Zlecenie 7147355 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 02/WSH/IIIM-B-P/2019/CATERING dot....

   
Zamówienie 7147355 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-11-08
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 02/WSH/IIIM-B-P/2019/CATERING dot. wyboru Wykonawców usługi cateringowej w trakcie konferencji

1) Przedmi
otem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na dostarczeniu świeżych posiłków w trakcie konferencji organizowanej w Wyższej Szkole Humanitas w Sosnowcu, w ramach projektu pt. „Genialny umysł w każdym wieku- zajęcia dla dzieci i młodzieży w Gminie Bytom i Gminie Piekary Śląskie” Cel zamówienia Wyższa Szkoła Humanitas kieruje Zapytanie ofertowe w celu wyboru Wykonawców usługi cateringowej w trakcie konferencji w ramach projektu nr: POWR.03.01.00-00-T183/18 pt.: „Genialny umysł w każdym wieku- zajęcia dla dzieci i młodzieży w Gminie Bytom i Gminie Piekary Śląskie”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020. Przedmiot zamówienia 1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na dostarczeniu świeżych posiłków w trakcie konferencji organizowanej w Wyższej Szkole Humanitas w Sosnowcu, w ramach projektu pt. „Genialny umysł w każdym wieku- zajęcia dla dzieci i młodzieży w Gminie Bytom i Gminie Piekary Śląskie”
2) Posiłki dostarczone w ramach usługi muszą obejmować 74 zestawy (planowana ilość) złożonych z:
a) Lunchu, zawierającego:
▪ bułkę tradycyjną na podmłodzie o twardej skórce, o wadze min. 70 gram, posmarowaną masłem z plastrem sera żółtego i szynki oraz warzywem (z sałatą i pomidorem lub ogórkiem lub rzodkiewką),
▪ sok owocowy min. 330 ml bez dodatku cukrów i substancji słodzących, w plastikowej butelce;
▪ wodę mineralną niegazowaną min. 250 ml w plastikowej butelce
▪ owoc: jabłko lub banan o porównywalnej masie.
b) Obiadu złożonego z zupy i drugiego dania, zgodnie z poniższą specyfikacją:
▪ zupa: rosół lub pomidorowa z ryżem lub makaronem – min. 250 ml/osobę ▪ ziemniaki z wody – min. 200g/osobę
▪ porcja mięsa, min. 150g/osobę - kotlet (schabowy lub mielony) lub pieczone udko kurczaka
▪ surówka, min. 150g/osobę – mizeria lub buraczki
▪ napój min. 200 ml/osobę
3) Planowana liczba zestawów, których przygotowanie i dostawa stanowią przedmiot niniejszego zapytania:

Termin wykonania: 22 listopada 2019
Planowana liczba zestawów: 74
Miejsce dostarczenia posiłków: Wyższa Szkoła Humanitas,ul. Kilińskiego 43, 41-200 Sosnowiec

4) Zestawy obiadowe należy dostarczyć wraz z zestawem jednorazowych talerzyków i sztućców dla każdej z zamówionych porcji oraz jednorazowe obrusy do przykrycia stolików.
5) Wykonawca wniesie zestawy do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiającego.
6) Zamawiający zastrzega, że wskazane powyżej ilości zestawów mogą ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu o 10 zestawów, dokładna ilość zestawów zostanie doprecyzowana najpóźniej na 1 dzień roboczy przed planowaną konferencją. Rozliczenie usługi nastąpi na podstawie przekazanych informacji.
7) Posiłki muszą zostać dostarczone w dniu konferencji, przy czym zestaw lunchowy musi zostać dostarczony do siedziby Zamawiającego do godz. 8.30, natomiast zestaw obiadowy musi zostać dostarczony na godzinę 12.30.
8) Zestawy lunchowe muszą być zapakowane w oddzielne papierowe torby, a dodatkowo każda bułka musi być zapakowana pojedynczo w folię spożywczą lub pergamin lub torebkę papierową lub inny materiał przystosowany do tego celu, zapewniający świeżość.
9) Produkcja, przechowywanie i dostarczanie posiłków musi odbywać się w odpowiednich warunkach higieniczno - sanitarnych z zachowaniem wszelkich przepisów regulujących te kwestie.
10) Posiłki muszą być sporządzone zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. Muszą być wykonane tylko z naturalnych i świeżych produktów, dobranych zgodnie z zasadą sezonowości.
11) Posiłki muszą być przygotowane z zachowaniem zasad racjonalnego żywienia, dobrze zbilansowane pod względem zawartości podstawowych składników odżywczych. Posiłki przeznaczone są dla dzieci i młodzieży w jednostkach systemu oświaty, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. 2016 poz. 1154).
12) Wykonawca będzie dostarczać posiłki na swój koszt, transportem gwarantującym utrzymanie odpowiedniej jakości przewożonych posiłków tj. w termosach/pojemnikach zapewniających utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych posiłków, zgodnie z zasadami HACCP.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin