Zlecenie 10424469 - ZP.261.152.2024 Zakup wraz z dostawą warzyw i owoców...

   
Zamówienie 10424469 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2024-04-10
przedmiot zlecenia
ZP.261.152.2024 Zakup wraz z dostawą warzyw i owoców mrożonych

PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Brokuły mrożone Nieuszkodzone mechanic
znie, zdrowe, bez zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego, wolne od zlepieńców trwałych, barwy zielonej, jednolite w całej partii. Konsystencja w stanie zamrożonym twarda, po ugotowaniu miękka ale jędrna. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny dla świeżego brokułu, bez zapachów i posmaków obcych. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 400 kg 2 Bukiet jarzyn mrożony (brokuł, kalafior, marchew w plastrach). Nieuszkodzone mechanicznie, zdrowe, bez zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego, wolne od zlepieńców trwałych. Konsystencja w stanie zamrożonym twarda, po ugotowaniu miękka ale jędrna. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny dla świeżych warzyw, bez zapachów i posmaków obcych. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 300 kg 3 Fasolka szparagowa mrożona (cięta) Odcinki strąków z obciętymi końcami o długości od 20 do 40 mm, jednolite odmianowo, sypkie, nie oblodzone, wolne od zlepieńców trwałych, nie uszkodzone mechanicznie. Odcinki strąków czyste pochodzące z fasolki młodej, zdrowe. Wolne od uszkodzeń spowodowanych przez choroby lub szkodniki. Bez zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego. Barwa intensywna zielona lub żółta, nie zbrązowiała. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda, po ugotowaniu - krucha, bez mączystych ziaren, nie gąbczasta, niewłóknista. Smak i zapach charakterystyczny dla świeżej fasoli, bez zapachów i posmaków obcych. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 300 kg 4 Goszek zielony mrożony Sypki i nie oblodzony, wolny od zlepieńców trwałych, nieuszkodzony mechanicznie. Bez zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego. Barwa intensywna zielona. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda, po ugotowaniu - krucha, bez mączystych ziaren. Smak i zapach charakterystyczny dla groszku zielonego bez zapachów i posmaków obcych. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 kg do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 10 kg 5 Kapusta brukselka mrożona Główki obrane z zewnętrznych liści ochronnych, zwarte, z prawidłowo przyciętym głąbikiem, wolne od zlepieńców trwałych, nie uszkodzone mechanicznie, zdrowa, bez zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego. Barwa: na powierzchni główki - zielona do zielonooliwkowej, praktycznie jednolita w całej partii; na przekroju główki -żółtokremowa. Konsystencja w stanie zamrożonym twarda, po ugotowaniu miękka, ale jędrna. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny dla świeżej brukselki, bez zapachów i posmaków obcych. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 10 kg 6 Kukurydza mrożona Ziarna sypkie i nie oblodzone, wolne od zlepieńców trwałych, nie uszkodzona mechanicznie. Bez zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego. Barwa intensywna żółta. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda, po ugotowaniu - krucha. Smak i zapach charakterystyczny dla ziaren kukurydzy bez zapachów i posmaków obcych. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 60 kg 7 Marchew mrożona- kostka Sypka, nie oblodzona, zdrowa, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki oraz wolna od zmian chorobowych i zlepieńców trwałych. Czysta, bez zanieczyszczeń pochodzenia roślinnego i mineralnych; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Smak i zapach po ugotowaniu charakterystyczny dla marchwi bez zapachów i posmaków obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym -twarda i krucha po ugotowaniu - osłabiona, wykazująca jednolity stopień miękkości. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,50 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła kartonowe. 150 kg 8 Marchew z groszkiem mrożona Warzywa sypkie, nie oblodzone, zdrowe, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki oraz wolne od zmian chorobowych i zlepieńców trwałych, bez zanieczyszczeń pochodzenia roślinnego i mineralnych; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Smak i zapach po ugotowaniu charakterystyczny dla warzyw, bez zapachów i posmaków obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym twarda i krucha po ugotowaniu - osłabiona, wykazująca dla wszystkich składników jednolity stopień miękkości. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 kg do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 100 kg 9 Marchewka mini mrożona Cała, do 4 cm długości. Sypka, nie oblodzona, zdrowa, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki oraz wolna od zmian chorobowych i zlepieńców trwałych. Czysta, bez zanieczyszczeń pochodzenia roślinnego i mineralnych; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Smak i zapach po ugotowaniu charakterystyczny dla marchwi bez zapachów i posmaków obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym -twarda i krucha po ugotowaniu - osłabiona, wykazująca jednolity stopień miękkości. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,50 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła kartonowe. 350 kg 10 Mieszanka warzywna mrożona- 3 składnikowa Krojona w paski lub kostka: marchew, seler, pietruszka korzeń.- warzywa sypkie, nie oblodzone, zdrowe, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki oraz wolne od zmian chorobowych i zlepieńców trwałych. Czysta, bez zanieczyszczeń pochodzenia roślinnego i mineralnych; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Smak i zapach po ugotowaniu charakterystyczny dla warzyw, bez zapachów i posmaków obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda i krucha po ugotowaniu - osłabiona, wykazująca dla wszystkich składników jednolity stopień miękkości. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 850 kg 11 Mieszanka warzywna mrożona typu"mieszanka wiosenna", 8 składnikowa Marchew, seler, pietruszka, pory, pasternak, kapusta brukselka, fasolka szparagowa, groszek zielony - warzywa sypkie, nie oblodzone, zdrowe, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki oraz wolne od zmian chorobowych i zlepieńców trwałych. Warzywa czyste, bez zanieczyszczeń pochodzenia roślinnego i mineralnych; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Smak i zapach po ugotowaniu charakterystyczny dla warzyw, bez zapachów i posmaków obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda i krucha po ugotowaniu - osłabiona, wykazująca dla wszystkich składników jednolity stopień miękkości. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 150 kg 12 Pietruszka korzeń mrożona- kostka lub słupki Sypka, nie oblodzona, zdrowa, bez uszkodzeń mechanicznych i wolna od zmian chorobowych i zlepieńców trwałych. Czyste, bez zanieczyszczeń pochodzenia roślinnego i mineralnych; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Smak i zapach po ugotowaniu charakterystyczny dla pietruszki bez zapachów i posmaków obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda i krucha po ugotowaniu - osłabiona, wykazująca jednolity stopień miękkości. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 kg do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe 120 kg 13 Różyczki kalafiora mrożone Nieuszkodzone mechanicznie, zdrowe, bez zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego, wolne od zlepieńców trwałych, barwy białokremowej, jednolite w całej partii. Konsystencja w stanie zamrożonym twarda, po ugotowaniu miękka, ale jędrna. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny dla świeżego kalafiora, bez zapachów i posmaków obcych. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 100 kg 14 Seler mrożony korzeń- kostka lub słupki Sypki, nie oblodzony, zdrowy, bez uszkodzeń mechanicznych i wolny od zmian chorobowych i zlepieńców trwałych. Czysty, bez zanieczyszczeń pochodzenia roślinnego i mineralnych; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Smak i zapach po ugotowaniu charakterystyczny dla selera bez zapachów i posmaków obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda i krucha po ugotowaniu - osłabiona, wykazująca jednolity stopień miękkości. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 100 kg 15 Szpinak mrożony siekany lub mielony Wygląd w stanie zamrożonym - rozdrobniony, uformowany w jednolitą, kształtną taflę, bez przestrzeni powietrznych wewnątrz tafli, w stanie rozmrożonym - jednolita masa nie rozdzielająca się; dopuszcza się niewielkie oddzielenie się płynu. Barwa zielona na powierzchni i w przekroju tafli. Stopień rozdrobnienia zależy od zastosowanych urządzeń; mielony lub siekany bez wyczuwalnych włókien. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny, nieco osłabiony, bez goryczki. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg, wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe 600 kg 16 Szpinak mrożony liście Wygląd w stanie zamrożonym - uformowany w jednolitą, kształtny brykiet, w stanie rozmrożonym - jednolita masa nie rozdzielająca się; dopuszcza się niewielkie oddzielenie się płynu. Barwa zielona na powierzchni i w przekroju. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny, nieco osłabiony, bez goryczki. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg, wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe 80 kg 17 Agrest mrożony Owoce całe, sypkie, odszypułkowane, nie popękane, nie zdeformowane, nie podsuszone, nie oblodzone bez trwałych zlepieńców. Dojrzałe zdrowe, wolne od oznak zapleśnienia, gnicia i fermentacji oraz od uszkodzeń spowodowanych przez choroby lub szkodniki. Barwa w stanie rozmrożonym zielona z odcieniem żółtymi. Owoce czyste, praktycznie bez zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda, w stanie rozmrożonym - lekko osłabiona, z nieznacznym wyciekiem soku. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny, nieco osłabiony, bez zapachów i posmaków obcych. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 170 kg 18 Czerwona porzeczka mrożona Owoce całe, sypkie, odszypułkowane, nie popękane, nie zdeformowane, nie podsuszone, nie oblodzone bez trwałych zlepieńców. Dojrzałe zdrowe, wolne od oznak zapleśnienia, gnicia i fermentacji oraz od uszkodzeń spowodowanych przez choroby lub szkodniki. Barwa w stanie rozmrożonym czerwona. Owoce czyste, praktycznie bez zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda, w stanie rozmrożonym - lekko osłabiona, z nieznacznym wyciekiem soku. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny, nieco osłabiony, bez zapachów i posmaków obcych. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 200 kg 19 Czarna porzeczka mrożona Owoce całe, sypkie, odszypułkowane, nie popękane, nie zdeformowane, nie podsuszone, nie oblodzone bez trwałych zlepieńców. Dojrzałe zdrowe, wolne od oznak zapleśnienia, gnicia i fermentacji oraz od uszkodzeń spowodowanych przez choroby lub szkodniki. Barwa w stanie rozmrożonym ciemnogranatowa z odcieniem fioletowym. Owoce czyste, praktycznie bez zanieczyszczeń mineralnych i pochodzenia roślinnego; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda, w stanie rozmrożonym - lekko osłabiona, z nieznacznym wyciekiem soku. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny, nieco osłabiony, bez zapachów i posmaków obcych. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 800 kg 20 Malina mrozona Owoce całe, sypkie, nie oblodzone, bez trwałych zlepieńców, zdrowe i dojrzałe. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny, nieco osłabiony, bez zapachów i posmaków obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda, w stanie rozmrożonym - osłabiona z wyciekiem soku, owoce nieznacznie utraciły naturalny kształt. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 100 kg 21 Truskawka mrożona Owoce bez szypułek, całe, sypkie, nie oblodzone, bez trwałych zlepieńców, zdrowe i dojrzałe. Smak i zapach w stanie rozmrożonym charakterystyczny, nieco osłabiony, bez zapachów i posmaków obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda, w stanie rozmrożonym - osłabiona z wyciekiem soku, owoce nieznacznie utraciły naturalny kształt. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 300 kg 22 Dynia mrożona sypka, nie oblodzona, zdrowa, bez uszkodzeń mechanicznych i wolna od zmian chorobowych i zlepieńców trwałych. Czysta, bez zanieczyszczeń pochodzenia roślinnego i mineralnych; nie dopuszcza się zanieczyszczeń obcych. Smak i zapach po ugotowaniu charakterystyczny dla dyni bez zapachów i posmaków obcych. Konsystencja w stanie zamrożonym - twarda i krucha po ugotowaniu - osłabiona, wykazująca jednolity stopień miękkości. Opakowania jednostkowe - torby foliowe termozgrzewalne od 0,40 do 2,5 kg wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania transportowe - pudła tekturowe. 100 kg
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Opolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Opolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

©Przetargimedyczne.com    O nas    Kontakt    Regulamin