwy, smaku, zapachu treści konserw, oznak korozji puszek i zanieczyszczeń, oślizgłości, nalotu pleśni, braku oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechanicznego, bombaży puszek. Opakowanie zbiorcze - folia zgrzewana, termokurczliwa od 12 - 24 szt. Okres przydatności do spożycia ryby z konserwy deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 500 szt. 3 Makrela wędzona - tusza kl. I bez głowy Tusze ułożone w kartonie - równolegle. Opakowanie kartonowe wyścielone papierem pergaminowym od 1- 3 kg. Oznakowanie pudła powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, jego adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ....... miesiąc, rok), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia makreli wędzonej deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 18 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 20 kg 4 Śledzie solone typu Matyjas kl. I Filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty i delikatnej strukturze, łagodnym smaku. Barwa mięsa: jasna, biała do lekko kremowej. Opakowanie: wiaderko plastikowe od 1 - 3 kg. Materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością. Opakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, jego adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ....... miesiąc, rok), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia śledzi deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 20 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 5 kg
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Opolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Opolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin