Zlecenie 7147355 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 02/WSH/IIIM-B-P/2019/CATERING dot....
(zakończone) | Zamówienie 7147355|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-11-08 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE nr 02/WSH/IIIM-B-P/2019/CATERING dot. wyboru Wykonawców usługi cateringowej w trakcie konferencji 1) Przedmi otem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na dostarczeniu świeżych posiłków w trakcie konferencji organizowanej w Wyższej Szkole Humanitas w Sosnowcu, w ramach projektu pt. „Genialny umysł w każdym wieku- zajęcia dla dzieci i młodzieży w Gminie Bytom i Gminie Piekary Śląskie” Cel zamówienia Wyższa Szkoła Humanitas kieruje Zapytanie ofertowe w celu wyboru Wykonawców usługi cateringowej w trakcie konferencji w ramach projektu nr: POWR.03.01.00-00-T183/18 pt.: „Genialny umysł w każdym wieku- zajęcia dla dzieci i młodzieży w Gminie Bytom i Gminie Piekary Śląskie”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020. Przedmiot zamówienia 1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na dostarczeniu świeżych posiłków w trakcie konferencji organizowanej w Wyższej Szkole Humanitas w Sosnowcu, w ramach projektu pt. „Genialny umysł w każdym wieku- zajęcia dla dzieci i młodzieży w Gminie Bytom i Gminie Piekary Śląskie” 2) Posiłki dostarczone w ramach usługi muszą obejmować 74 zestawy (planowana ilość) złożonych z: a) Lunchu, zawierającego: ▪ bułkę tradycyjną na podmłodzie o twardej skórce, o wadze min. 70 gram, posmarowaną masłem z plastrem sera żółtego i szynki oraz warzywem (z sałatą i pomidorem lub ogórkiem lub rzodkiewką), ▪ sok owocowy min. 330 ml bez dodatku cukrów i substancji słodzących, w plastikowej butelce; ▪ wodę mineralną niegazowaną min. 250 ml w plastikowej butelce ▪ owoc: jabłko lub banan o porównywalnej masie. b) Obiadu złożonego z zupy i drugiego dania, zgodnie z poniższą specyfikacją: ▪ zupa: rosół lub pomidorowa z ryżem lub makaronem – min. 250 ml/osobę ▪ ziemniaki z wody – min. 200g/osobę ▪ porcja mięsa, min. 150g/osobę - kotlet (schabowy lub mielony) lub pieczone udko kurczaka ▪ surówka, min. 150g/osobę – mizeria lub buraczki ▪ napój min. 200 ml/osobę 3) Planowana liczba zestawów, których przygotowanie i dostawa stanowią przedmiot niniejszego zapytania: Termin wykonania: 22 listopada 2019 Planowana liczba zestawów: 74 Miejsce dostarczenia posiłków: Wyższa Szkoła Humanitas,ul. Kilińskiego 43, 41-200 Sosnowiec 4) Zestawy obiadowe należy dostarczyć wraz z zestawem jednorazowych talerzyków i sztućców dla każdej z zamówionych porcji oraz jednorazowe obrusy do przykrycia stolików. 5) Wykonawca wniesie zestawy do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiającego. 6) Zamawiający zastrzega, że wskazane powyżej ilości zestawów mogą ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu o 10 zestawów, dokładna ilość zestawów zostanie doprecyzowana najpóźniej na 1 dzień roboczy przed planowaną konferencją. Rozliczenie usługi nastąpi na podstawie przekazanych informacji. 7) Posiłki muszą zostać dostarczone w dniu konferencji, przy czym zestaw lunchowy musi zostać dostarczony do siedziby Zamawiającego do godz. 8.30, natomiast zestaw obiadowy musi zostać dostarczony na godzinę 12.30. 8) Zestawy lunchowe muszą być zapakowane w oddzielne papierowe torby, a dodatkowo każda bułka musi być zapakowana pojedynczo w folię spożywczą lub pergamin lub torebkę papierową lub inny materiał przystosowany do tego celu, zapewniający świeżość. 9) Produkcja, przechowywanie i dostarczanie posiłków musi odbywać się w odpowiednich warunkach higieniczno - sanitarnych z zachowaniem wszelkich przepisów regulujących te kwestie. 10) Posiłki muszą być sporządzone zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. Muszą być wykonane tylko z naturalnych i świeżych produktów, dobranych zgodnie z zasadą sezonowości. 11) Posiłki muszą być przygotowane z zachowaniem zasad racjonalnego żywienia, dobrze zbilansowane pod względem zawartości podstawowych składników odżywczych. Posiłki przeznaczone są dla dzieci i młodzieży w jednostkach systemu oświaty, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. 2016 poz. 1154). 12) Wykonawca będzie dostarczać posiłki na swój koszt, transportem gwarantującym utrzymanie odpowiedniej jakości przewożonych posiłków tj. w termosach/pojemnikach zapewniających utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych posiłków, zgodnie z zasadami HACCP. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |