Zlecenie 7291889 - Zapytanie ofertowe nr 6/2019/SCAII Przedmiotem zamówienia...

   
Zamówienie 7291889 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-21
przedmiot zlecenia
Zapytanie ofertowe nr 6/2019/SCAII

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 4 niesamodzielnych uczestnik
ów projektu korzystających ze wsparcia w Domu Krótkiego Pobytu (zwanego dalej DKP) w Przemkowie w ramach projektu pn. „Subregionalne Centrum Asystentury II. Cel zamówienia Celem głównym jest wzrost samodzielności oraz aktywności społecznej i zawodowej osób z niepełnosprawnościami min.48 OzN, (31K i 17M) oraz min. 25 osób niesamodzielnych (15K, 10M) z terenu powiatu polkowickiego, legnickiego, głogowskiego, lubińskiego i m. Legnica poprzez udostępnienie i upowszechnienie usług asystenckich świadczonych w lokalnej społeczności oraz utworzenie 4 miejsc świadczenia dziennej opieki nad osobami niesamodzielnymi, a także poprawę warunków funkcjonowania rodzin OzN objętych wsparciem (25 os., 20K, 5M). Przedmiot zamówienia 1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 4 niesamodzielnych uczestników projektu korzystających ze wsparcia w Domu Krótkiego Pobytu (zwanego dalej DKP) w Przemkowie w ramach projektu pn. „Subregionalne Centrum Asystentury II.
2) Zamówienie obejmuje przygotowanie i dostawę raz dziennie 5 posiłków dla 4 niesamodziel-nych uczestników projektu, podczas 10 godzinnego pobytu w DKP w dni robocze od ponie-działku do piątku. 5 posiłków stanowi jeden zestaw cateringowy.
3) Zakłada się dostarczanie zestawów cateringowych dla 4 uczestników korzystających z DKP średnio przez 22 dni robocze w miesiącu tj maksymalnie 1496 zestawów cateringowych w terminie od dnia podpisania umowy do 31.05.2021r. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości posiłków, a wykonawca nie będzie z tego tytułu dochodził żadnych rosz-czeń.
4) W skład zestawu cateringowego wchodzi:
• pierwsze śniadanie,
• drugie śniadanie,
• dwudaniowy obiad,
• podwieczorek,
• kolacja.
5) Zestawy Cateringowe będą dostarczane do Domu Krótkiego Pobytu w Przemkowie raz dzien-nie do godziny 13:00 uwzględniając obiad, podwieczorek i kolacje dnia dostawy oraz pierw-sze i drugie śniadanie dnia następnego.
6) Wykonawca do każdego posiłku wchodzącego w skład zestawu cateringowego zapewni na-poje np. kawa/herbata/kompot/woda/sok.
7) Posiłki będą przygotowane w oparciu o jadłospis żywieniowy przygotowany przez Wykonaw-cę i zatwierdzony przez Zamawiającego, który uwzględniać będzie następujące wymogi:
• posiłki oraz napoje dla uczestników projektu powinny uwzględniać diety z klasyfikacji diet a także diety specjalistyczne nie ujęte w klasyfikacji diet,
• posiłki nie mogą być przygotowywane z produktów głęboko-mrożonych, produktów instant,
• w skali tygodnia posiłki nie mogą się powtarzać,
• dzienne racje pokarmowe powinny być rozdzielane na posiłki z zachowaniem proporcji mie-dzy wartością odżywczą a objętością pożywienia jak również urozmaicane pod względem produktów,
• obiad składa się każdorazowo z zupy i II dania (z zastrzeżeniem konieczności zastosowania wymogów dotyczących diet),
• wykonawca dostarcza posiłki własnym transportem i na własny koszt.
8) Zamawiający w razie wystąpienia konieczności, najpóźniej do godziny 10:00, dnia poprzed-niego będzie informował o konkretnej ilości posiłków, w tym dla osób o specjalnych wyma-ganiach żywieniowych (np. posiłki wegetariańskie, wegańskie, diety itp.). Wykonawca uwzględni te informacje i dostarczy odpowiednia ilość posiłków dostosowanych do potrzeb tych osób.
9) Wykonawca zobowiązany jest przedkładać do piątku do godziny 12-stej jadłospis na kolejny tydzień ze wskazaniem gramatury posiłków. Jadłospis będzie zaakceptowany a w razie po-trzeby skorygowany przez Zamawiającego i dostosowany do potrzeb uczestników projektu, z uwzględnieniem wymogów żywieniowych w zakresie schorzeń tych osób wskazanych przez Zamawiającego.
10) Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia posiłków w odpowiednich przeznaczonych do tego celu pojemnikach termoizolacyjnych zabezpieczających posiłki przed wylaniem oraz schłodzeniem, umożliwiających porcjowanie i podgrzewanie posiłków na miejscu.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Dolnośląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Dolnośląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin