Zlecenie 6867838 - Zapytanie ofertowe na usługę świadczoną przez placówki...
(zakończone) | Zamówienie 6867838|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-07-01 |
przedmiot zlecenia | Zapytanie ofertowe na usługę świadczoną przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe w miejscowości Władysławowo Prz edmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe w miejscowości Władysławowo, powiat pucki, województwo pomorskie dotycząca obsługi czterodniowego wyjazdu rodzinnego organizowanego przez Koło PZN Bartoszyce. Cel zamówienia Celem zamówienia jest uzyskanie ofert na na usługę świadczoną przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe w miejscowości Władysławowo Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczona przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe w miejscowości Władysławowo, powiat pucki, województwo pomorskie dotycząca obsługi czterodniowego wyjazdu rodzinnego organizowanego przez Koło PZN Bartoszyce. Wyjazd uczestników 40 osób projektu do miejscowości Władysławowo, powiat pucki, województwo pomorskie 9-12 sierpnia 2019r Wymagania - pokoje dwu, trzy osobowe z pełnym węzłem sanitarnym. Baza noclegowa musi posiadać salę do prowadzenia warsztatów, salę do ćwiczeń. Usługa gastronomiczna – Wykonawca zobowiązany jest do przedstawienia pełnego menu przewidzianego na każdy dzień do akceptacji Zamawiającego, co najmniej na 3 dni przed przyjazdem grupy uczestników. Menu każdego dnia musi być inne, z uwzględnieniem sugestii Zamawiającego. Obiad – minimalne wymagania: możliwość wyboru z co najmniej 2 rodzajów dań (jedno mięsne, jedno bezmięsne), 2 rodzajów surówek, 2 rodzajów zup. W ramach obiadu podane zostaną napoje; woda gazowana i niegazowana, kompot. a) określenie minimalnej gramatury dań gorących dla jednego uczestnika zajęć: - zupa – 300 ml, - mięso – 150 g, - sos do mięsa – 20 g, - bukiet surówek – 150 g, - ziemniaki/ryż/frytki – 200 g. Kolacja - jedno danie gorące dla uczestnika oraz przekąski zimne, pieczywo jasne, ciemne, napoje gorące: herbata/kawa, cytryna, cukier, śmietanka, soki, |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi cateringowe, hotelarstwo |
kody CPV | 55000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |